Jump to content
GOLFAKI 4

Weekly Night Out @ Αττική, Τετάρτη, 3/12/2014, 20:30, Secret Location Meeting, Κόμβος Renault

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη του Hellenic VWClub,

 

Ο τελευταίος μήνας του έτους είναι προ των πυλών και τι πιο ωραίο να τον καλωσορίσουμε με μία ξεχωριστή συνάντηση. Και όταν λέμε ξεχωριστή εννοούμε μια βραδινή βόλτα μυστικού προορισμού που θα καταλήξει στην ζεστασιά ενός παραδοσιακού τζακιού για συζήτηση και άφθονη διασκέδαση.

 

Το ραντεβού μας ορίζεται για την ΤΕΤΑΡΤΗ 3/12/14 και ώρα 20:30 στην παλιά Renault ( Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας) στο ύψος της Μεταμόρφωσης. Χάρτης!!! Εκεί θα σας περιμένουμε όλους έως τις 20:45 οπότε και θα αναχωρήσουμε με κατεύθυνση Βόρεια. Όπως σε κάθε secret location meeting έτσι και σε αυτό το πρώτο νέο μέλος που θα φτάσει στο σημείο προσυνάντησης θα έχει την ευκαιρία να μας παρουσιάσει το όχημά του σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

 

Φορέστε τα αξεσουάρ της λέσχης μας, πάρτε μαζί σας την δική σας παρέα, και ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε ότι σας απασχολεί σχετικά με το βελτιωμένο ή εργοστασιακής μορφής vw σας και όχι μόνο...

 

Αναζητώντας στο youtube το κανάλι του Hellenic VWClub  θα δείτε όλες τις έως τώρα συνεντεύξεις. Εσείς θα χάσετε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσετε  στην επόμενη;

 

Δηλώστε μας την παρουσία σας προς αποφυγή δυσμενών καταστάσεων προηγούμενων εκδηλώσεων. Εφοδιάστε τα οχήματα σας με καύσιμα, φορτίστε τα pmr σας και φύγαμε για μια ακόμα δυνατή vw βόλτα!!! 

 


Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: social_facebook.png | social_youtube.png | social_twitter.png

Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58219:00 - 20:30

 

Υπενθυμίζουμε ότι αναζητούνται VIP μέλη που επιθυμούν να αναλάβουν την ευθύνη οργάνωσης των συναντήσεων. Δείτε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας. Ίσως έρθουμε και εμείς.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.