Jump to content
ioannisk

Κεντρικό Κλείδωμα - Συναγερμός - Δεν Πιάνει

Recommended Posts

Απόδέχτηκα ως δεύτερο δώρο με την αγορά του up ένα συναγερμό. Δεν ξέρω πραγματικά αν φταίει ο συναγερμός αλλά από την αρχή έχω προβλήματα. Ο συναγερμός τοποθετήθηκε με σύνδεση στο can bus, ενεργοποιείται και απενργοποιείται με το κοντρόλ κλειδί του αυτοκινήτου και έχει τοποθετηθεί ένα στρογγυλό πριζάκι μαζί με λυχνία στο ταμπλό όπου από κεί μπορείς να ενεργοποιήσεις και να απενεργοποιήσεις το συναγερμό ακουμπώντας ένα στικάκι που μου έδωσαν εάν δεν έχεις το κοντρόλ κλειδί μαζί σου. Ουσιαστικά η ιδέα είναι ο βασικός οδηγός να έχει το κοντρόλ κλειδί και ο δεύτερος οδηγός να έχει το απλό κλειδί με το στικάκι. Δυστυχώς όμως ο πωλητής του αυτοκινήτου δεν με ενημέρωσε ότι υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ τους κάτι που το έκανε ο ηλεκτρολόγος της αντιπροσωπείας κατόπιν εορτής.... Δηλαδή αν έχεις κλειδώσει το αμάξι με το κοντρόλ κλειδί και πας να ξεκλειδώσεις με το απλό κλειδί και το στικάκι δεν σου δίνει καθόλου χρόνο να μπεις στο αμάξι.... Βαράει ο συναγερμός μέχρι να ακουμπήσεις το στικάκι στο πριζάκι.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.... 

 

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές δεν πιάνει το κοντρόλ κλειδί και δεν μπορείς να μπεις στο αμάξι.

Συγκεντρωτικά παρουσιάστηκαν τα εξής τις πρώτες μέρες:

 

ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΛΕΙΔΙ

1.       Το κοντρόλ κλειδί δεν ξεκλειδώνει πάντα. Μάλιστα με το πάτημα του ξεκλειδώματος έσβηνε το λαμπάκι του immobiliser (όχι του συναγερμού) και μετά ο μόνος τρόπος να ξεκλειδώσεις ήταν να κλειδώσεις με το κοντρόλ κλειδί μετά από προσπάθεια 2-3 πατημάτων και μετά έπιανε το ξεκλείδωμα.

2.       Με ξεκλείδωμα με το κοντρόλ κλειδί παρατηρήθηκαν τα εξής:

a.       Η πλαφονιέρα στη μεσαία θέση (ανοικτή πόρτα) έμενε πάντα αναμμένη ακόμα και με ενεργοποιημένο το συναγερμό/κλειδωμένο αμάξι.

b.      Η πλαφονιέρα στην αριστερή θέση (φως ανοικτό) δεν άναψε και ταυτόχρονα δεν άναψε και το ραδιο τα οποία ενεργοποιήθηκαν μετά από 30 δευτερόλεπτα περίπου οδήγησης.

 

 

 

ΑΠΛΟ ΚΛΕΙΔΙ + ΣΤΙΚΑΚΙ

1.       Με το απλό κλειδί κάποιες φορές δεν ξεκλειδώνει όλο το αυτοκίνητο αλλά μόνο οι πόρτα του οδηγού.

2.      Κάποιες φορές και αφού ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο, ο συναγερμός δεν σου δίνει το απαραίτητο χρόνο να βάλεις το στικάκι με αποτέλεσμα να χτυπάει ο συναγερμός μόλις ανοίξεις τη πόρτα. Σταματάει ο συναγερμός να χτυπάει μόλις βάλεις το στικάκι στη θέση απενεργοποίησης συναγερμού. (αυτό μου εξήγησε ο ηλεκτρολόγος ότι συμβαίνει ό,τι και αν κάνεις βλ. παραπάνω)

 

 

 

