Jump to content
le_bron

Fabia Rs

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια συγνωμη που ρωταω εδω, εχω ενα fabia rs. Γινεται να βγαλει 200 αλογα χωρις προγραμμα?

Για ποιό λόγο να το κάνεις αυτό?

Link to comment
Share on other sites

Πρωτον το φοβάμαι το πρόγραμμα ειναι ηδη πολυ πιεσμενο, δεύτερον είμαι ήδη στην εγγύηση και τρίτον αν γινει κατι δεν εχω ουτε ενα ευρω για νεο μοτερ η κιβωτιο. Δε μπορει κατι θα υπαρχει να παρω κανα άλογο χωρις προγραμμα. Λίγο σφίξιμο της wastegate? Ενα πιο ελευθερο φιλτρο?

Link to comment
Share on other sites

Το μοτερ σου δεν ειναι καθολου πιεσμενο εχει προοπτικές για ΕΥΚΟΛΑ 230 αλογα . Anyway ο καθενας κανει τις επιλογες του δεν σου λεω ντε και καλα να βαλεις προγραμμα.
Απο εισαγωγη, την καλυτερη να βαλεις δεν θα παρεις ΟΥΤΕ ενα αλογο .
Αν σφυξεις wastegate θα κανει adapt μεσω της N75 οποτε δεν θα παρεις απο εκει τιποτα!

Φοβάσαι το πρόγραμμα αλλα δεν φοβάσαι να σφύξεις wg? Χμμ... Αν σηκώσεις πιεση με το  μαμα μιγμα(ΚΑΡΑΘΕΟΣΤΕΓΝΟ) = Τσικαμπουμ....
 

Link to comment
Share on other sites

Ιδεες εριξα δε θα παω να σφιξω καμια wg αν δε μιλησω με καποιον ειδικο. Το οτι δεν ειναι καθολου πιεσμενο ετσι οπως το λες μου κανει εντυπωση... Οποτε η το αφηνω ως εχει η βαζω προγραμμα, μεση λυση δεν υπαρχει?

Link to comment
Share on other sites

Με εξατμιση θα παρεις καποια αλογα. Αλλα θα ειναι λιγοτερα τα αλογα που θα παρεις σε σχεση με προγραμμα κ περισσοτερα τα χρηματα που θα δωσεις. Μπορεις να απευθυνθεις σε custom προγραμματιστη (πχ etuners) κ να του πεις ποσο "πιεσμενο" το θες εσυ.

Link to comment
Share on other sites

Λαθος η ερωτηση. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ?

Βασικα , δεν γινεται να παρεις 20 αλογα απο καπου ...

Ναι σωστό και αυτό απλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική μερικών. Δηλαδή ας υποθέσουμε ότι βάζοντας εξάτμιση, πολλαπλασιαστές, εισαγωγή, σφίγγεις wg και κάνεις και τίποτα άλλο πας 200 άλογα... Για ποιό λόγο να το κάνεις αυτό? Αφού στο τέλος όλοι βάζουν πρόγραμμα... Τουρμπάτα έχουμε όχι ατμοσφαιρικά...
Link to comment
Share on other sites

1.4 με 180 άλογα!Εχει προγραμματιστεί από το εργοστάσιο να δουλέυει έτσι και ήδη ο κατασκευαστής δεν έχει δώσει πολλές προοπτικές για μετατροπές.Αν αλλάξεις εισαγωγή και εξάτμιση σε συνδιασμό με ένα πρόγραμμα θα πάρεις άλογα και μπορείς να πας στα 220-230 απ όσα έχω δει βελτιωμένα μέχρι τωρα.Από την άλλη λές δεν έχεις λεφτά για μοτέρ η κιβώτιο εκτός εγγύησης και θέλεις να πάρεις κ άλογα. Αστο όπως είναι τώρα -γιατί είναι σβέλτο το αυτοκίνητο- και μόλις τελείωσει η εγγύηση ψάξτη περισσότερο.

Link to comment
Share on other sites

Στο δικο σας forum (scirocco club) ειχα διαβασει για εκεινο το group buy και την εδινε ο Παπαδοπουλος απο 1200€ στα 1000€ (Λογω του group buy). Και απο οσο εχω διαβασει δεν εχω ακουσει για κατω απο 1000-1100€ εκτος της δικης σου.

Για τα intercooler παιζει κανα site ή μαγαζι;

Edited by Ilias_92
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.