Jump to content
lubit

Lubit.gr - Εμπόριο Λιπαντικών - Χημικών

Recommended Posts

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία lubit ιδρύθηκε στις αρχές του 2014 από μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι διαθέτουν υψηλό επίπεδο γνώσης και επαγγελματικής εμπειρίας στον χώρο του μηχανοκίνητου εξοπλισμού αλλά και της τεχνολογίας των υπολογιστών.

ΟΡΑΜΑ

Το όραμα της lubit είναι να καταξιωθεί ως κορυφαία εταιρεία στον χώρο πώλησης λιπαντικών , που στηρίζει τον άνθρωπο προσφέροντας του με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε προσιτές τιμές εφαρμόζοντας καινοτόμες τεχνικές πώλησης μέσω διαδικτύου.

ΑΞΙΕΣ - ΣΤΟΧΟΙ

Η LUBIT εφαρμόζει πιστά και σταθερά μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία με ήθος αξιοπιστία και σεβασμό στον καταναλωτή. Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων μας , οι πρωτοποριακές τεχνικές στον τρόπο παρουσίασης , εξυπηρέτησης , και αγοράς είναι οι λόγοι που μας προτιμούν οι πελάτες μας και παράλληλα είναι και η αφετηρία για την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και ασφάλειας με αυτούς.

Ευχόμαστε ότι θα ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας.

ΜΕ ΤΙΜΗ

H ομάδα lubit

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.