Μετά από τα παραπάνω το πήγα για έλεγχο τη Δευτέρα που μας πέρασε και από ότι μου είπε ο ηλεκτρολόγος βρήκε ένα τσακισμένο καλώδιο του συναγερμού που συνδεόταν στο canbus. Το έφτιαξε το καλώδιο, επανακωδικοποίησε το αμάξι αλλά και το κοντρόλ κλειδί και έφυγα. Όλα καλά για τρεις ημέρες, εως σήμερα Πέμπτη που άρχισε πάλι τα ίδια. Και τώρα δεν ξεκλειδώνει με τίποτα με το κοντρόλ κλειδί. Αναγκαστικά το αμάξι χρησιμοποιείται με το απλό κλειδί και χωρίς να ενεργοποιούμαι το συναγερμό.

 

Από την αντιπροσωπεία θεωρούν απίθανο να φταίει ο συναγερμός δεδομένου ότι τον βάζουν εδώ και πέντε χρόνια στα αμάξια που πουλάνε χωρίς προβλήματα.

 

Και τώρα τι????

Έχει τύχει σε εσάς κάτι αντίστοιχο?
 

Link to comment
Share on other sites

Ειχα κι εγω φιλε Γιαννη ενα θεμα (λογω απαιτησεων μου) με τον συναγερμο κι ετσι αναγκαστηκα μετα την παραδωση του αυτοκινητου απο την VW και χωρις να ρωτησω αν πρεπει,να βρω τον αντιπροσωπο της ΜΕΤΑ (ετσι λεγεται) και να κλεισω ενα ραντεβου για ελεγχο.

Εγινε λοιπον ο ελεγχος στο προκαθορισμενο ραντεβου κι αφου με ενημερωσε ο υπευθυνος οτι ο συναγερμος υποστηριζει να κλεινει τα παραθυρα,αλλα οχι ο εγκεφαλος του αυτοκινητου,αρα δεν γινεται αυτη η παροχη διοτι πρεπει να επεμβουμε στην πλεξουδα (κατι που επισημα δεν το αναλαμβανουμε),

κατοπιν μου λεει οτι ειστε κερδισμενος που μας επισκεφθεικατε (δεν χασατε τον χρονο σας) διοτι εγινε καποιος προγραμματισμος που δεν σας ειχαν κανει με την τοποθετηση στην vw.....

Σου δινω την δνση και τηλ για να σου κλεισουν ραντεβου (ετσι δουλευουν εκει) να ελεγξουν και να σου λυσουν ολες τις αποριες σου,φυσικα πιστευω στα πλαισια της εγγυησης να βρεις ακρη....http://www.metasystem.gr/index.php/corsa-scorpios-epikoinonia

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. Βουλιαγμένης 261, Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ. 17 236 - Αθήνα.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 2109764600 - 4

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Φίλε aetos σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν κρίνω από τις φωτογραφίες του site της metasystem και συγκεκριμένα από τη σειρήνα δεν μου έχουν βάλει τέτοιο συναγερμό. Είναι αλλιώς, στρογγυλή η σειρήνα. 

 

Ίδια σειρήνα με της metasystem είναι ο συναγερμός που μου βάλανε στο fabia το 2006 ο οποίος πραγματικά δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Συνηθως Γιαννη η vw βαζει ΜΕΤΑ για να μην πω κατα αποκλειστικοτητα,κι αυτο το συμπεραινω διοτι εγω δεν ηθελα ΜΕΤΑ και μου το απεκλεισαν για οποιοδηποτε αλλον.

Αναγκαστικα τον εβαλα για δυο σοβαρους λογους κατ'εμε.

Πρωτον επειδη μου εδειναν μονο 40€ επιστροφη αν δεν τον εβαζα καθολου και πηγαινα εκτος vw να βαλω της επιλογης μου,δλδ πολυ λιγα...

Δευτερον δεν ηθελα να μπει ξενο χερι,μια και πιστευα οτι θα το προσεξουν περισσοτερο οι ειδικοι τεχνιτες της vw.

