Jump to content
Enigma2

Vw Golf V Θορυβος Στο Αναμμα Της Μηχανής

Recommended Posts

Παιδιά καλησπερα,

Έχω το golf 5 tsi gt sport και κάθε πρωι όταν το βάζω μπρος ακούγεται θόρυβος απο το μοτέρ μέχρι να ανεβάσει τα λάδια. Μάλλον χτυπάει η καδένα χρονισμού.

Πριν ενα χρονο είχε γίνει επισκευή κινητήρα και είχε αλλαχθεί η καδένα χρονισμού και οι γλυστρες και δεν είχα προβλήματα. Εδώ και ενα μηνά περιπου κροταλιζει κάθε πρωι μέχρι που αρχισε να το κανει και πιο συχνα. Όταν για παράδειγμα κρύωνε λίγο και το αναβα έκανε για λιγα δεύτερα αυτό τον θόρυβο. Πχ μετα απο δυο ώρες ακινησίας στο άναμμα το έκανε.

Επισκευτηκα το συνεργειο που είχα κανει την επισκευή μιας και μου ειχε δωσει δυο χρονια εγγυηση κατα την επισκευη και δεν μου δόθηκε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβως φταίει. Μου καθάρισε κάτω απο το φίλτρο λαδιού μια βαλβίδα που έχει για να κρατάει τα λάδια στο φίλτρο και άλλαξε και ενα λαστιχακι εκεί που είχε κοπεί.

Για μερικές μέρες το πρόβλημα φάνηκε να επιλύθηκε αλλά απο σήμερα αρχισε παλι. Τι μπορεί να φταιε κατα την γνώμη κάποιου που ξέρει να απαντήσει η που του έχει τύχει και το έχει επιλύσει αυτό το πρόβλημα;

Link to comment
Share on other sites

Μεταφέρθηκε στα προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.