Jump to content
thednick

Ραδιόφωνο (Rcd-310) Σβήνει Μόνο Του

Recommended Posts

Έχω ένα Golf 6 του 2010 με το RCD310. Από τα μέσα του καλοκαιριού κάνει το εξής: ενώ παίζει κανονικά το ραδιόφωνο ξαφνικά σβήνει και πρέπει να πατήσω το κουμπί του για να ξανα-ανοίξει. Άλλες φορές αναβοσβήνει 2-3 φορές μόνο του και μετά μένει ανοικτό.

 

Αυτό αρχικά (πριν κανα 2 μήνες) το έκανε μόνο 4-5 δευτερόλεπτα αφού έβαζα μπρος και μετά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τώρα το κάνει και σε άσχετες στιγμές. Θέμα επαφής καλωδίων δεν φαίνεται να παίζει γιατί δεν το κάνει όταν πέφτει σε λακούβες ή όταν κουνιέται το αμάξι. Το κάνει σε άσχετες στιγμές, ακόμη και αν είμαι σταθμευμένος. Αλλά πάντα με τη μηχανή ανοικτή.

 

Αυτό που διαπίστωσα είναι οτι ορισμένες φορές, αν κουνήσω ελαφρά το κλειδί μπρος-πίσω ενώ έχω βάλει μπρος, σβήνει αμέσως το ραδιόφωνο. Καταλήγω συνεπώς ότι μάλλον κάτι παίζει με τον διακόπτη της μηχανής (φαντάζομαι παίρνει απο εκεί κάποια εντολή).  

 

Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Επειδή δεν το κάνει πάντα, δεν είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει και στον ηλεκτρολόγο, και δεν θέλω να αρχίσω να αλλάζω πράγματα στην τύχη...

 

Υ.Γ. Το αμάξι δεν έχει άλλο πρόβλημα με τα ηλεκτρικά, έχει καινούρια μπαταρία εδώ και ένα χρόνο και δεν έχει γίνει καμία επέμβαση/μετατροπή πέρα από έναν συναγερμό GT Alarm (νομίζω) που πέρασε η αντιπροσωπεία όταν το πήρα και λειτουργεί κανονικά.

Edited by thednick
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα φιλε μου με το ιδιο αυτοκινητο αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα μετα 3 βδομαδες απο την αγορα αλλα επειδη μενω σε νησι το αναφερα στο πρωτο σερβις στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι ειναι ενα ριλεδακι μεσα στο ραδιο μου το αλλαξαν μεσα στην εγγυηση δεν πληρωσα τιποτα επιπλεον και μετα απο 4,5 χρονια παει καλα δεν το ξαναπαρουσιασε καλα χιλιομετρα pacific crossing

Link to comment
Share on other sites

το προβλημα σου ειναι στησ επαφεσ του διακοπτη λογικα θελουν αλλαη. εαν βαλεισ διαγνωστικο λογικα θα στη βγαζη σφαλμα η στο 09 BCM η στο 16 ηλεκτρονικα τιμονιου.

Link to comment
Share on other sites

Για να μην ανοίξω νέο θέμα θέλω την βοήθεια σας για ένα πρόβλημα που έχω. 

Το αμάξι έχει το rcd 300 και μου έχει κολλήσει ένα  cd μέσα. Πατάω να βγει και βγάζει error και service. Αν ανοιγοκλείσω το cd μετά παίζει κανονικά αλλά πάλι δεν βγαίνει. Να το πάω σε κανένα μαγαζί με ηχοσυστήματα? Έχει τύχει σε κανένα κάτι ανάλογο?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.