Tελικα μετανοιωσα που τον εβαλα εκει,μια και προσθεσα αλλα 3 πραγματα που πληρωσα εξτρα +180€

Εβαλα αυτο για ναχω αυτονομη σειρηνα http://www.metasystem.gr/index.php/m05-lithium-battery-siren?view=featured

αυτο για να δουλευει το 2ο τηλεχειρηστηριο  http://www.metasystem.gr/index.php/m05-lithium-battery-siren?view=featured

κι ενα αντικραδασμικο για προσθετη προστασια http://www.metasystem.gr/index.php/m14-shock-sensor?view=featured

Συμπερασμα με 220€ που στοιχισε συνολικα,θαβαζα εξω οτι ηθελα και πολυ καλυτερον...

 

Τωρα στο δικο σου θεμα,δεν χανεις τιποτα να κανεις ενα τηλεφωνο εκει που παρελαβες το αυτ/το για να σιγουρευτεις τι μαρκα ειναι.

Το οτι η σειρηνα σου ειναι στρογγυλη,δεν σημαινει οτι δεν ειναι ΜΕΤΑ.

 

 

Φιλικα παντα Μένιος

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ Μένιο για την απάντηση σου. Το αμάξι ήδη ελέγθηκε την προηγούμενη Δευτέρα όπως έγραψα παραπάνω. Τώρα έχω ραντεβού πάλι την παραμονή Χριστουγγένων. Από την αντιπροσωπεία θεωρούν ότι δεν φταίει ο συναγερμός διότι είναι πολύ απλός και συνδέεται κατευθείαν στο canbus άνεσης (central convenience module) αν δεν κάνω λάθος. Όπως μου είπαν όταν πατάς το ξεκλείδωμα στο original κοντρόλ κλειδί πρώτα ξεκλειδώνει το αμάξι και μετά απενεργοποιείται ο συναγερμός. Και αντίστοιχα όταν πατάς κλείδωμα πρώτα κελιδώνει το αμάξι και μετά ενεργοποιείται ο συναγερμός. Οπότε το πρόβλημα είναι στην επικοινωνία του κοντρόλ κλειδιού με το αμάξι.

Το περίεργο είναι ότι όταν πατάω ξεκλείδωμα στο κοντρόλ κλειδί σταματάει να αναβοσβήνει το φωτάκι του immobilizer (απενεργοποιείται δηλαδή το immobiliser) αλλά το κεντρικό κλείδωμα δεν δουλεύει (το αμάξι δεν ξεκλειδώνει) και δεν απενεργοποιείται ο συναγερμός. 

Μακάρι να είναι ελλατωματικό το κοντρόλ κλειδί και να μην είναι κάτι πιο βαθύ......

 

Ένα από τα περίεργα είναι ότι το κοντρόλ κλειδί δουλεύει κανονικά όταν το αμάξι δεν είναι παρκαρισμένο/κλειδωμένο για πολύ ώρα. Όταν περνάνε όμως ώρες ή να το πω καλύτερα όταν κλειδώνεις το βράδυ και πας να φύγεις το πρωϊ δεν ξεκλειδώνει.

Σαν κάτι να κοιμάται (να μπαίνει σε sleep mode) και να μην θέλει να ξυπνήσει.

 

Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν τους έχεις ξανασυμβεί αυτό σε κανένα Up.....

Άρα να μην περιμένω καμία άλλη απάντηση???......... :help:

Link to comment
Share on other sites

Στο ραντεβου που εχεις να βαλεις τις φωνες αφου δεν καταλαβαινουν με το μαλακο και να επιμενεις να σου βρουν αμεση λυση ολων αυτων των προβληματων.

Δεν δειχνει σοβαροτητα ολα αυτα,καινουργιο αυτοκινητο πηρες να κοψουν τον λαιμο τους με οποιοδηποτε κοστος γιαυτους.

Δεν χρειαζονται αλλες δικαιολογιες,αλλα αμεση λυση Γιαννη!!!

 

Υ.Γ. Δεν μπορω να πω δημοσια,αλλα αν μαθεις τι πετυχα εγω,τοτε θα καταλαβεις πολλα φιλε μου...

