Jump to content
jef1243

[Λυθηκε]Μυρωδιά Καπνού

Recommended Posts

Οδηγώ ενα Polo tsi 1.2 105ps r-line (6r) και χθες το απόγευμα είχα σε 2 περιπτώσεις τη αίσθηση ότι το αυτοκίνητο μύρισε καπνό, σαν κάτι καμμένο. Δεν έχει ανάψει καμία ένδειξη αλλά και σήμερα μετα απο την δουλειά είχα ξανα αυτήν την μυρωδιά. Άνοιξα το καπω για να δω αν έχει τελειώσει το παραφλού αλλά ήταν γεμάτο και επιπλέον έχω την αίσθηση ότι η μυρωδιά ήρθε στην καμπίνα με το που άνοιξα τον κλιματισμό με εισαγωγή αέρα απεξω αλλά σήμερα μου ξαναήρθε η μυρωδιά και με κλειστό τον κλιματισμό (είχα ανοιχτό το παράθυρο ώστε να μην θολώνει το τζάμι). Τι μπορεί να είναι ; 1,5 χρόνο δεν είχα ποτε τέτοιο θέμα και άνοιγα τον κλιματισμό κατα το δοκούν. Το μονο σίγουρο είναι ότι πρέπει να μιλήσω με την καρεντα, και πριν 3 μηνες άλλαξα λάδια. Ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτά η καρεντα και τα Σάββατα επειδή τις καθημερινές δουλεύω ;

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

Δευτέρα έως Παρασκευή και τώρα "Άμεση εξυπηρέτηση και το Σάββατο" μόνο στο συνεργείο μας στην Αθήνα, στα Κ. Πατήσια

 

  • Αχαρνών 340 & Μηλιαράκη, Κ. Πατήσια τ.κ. 111 45

     

    Τηλέφωνο: 210 8547790-2
    Fax: 210 8547272
    Υπεύθυνος: Ν. Καραμητσάνης
    milsalesVWN@karenta.gr
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

τελικά το θέμα λύθηκε, είχε μπει μια γάτα στο χώρο του κινητήρα και είχε ψοφήσει κιόλας. το αυτοκίνητο πλύθηκε παντού, δεν πιστεύω να έχει πάθει καμιά ζημιά το πολακι!!! την τύχη μου! :cray:

Edited by jef1243
Link to comment
Share on other sites

το θεμα κλειδωνει  ....

αν καποιος θελει να προσθεσει κατι μου στελνει p.m

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.