rosfokini Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 Συγνώμη, ανάβει το κοντέρ και την ημέρα;Αυξομειώνεται η ένταση του και ειδικά εάν έχει συννεφιά σκοτεινιά κτλ κτλ φαίνονται μόνο οι βελόνες ή έχω παραισθήσεις;Ξέρει κάποιος σίγουρα,γιατί στην αντιπροσωπεία μου τα μασάνε λίγο. 1 Quote
Guest Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 αυτο μου το ελεγε χθες ο μακης που εχει και αυτος jetta. και σ αυτον το κανει, και χωρις να εχει αισθητηρα φωτος. δεν ξερω αν το κανει και στο δικο μου, δεν το εχω παρατηρησει Quote
rosfokini Posted October 27, 2014 Author Report Posted October 27, 2014 Oχι όχι λάθος ,για vw up ,ρωτάω ,το έιδα και σε seat mii. Quote
the_winner Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 Ναι το κανει αυτο !! Όσο υπάρχει φως το καντράν φωτίζει και συνεχίζει να φωτίζει για λίγο πχ αν μπεις σε τούνελ και σιγά σιγά πέφτει η ένταση του ! Τουλάχιστον σε scirocco ετσι δουλευει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Quote
economist Posted October 28, 2014 Report Posted October 28, 2014 Ναι το κανει αυτο !! Όσο υπάρχει φως το καντράν φωτίζει και συνεχίζει να φωτίζει για λίγο πχ αν μπεις σε τούνελ και σιγά σιγά πέφτει η ένταση του ! Τουλάχιστον σε scirocco ετσι δουλευει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Το κανει σε ολα ή σε οσους εχοουν αισθητηρα φωτος? Quote
turbomakis Posted October 28, 2014 Report Posted October 28, 2014 Δεν χρειάζεται αισθητήρα φωτός για να το κανει. Quote
rosfokini Posted October 28, 2014 Author Report Posted October 28, 2014 Ναι το κανει αυτο !! Όσο υπάρχει φως το καντράν φωτίζει και συνεχίζει να φωτίζει για λίγο πχ αν μπεις σε τούνελ και σιγά σιγά πέφτει η ένταση του ! Τουλάχιστον σε scirocco ετσι δουλευει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ευχαριστώ. Quote
jef1243 Posted October 28, 2014 Report Posted October 28, 2014 Συγνώμη, ανάβει το κοντέρ και την ημέρα;Αυξομειώνεται η ένταση του και ειδικά εάν έχει συννεφιά σκοτεινιά κτλ κτλ φαίνονται μόνο οι βελόνες ή έχω παραισθήσεις;Ξέρει κάποιος σίγουρα,γιατί στην αντιπροσωπεία μου τα μασάνε λίγο. και στο polo (6r) το έχω παρατηρήσει, με σβηστά τα φώτα και με έντονη συννεφιά φωτίζονται οι δείκτες μόνο, αλλά όταν οδηγώ δεν κοιτάζω το καντράν αλλά το δρόμο οπότε δεν με πολυνοιάζει Quote
Telemachus Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Εχει αισθητηρα φωτος στο καντραν και το κανει αυτο για να μας υπενθυμιζει να αναβουμε τα φωτα πορειας το βραδυ η μεσα στα τουνελ! Ειναι θεμα ασφαλειας και το εχουν ολες οι εκδοσεις. Quote
BILL5 Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 ευτηχως στο golf Μου δεν τα κανει αυτα Quote
GtV Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Το έχω παρατηρήσει κ εγώ στο up μου αυτό που λέτε. Την Δευτέρα που το πήγα για servise ρώτησα αν έχει αισθητήρα φώτος, άλλα δεν ήξερε.κ ήθελα να ανοίξω το θέμα άλλα με προλαβες . Λογικά πρέπει να έχει αισθητήρα φωτός..Αν έχει θα μπορείς να το προγραμματισεις να αναβουνε κ τα φώτα αυτόματα .Πιστευω.. Quote
the_winner Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Το έχω παρατηρήσει κ εγώ στο up μου αυτό που λέτε. Την Δευτέρα που το πήγα για servise ρώτησα αν έχει αισθητήρα φώτος, άλλα δεν ήξερε.κ ήθελα να ανοίξω το θέμα άλλα με προλαβες . Λογικά πρέπει να έχει αισθητήρα φωτός..Αν έχει θα μπορείς να το προγραμματισεις να αναβουνε κ τα φώτα αυτόματα .Πιστευω.. Αισθητηρα φωτός εχουν ολα τα καντραν ! Για αυτοματα φωτα θες αισθητηρα φωτος για φωτα , ξεχωριστο πραγμα Quote
nikdev Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Αισθητηρα φωτός εχουν ολα τα καντραν ! Για αυτοματα φωτα θες αισθητηρα φωτος για φωτα , ξεχωριστο πραγμα +1 Sent from my iPhone5 using Tapatalk Quote
dj_michel Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 ναι το κανει σε στο δικο μου !!! Quote