Link to comment
Share on other sites

Ο συναγερμός που μου τοποθετήσανε είναι stern. Όπως έχω γράψει τις τελευταίες μέρες κλειδώνω-ξεκλειδώνω με το απλό κλειδί (χωρίς κοντρόλ) και έτσι ο συναγερμός μένει απενεργοποιημένος. Ξέρει κανείς αν ένας συνδεδεμένος συναγερμός στο canbus άνεσης μπορεί να δημιουργεί προβλήματα και σφάλματα στο canbus εάν είναι απενεργοποιημένος?

 

Συνδεδεμένος........εννοώ να είναι φυσωμένος με τη πρίζα του στο canbus του αυτοκινήτου

Απενεργοποιημένος...........εννοώ να μην είναι οπλισμένος (να μην ανάβει το ledαντάκι του)

Link to comment
Share on other sites

Οχι κανενα προβλημα

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

nikden σε ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά μόλις γύρισα από το μηχανικό μου (μη εξουσιοδοτημένος αλλά είναι συνεργείο VW Audi group) που πάω το άλλο αμάξι μου ένα Fabia S.E. Του έκανα την ίδια ερώτηση και μου απάντησε ότι ο συναγερμός και μη οπλισμένος τραβάει συνέχεια ρεύμα. Όταν του είπα ότι καινούργιο αμάξι παρουσιάζει τα παρακάτω που σας γράφω μου είπε ότι αυτός θα ξεκίναγε με αποσύνδεση του συναγερμού. Θεωρεί ότι φταίει αυτός. Συνοπτικά τα παρακάτω συμβαίνουν:

 

 

Πλέον δεν χρησιμοποιούμε το κοντρόλ κλειδί (δεν ανταποκρίνεται) αλλά μόνο το απλό κλειδί χωρίς να ενεργοποιείται ο συναγερμός. Συμβαίνουν τα εξής με χρονολογική σειρά:



  1. Το αμάξι παρκαρισμένο και κλειδωμένο για δέκα λεπτά ή και παραπάνω. Το led του immobilizer αναβοσβήνει κανονικά

     



  2. Με το απλό κλειδί στην πόρτα ξεκλειδώνω. Το led του immobilizer σταματά να αναβοσβήνει, μόνο η πόρτα του οδηγού ξεκλειδώνει και όχι όλες οι θύρες. Δεν ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος κεντρικού ξεκλειδώματος ούτε ανάβουν τα φώτα όταν λειτουργεί το κεντρικό κλείδωμα/ξεκλείδωμα.

     



  3. Βάζω το αμάξι στη μίζα και βάζω μπροστά το αμάξι. Ανοίγω τα φώτα στη κανονική σκάλα οδήγησης (τέρμα δεξιά ο διακόπτης) και ταυτόχρονα ανάβει ο εσωτερικός φωτισμός α)των χειριστηρίων του καλοριφέρ, β)του αναπτήρα γ)του κουμπιού για την πίεση των ελαστικών και δ)επίσης ανάβουν κανονικά οι εξωτερικές λάμπες μπρος-πίσω. Όμως δεν λειτουργούν τα εξής περίπου για ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ στο ξεκίνημα λειτουργίας του αυτοκινήτου:


    1. Δεν ανάβει ο εσωτερικός φωτισμός του καντράν.



    2. Δεν λειτουργεί το ράδιοcd ούτε ανάβει ο φωτισμός του



    3. Δεν λειτουργεί η πλαφονιέρα



    4. Δεν λειτουργούν τα κουμπιά κεντρικού κλειδώματος/ξεκλειδώματος στη πόρτα με αποτέλεσμα η επιβίβαση των υπόλοιπων επιβατών να είναι ανέφικτη εκτός και αν ανοίξεις τη κάθε πόρτα με το χέρι από μέσα.



    5. Δεν λειτουργούν τα ALARM (ούτε εσωτερικά ανάβει η ένδειξη ούτε εξωτερικά ανάβουν οι κίτρινες λάμπες)



    6. Δεν λειτουργούν τα φλας (ούτε εσωτερικά ανάβει η ένδειξη ούτε εξωτερικά ανάβουν οι κίτρινες λάμπες)



Μετά από περίπου 1 λεπτό λειτουργίας του αυτοκινήτου όλα τα έξι παραπάνω ξεκινούν να λειτουργούν.

Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ πως απο τη στιγμη που εχεις ενα καινουριο αυτοκηνητο εντος εγγυησης το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να στον dealer που εκανες την αγορα και να τα κανεις ολα Γυαλιά - Καρφιά.

Καμια φορα ειναι ο μονος τροπος γιανα βρεθει λυση στο προβλημα..

απο τη στιγμη που το αυτοκινητο δεν εχει καποια αλλη παρεμβαση στα ηλεκτρικα του παραμονο αυτη που εκαναν τα τσακαλια της αντιπροσωπειας για να βαλουν τον συναγερμό ειναι υποχρεωση τους να βρουν λυση ΧΘΕΣ.

Να ρωτησω κατι αλλο , δεν εχει το up 2 κλειδια με τηλεχειρισμο; το στικακι υπαρχει ως λυση αναγκης και οχι για συνεχη απενεργοποιηση τους συναγερμου.

αν πχ σου χαλασει ο τηλεχειρισμος του κλειδιου τοτε σταματας τον συναγερμο με το στικακι.

Link to comment
Share on other sites

panos_bklks ευχαριστώ για την απάντηση.

 

Το up δεν το δίνουν με 2 κοντρόλ κλειδιά.

Η έκδοση Move up που πήρα εγώ δίνεται με ένα κοντρόλ κλειδί που σου δίνει τη δυνατότητα για κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και με ένα απλό κλειδί (χωρίς κουμπί) που σου δίνει τη δυνατότητα και αυτό για κεντρικό κλείδωμα βάζοντας το στη κλειδαριά.

Το στικάκι ήταν μέρος του συναγερμού και είναι όπως τα λες τελικά αν και αυτό που μου έδωσαν να καταλάβω είναι ότι μπορώ να το χρησιμοποιώ ενναλακτικά με το κοντρόλ κλειδί. Δυστυχώς όμως αυτό δεν γίνεται με νορμάλ τρόπο. Αν ενεργοποιήσεις το συναγερμό με το στικάκι και κλειδώσεις με το απλό κλειδί μετά  όταν πας να ξεκλειδώσεις σου δίνει αρκετό χρόνο να μπεις μέσα και να απενεργοποιήσεις το συναγερμό (με το στικάκι) χωρίς να χτυπήσει η σειρήνα. Αν όμως έχεις κλειδώσει το αμάξι με το κοντρόλ κλειδί (αυτόματα οπλίζει και ο συναγερμός) και πας να ξεκλειδώσεις μετά με το απλό κλειδί, με το που ανοίξεις τη πόρτα βαράει η σειρήνα. Δεν σου δίνει χρόνο δηλαδή να απενργοποιήσεις το συναγερμό με το στικάκι.

Εύχομαι πραγματικά να φταίει ο συναγερμός γιατί διαφορετικά ο δρόμος θα ναι μακρύς... 

Link to comment
Share on other sites

Ετσι πρεπει να δουλευει! με το που ανοιξεις την πορτα πρεπει να χτυπαει!

το στικακι υπαρχει για το λογο που αναφερω σε περιπτωση αναγκης δηλαδη που δεν δουλευει ο τηλεχειρισμος

οταν κλειδωνεις και ξεκλειδωνεις με το κλειδι του τηλεχειρισμου υπαρχει καποιο προβλημα;

Για εμενα η καλυτερη λυση στο προβλημα σου ειναι η αγορα ενος επιπλεον κλειδιου με τηλεχειρισμο και εκ νεου προγραμματισμος ωστε να δουλεουν ολα οπως πρεπει.

Τωρα αν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα με τα ρευματα αυτο χρήζει ελεγχου φυσικα μεσα στην εγγυηση 

Θα σου πρότυνα να δεις για αγορα μεσω internet (Ebay) για κλειδι και να στο προγραμματισουν στην αντιπροσωπεια.

