Jump to content
4now

Βάζει Πολύ Νερό Στην Πλευρά Του Συνοδηγού Golf 5 Gt Sport

Recommended Posts

παιδες την καλησπερα μου.θελω επειγοντως την βοηθεια σας στο golf 5 tsi gt sport με ηλιοροφη που εχω.μου βαζει πανω απο 2 λιτρα νερο σε ολη την δεξια πλευρα απο μπροστα τον συνοδηγο εως την πισω δεξια πλευρα των συνεπιβατων.η σκουπα μου βγαζει 2 με 3 λιτρα νερο εδω και μια βδομαδα.καποια ιδεα?εχω τρελαθει.ολοι μου ζητανε να το ξηλωσουν ολοκληρο.καποιος με αντιστοιχο προβλημα???

Link to comment
Share on other sites

φίλε έχεις τσεκάρει τις υδρορροές? γιατί λες οτι έχεις ηλιοροφή άρα μήπως βούλωσε κάνα σωληνάκι απτήν πλευρά του συνοδηγού.. κοιτα πχ 

Link to comment
Share on other sites

Καλη ιδεα :)

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Το νερο μπαινει 99% απο το παραθυρο...ΝΑΙ! το ιδιο επαθα με το 6αρι μου το ιδιο επαθε φιλος με rocco και καποιος απο το forum μου ειχε βαλει στο θεμα καποια Link. Ξηλωσα με πολυ υπομονη το εσωτερικο της πορτας το οποιο ηταν γεματο χωμα και σκονη η οποια συσσωρευτηκε σιγα σιγα αναμεσα στην τσιμουχα που απομονωνει το νερο απο το να μπει μεσα... προσοχη στα κλιπς...Εγω καθαρισα τα παντα με βουρτσακι και εβαλα και περιμετρικα εκει που παταει σιλικονη και υσηχασα. Επισης σε 5αρι εμπαινε νερο απο τις θυρες εκτονωσης του αερα κατω αοπ τον προφυλακτηρα τον πισω !!!

Ψαξτε water leak vw golf  και θα καταλαβετε για τι ποιοτικη κατασκευη μιλαμε ! Που να το ειχα και ολα τα χρονια εξω στο δρομο,,,

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.