Jump to content
CoastalBlue

8 Χρόνια Μετά Με Προσπέρασε Το Golf Μου

Recommended Posts

Καλησπέρα σας παιδιά χαιρετώ τους παλιούς αλλά και τους νέους,

 

Τετάρτη βράδυ που λέτε θα ήταν 23:00+ 23:30+ ; μέσα στην αττική οδό στο κομμάτι μετά την Λ. Πεντέλης και μέχρι την διχάλα για περιφ. Υμηττού με έπιασε ανατριχίλα.

 

Ξαφνικά βλέπω το μπλε το 5αρι με τον πίσω προφυλακτήρα από το τότε gti βαμμένο φιλέτο όπως το είχα, τις βαμμένες πλαϊνές ποδιές όπως τις είχα , το sticker από την παλιά μου τη δουλειά ακριβώς στο ίδιο σημείο να με περνάει από αριστερά. Το αυτοκόλλητο του club έλειπε. Στην διχάλα για τον περιφ. υμηττού έφυγε αριστερά προς αεροδρόμιο κατεύθυνση. 

 

Τώρα δεν ξέρω αν είναι πρέπων αλλά πρέπει να το μοιραστώ , το παλικάρι με την πινακίδα ΙΕΟ8987 5άρι FSI coastalblue , αν το ξέρει κανείς να του πεί αν είναι να επικ/σει μαζί μου εδώ ή με mail στο kilmpasanis@gmail.com , αν τυχών θυμάται ενα γκρι focus την Τετάρτη βράδυ. Ο λόγος είναι ότι το golfακι δυστυχώς το είχα αποχαιρετήσει σε μια κακή στιγμή - ολική από βλακεία μου αλλά απορώ πώς μετά από τόση ζημιά είναι να δυνατόν να κυκλοφορεί ακόμα.

 

Ποτέ δεν αποκλείεται το τυχαίο , να πέρασε κάποιο άλλο ολόιδιο , αλλά το συγκ. sticker της δουλειάς μου ήταν ένα παλιό logo το οποίο θεωρώ απίθανο και να το είχε βρεί άλλος αλλά και να το είχε ακριβώς στο ίδιο σημείο και να είχε τον ίδιο προφυλακτήρα με ίδιο βάψιμο πίσω και στις πλαϊνές ποδιές. Μακάρι να μην είναι το ίδιο.

 

Σας εύχομαι καλά γκάζια και χιλιόμετρα σε όλους και καλή συνέχεια στην ομάδα.

Link to comment
Share on other sites

Σε ειχε αποζημιωσει η ασφαλιστικη σου κ το αμαξι στο πηρε ; Ειναι σοβαρο αυτο που λες οτι το αμαξι κυκλοφορει μετα απο ολικη. Να φανταστω δεν ειχε τον ιδιο αριθμο κυκλοφοριας .

Link to comment
Share on other sites

Φιλε ειναι πολυ ευκολο να το βρεις,αν εχεις φιλος στην αστυνομια,ακομα και απο τον ασφαλιστη με την πινακιδα μπορεις να τον βρεις σε 1 λεπτο.

Ανεφερε και το λογοτυπο,η ακομα και μια φωτογραφια του αυτοκινητου,κινουμαι καθε μερα σε αυτο τη σημειο.

Link to comment
Share on other sites

Θα του κάνεις την καρδιά περιβόλι αν δεν το ξέρει.

Link to comment
Share on other sites

2ufd84x.jpg

 

Το golfάκι πλέον δεν είχε τα νίκελα στα παράθυρα - πορτ παγκάζ , ούτε το logo του club , είχε μεμβράνες , το σήμα της παλιάς δουλειάς Κappa X-max (φαίνεται ελάχιστα στην φωτό) μου κάθετα στον προφυλακτήρα στο κλείσιμο του πορτ παγκάζ ακριβώς στην ευθεία κάτω από το σήμα της vw , και είχε το μεγάλο sticker της phoenixgold κάτω δεξιά από το fsi , προφυλακτήρας ίδιος , βαμμένες ποδιές και νομίζω ότι αντί για 1 πλατύ μπουρί το παλικάρι είχε τελικό ή μπούκα με 2 εξατμίσεις.

 

Αν τυχών τον ξέρει κανένας ας του πει. Εννοείται ότι αποζημιώθηκα κανονικά.

Edited by CoastalBlue
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.