Jump to content
VasilikiM

Προβλημα Ασφαλειας Σε Gold 7 1.2 Tsi!

Recommended Posts

Κατα την εκκινηση του αυτοκινητου μου βγαζει στο καντραν την ενδειξη "proactive pasenger protection:function restricted"...μηπως γνωριζει κανεις τι φταιει????

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω τέτοιο φρούτο στο δικό μου αλλα απ'ότι ψιλοδιάβασα έχει σχέση με τους εντατήρες των ζωνών ασφαλείας.

Εκτός απο τους πυροτεχνικούς προεντατήρες το δικό σου αυτοκίνητο πρέπει να έχει καί ηλεκτρικούς προεντατήρες.
Το σύστημα με πληροφορίες απο το ESP τα φρένα το τιμόνι κλπ όταν καταλάβει πως έρχεται στούκα ενεργοποιεί τους ηλεκτρικούς προεντατήρες. Αυτό δουλεύει σε δύο στάδια, το πρώτο στάδιο μπορείς να το απενεργοποιήσεις απο τα μενού ενώ το δεύτερο μένει πάντοτε ενεργό.
Σε μερικούς δούλεψε η απενεργοποίηση/ενεργοποίηση http://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=5240

Αλλιώς ίσως να υπάρχει πρόβλημα με κάποιον ηλεκτρικό προεντατήρα ή καποιο απο τα υπόλοιπα αναγκαία υποσυστήματα (ESP, ABS κλπ) να έχει θέμα αλλα σε αυτή την περίπτωση θα είχες και άλλα λαμπάκια αναμμένα.
Αν δέν το κάνει κάθε φορά, τότε υπάρχει και περίπτωση να φταίει και η μπαταρία εκτός και άν το παρουσίασε μία φορά και το κρατάει μέχρι να το σβήσεις με VCDS ή Bluetooth ODBII μαραφέτι.

Βεβαιώσου πως όταν κάθεται κάποιος συνεπιβάτης να φοράει κανονικά και την ζώνη ασφαλείας χωρίς τη χρήση του κλίπ που κουμπώνει ασφάλεια της ζώνης για να μή κάνει μπίπ-μπίπ.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για την απαντηση! Εκανα τα παντα, απενεργοποιησα το συστημα απ τομενου, εσβησα μηχανη κ την αναψα ξανα κ παλι το κανει. Και μιλαμε για αμαξι 3 μηνων!!! Κ ειχα εμπιστοσυνη στα vw αλλα τελικα την χανω σιγα σιγα...θα κλεισω ραντεβου για service διοτι ισως ειναι κατι σοβαρο.

Ευχαριστω παντως!

Link to comment
Share on other sites

Καλα μην κανεις ετσι δεν σημαινει οτι το αμαξι ειναι για πεταμα...μπορει να ειναι κατι απλο...αλλα και να μην ειναι εισαι στην εγγυηση οποτε ο,τι και να ειναι θα στο φτιαξουν χωρις κοστος

Link to comment
Share on other sites

Είναι ένα σχετικά συνηθισμένο πρόβλημα στο Βρετανικό forum, μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία θα το λύσει. Αν θυμάμαι καλά, θέλει αντικατάσταση το σημείο που κουμπώνει η ζώνη. Απλά ίσως χρειαστεί μερικές μέρες μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό. Λογικά θα αλλαχτεί χωρίς δική σου επιβάρυνση.

Link to comment
Share on other sites

To manual του αυτοκινήτου το έχεις διαβάσει ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.