Jump to content
panosman

Νερα Πισω Απο Την Θεση Του Συνοδηγου

Recommended Posts

Καλησπερα σας!Σημερα ανακαλυψα τυχαια (μετα απο 2-3 μερες βροχης) πως στο πισω καθισμα (πισω απο τον συνοδηγο)κατω απο το πατακι υπαρχει εντονη υγρασια!Καμμια γνωμη απο που μπορει μπηκε το νερο?

Vw passat 1.8T 2002 20v

Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Απο τις πορτες μπηκε αν ειναι μονο εκει η υγρασια αν ειναι και μπροστα στο συνοδηγο μπηκε απο το καλοριφερ στο δικο μου εχω φτιαξει και τις 4 πορτες γιατι ειχε σαπισει η κολλλα που εχει στο αλουμινιο μεσα απο τις ταπετσαριες και το γυρναγε μεσα οταν εβρεχε συνεχομενα και δυνατα οπως επισης και οταν το επλενα βασικα το ειχα προλαβει κατα τυχη δεν μπηκε μεσα το καταλαβα επειδη κρατουσε νερα αναμεσα στο λαστιχο και στο πλαστικο.

Link to comment
Share on other sites

Σήκωσε το και τσέκαρε και τις ταπες από κάτω. Στο δικό μου έλειπε μια από τη μάνα του και στους πρώτους ελληνικούς ποταμοδρομους που μπήκα γεμισα νερά. Επίσης άσχετα με το από που μπήκε καλό είναι να δεις πόση υγρασία έχει το υλικό (είναι σα σφουγγάρι) που είναι κάτω από τη μοκετα γιατί αν υπάρχει αρκετή, τώρα που χειμωνιασε δύσκολα θα στεγνώσει και θα αρχίσει να μυρίζει άσχημα κάθε φορά που θα μπαίνεις.

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

@  stavros g,archon_rc

Καλημερα σας, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας-υποδειξεις σας, θα το ελεγξω και θα σας ενημερωσω αμεσα!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας και παλι.

@  stavros g ειχες δικιο τελικα, το νερο μπαινει απο τα λαστιχα στην πισω δεξια πορτα.Γλειφει σιγα -σιγα μετα απο μεγαλη νεροποντη η' οταν ριχνεις συνεχεια νερο στο παραθυρο της πορτας.Θα το φτιαξω αμεσα, σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις-λυσεις σας!

Καλο βραδυ!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ωραιος χαιρομαι που σε βοηθησα ελεγξε ολες τις πορτες και φτιαξτες για να ξεμπερδευεις.... φυσικα δεν θα το φτιαξεις μονος σου θα το πας σε ενα λαμαρινα να σου βαλει κορδονι ειναι ειδικη κολλα σαν κορδονι που τη βαζει γυρω γυρω και  οσο περναει ο καιρος και ζεσταινεται απλωνει και σε καμια 15αρια χρονια τα ξαναλεμε απλα να το φτιαξεις αμεσα γιατι αν ποτισει ο κετσες απο κατω και σαπισει θα εχεις μπλεξιματα και ασχημη μυρωδια στο σαλονι.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.