μπορεις να ρωτησεις απευθειας και εκει για κλειδι αλλα νομιζω το κωστος θα ειναι μεγαλο

εγω θυμαμαι στο golf οταν ειχε χρειαστει να αλλαξω μονο τον τηλεχειρισμο στο 2ο κλειδι που ειχε χαλασει (κρατησα δηλαδη το κελυφος και το κομματι του κλειδιου που μπαινει στη μιζα) το κοστος ηταν κοντα στο 100αρικο.

Edited by panos_bklks
Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξεκλειδώνει με το κοντρόλ και δεν φταίει το κοντρόλ. Υπάρχει κάποιο θέμα ή από το συναγερμό ή από τα ηλεκτρολογικά του αυτοκινήτου π.χ. το canbus άνεσης.

Και παρουσιάζει και τα παραπάνω που έγραψα.

Link to comment
Share on other sites

Ώρα για ένα update.

 

Κατ αρχήν Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά να έχουμε!

 

 

Στις 24/12 επισκέφτηκα την αντιπροσωπεία όπου διαπιστώθηκαν πολλά σφάλματα στο canbus (εγκέφαλο) άνεσης. Αποφασίστηκε να αποσυνδεθεί ο συναγερμός τόσο από το canbus (εγκέφαλο) άνεσης όσο και από την τροφοδοσία ρεύματος.

Μέχρι και χθες 10/1 κανένα πρόβλημα. Όλα τα προβλήματα που αναφέρω παραπάνω εξαφανίστηκαν. Πάνω λοιπόν που ήμουν σίγουρος ότι φταίει ο συναγερμός από χθες έχω πάλι πρόβλημα με το κλείδωμα ξεκλείδωμα με το κοντρόλ κλειδί το οποίο δε πιάνει με την μία αλλά με τη τέταρτη πέμπτη φορά. Όπως με ενημέρωσαν στις 24/12, αν συνεχιστούν τα προβλήματα πάμε για αλλαγή του canbus (εγκέφαλου) άνεσης ο οποίος δεν υπάρχει σε stock στην Ελλάδα και θα πρέπει να γίνει παραγγελία από Γερμανία. Αυτά τα ωραία...

Link to comment
Share on other sites

Καλη χρονια Γιαννη και ευχομαι συντομη αποκατασταση του προβληματος που προεκυψε.

Οπως και ναχει την λυση θα την βρουνε αργα η γρηγορα διχως χρεωση σου φυσικα.

Απλα χρειαζεται αρκετη υπομονη,ψυχραιμια,εμπιστοσυνη,αυτοσυγκρατηση

και αριστη συνεργασιμη σχεση,για ναχεις αισιο αποτελεσμα οπως κι εγω.

Περιμενω να ακουσω ευχαριστα νεα σου συντομα!!!

Link to comment
Share on other sites

Ώρα για ένα δεύτερο update.

 

Τελικά από ότι φαίνεται δεν έφταιγε ο συναγερμός.

Στις 2/2 αλλάχτηκε ο εγκέφαλος άνεσης-getway (είναι 3 σε 1 από ότι μου είπανε και είναι σε μέγεθος αποκωδικοποιητή και βρίσκεται κάτω από το ταμπλό) μέσα στην εγγύηση. Από τότε και μέχρι σήμερα δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα αλλά ας κρατήσουμε και μία πισινή... Η γυναίκα μου, μου είπε μόνο ότι μία φορά και ενώ οδηγούσε άναψε μία φορά η πλαφονιέρα και δεν το ξανάκανε. Σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα του κλειδώματος ξεκλειδώματος όλα καλά και ο συναγερμός λειτουργεί κανονικά.

Δεν θα ξεχάσω πάντως τα λόγια ενός εκ των πωλητών στην αντιπροσωπεία...

"Τα τρία μοντέλα UP, CITIGO, Mii, κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο. Το Up όμως έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής..."

:lol:  :lol:  :lol:

 

Έτσι και γω επειδή η διαφορά τιμής του move up από το αντίστοιχο citigo ήταν μόνο 800 ευρώ αποφάσισα να πάρω το up... και έφαγα τη μεγαλύτερη ξενέρα αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου.... 

Link to comment
Share on other sites

Ευτυχως Γιαννη αφου το προβλημα λυθηκε αντικατασταση εγκεφαλου (μεσα στην εγγυηση) 

και δουλευει και ο συναγερμος σωστα,θεωρω οτι εχει ληξει το θεμα αυτο εδω.

Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα πλεον διχως προσθετα προβληματα.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα παιδιά δεν γνωριζω εαν ειναι το σωστο τοπικ αλλα δεν βρηκα κατι αλλο αντίστοιχο οποτε θα γραψω εδω!

 

Ηθελα να ρωτησω στα δικα σας τα up εαν κλειδωσεις και πατήσεις παρατεταμενα το κουμπί κλειδωματος ανεβαζει τα παραθυρα το αμαξι?? Οπως κανουν ολα σχεδον τα vag?επισης εαν κλειδωσεις χειροκίνητα χωρις το χειριστήριο δηλαδη κανονικα με το κλειδι εαν το κρατησεις τερμα δεξια ανεβαζει τα παράθυρα? Γιατι εμενα ουτε το ενα κανει ουτε το αλλο και ρωταω μιας και θελω να δω μηπως υπαρχει σαν λειτουργια αλλα θελει ρύθμιση απο το vag.com

Edited by crazy bill
Link to comment
Share on other sites

Θα το δοκιμάσω το δεύτερο που λες με το κλειδί και θα σου πω.. Αν και μία φορά είχα δοκιμάσει αυτό που λες με το κουμπί κλειδώματος και απλά κλείδωνε το αμάξι, όση ώρα και να το πάταγα τα παράθυρα έμεναν στην θέση τους δεν έκλειναν.. Πιστεύω παίζει ρόλο και ο συναγερμός και δεν νομίζω ότι μέσω VAG COM μπορείς να κάνεις κάτι. 

Link to comment
Share on other sites

νομιζω πως δεν εχει αυτη τη λειτουργια το up.στο mii που ειχα ψαξει δεν υπηρχε κατι τετοιο

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Απο οτι ρωτησα και εγω και μου ειπαν μαλλον τα δικα μας δεν εχουν το comfort οπως ολα τα αλλα τα vw...οποτε οντως μαλλον δεν μπορουμε να το εχουμε εμεις!απλως ηθελα να το δειτε και οι υπόλοιποι να ειμαστε σιγουροι πως σε κανενα δεν γινεται!

κρίμα παντως γιατι ειναι μια σιγουριά πως τα εχεις κλεισει ολα! Ακομα και με αλλο συναγερμο που ρωτησα θελει πολλα λεφτα ωστε να φτιαχτει οποτε δεν αξιζει νομιζω καν τον κοπο....θελει αρκετα λεφτα γιατι δεν εχουμε καν αυτοματο ανέβασμα-κατέβασμα παραθυρων οταν ειναι κανονικα σε λειτουργια το αμάξι

Link to comment
Share on other sites

Καλήσπερα και καλώς σας βρήκα ! Καλή χρονιά !

Αγόρασα πρόσφατα ενα up και έχω την εντύπωση πως το κλειδί με τον τηλεχειρισμό δεν ειναι της vw . Εχω και τα δυο κλειδια αλλα θα ηθελα αυτο με τον τηλεχειρισμο να το αντικαταστησω διοτι δεν ειναι σε καλη κατασταση . 

Πως θα εξακρυβωσω αν το κλειδι ειναι το οριτζιναλ και πως μπορω να φτιαξω αλλο ενα ;

Ευχαριστω εκ των πρωτερων . 

 

Link to comment
Share on other sites

Καλοριζικο το uo.γιατι να μην ειναι το γνησιο κλειδι?μπαταρια αλλαξες?

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

On 1/5/2019 at 3:18 PM, diver86 said:

Καλοριζικο το uo.γιατι να μην ειναι το γνησιο κλειδι?μπαταρια αλλαξες?

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

ευχαριστω για την απαντηση , πηγα σε εναν ηλτρονικο , ηθελε καθαρισμα η πλακετα , μπαταρια ειχε κανονικα , βεβαια βαλαμε και μια καινουρια.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.