Jump to content
kouliss

#1 Πανελλήνια Συνάντηση 2015, 14-15 Μαρτίου, Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

2015-14-04_Panellinia_Synantisi_Thessalo

 

Αγαπητά μέλη,

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW οχημάτων σας καλεί στη 1η Πανελλήνια Συνάντηση 2015 που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 14 - 15 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη. Τα μέλη, παλαιά και νέα, από όλες τις πόλεις της Ελλάδας θα συναντηθούν για να γνωριστούν καλύτερα, να διαδώσουν το πάθος τους για τα Volkswagen οχήματα, είτε βελτιωμένα είτε όχι, και σαφώς να προβάλουν το Hellenic VWClub!

Παράλληλα θα γίνουν η κοπή της πίτας για το νέο έτος μαζί με κλήρωση δώρων και ο εορτασμός των 11 χρόνων της κοινότητας μας.

Πρόγραμμα εκδρομής:

Σάββατο 14 Μαρτίου

  • 07:30-09:00, οργανωμένη αναχώρηση και μετάβαση στη Θεσσαλονίκη από τις πόλεις αφετηρίες*.
  • 13:00, άφιξη στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel & Conference Center.
  • 13:30, ελεύθερος χρόνος.
  • 18:00-20:00, συνάντηση μελών σε αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου για γνωριμία, συζήτηση, κοπή της πίτας και κλήρωση δώρων.
  • 21:30, αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το βραδινό γεύμα στην ταβέρνα Τηγανιές & Σχάρες (Λυσάνδρου Καυταντζόγλου 12).
  • 23:10, ελεύθερος χρόνος - μη οργανωμένη βραδινή διασκέδαση.

Κυριακή 15 Μαρτίου

  • 09:30, πρωινό - ελεύθερος χρόνος.
  • 11:30, συγκέντρωση στην είσοδο - check out
  • 11:55, αναχώρηση με προορισμό τον χώρο φωτογράφησης.
  • 12:25, φωτογράφηση σε τοποθεσία της πόλης.
  • 13:10, συγκέντρωση στον πολυχώρο tenpin για café και συζήτηση. Στα VIP μέλη θα προσφερθεί δωρεάν καφές.
  • 14:40, αναχώρηση μελών για την πόλη αφετηρίας τους.

 

Μετακίνηση

Στις πόλεις αφετηρίες με αυξημένη συμμετοχή θα εφαρμοστεί οργανωμένη μετακίνηση, στο μέτρο του εφικτού και της ασφαλούς οδήγησης, προκειμένου να προβληθεί η λέσχη και παράλληλα να υπάρξει αρχείο πολυμέσων (βίντεο - φωτογραφίες) για μελλοντικά αφιερώματα.

 

Διαμονή:
Η διαμονή των μελών θα γίνει στο ξενοδοχείο 5* το Porto Palace Hotel & Conference Center, στο οποίο θα διανυκτερεύσουν το Σάββατο 14 Μαρτίου. Τα μέλη που το επιθυμούν μπορούν να επωφεληθούν των ειδικών τιμών για την διαμονή τους πριν και μετά της κεντρικής ημέρας εκδηλώσεων.

 

Επίσκεψη - Αυθημερόν συμμετοχή:

Τα μέλη από τις γειτονικές πόλεις που θα επισκεφτούν αυθημερόν και θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους ώστε να προβλεφθεί κατάλληλος χώρος, αναμνηστικά, και ατομικές μερίδες βασιλόπιτας. Ειδικά για την συμμετοχή στο βραδινό γεύμα του Σαββάτου απαιτείται προκαταβολή. Λεπτομέρειες στην παράγραφο βραδινό γεύμα.

 

Κόστος συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει τα έξοδα διανυκτέρευσης, χώρου στάθμευσης, πρωϊνού, πρόσβασης στο Internet, αναμνηστικών, πίτας, χρήσης γυμναστηρίου και SPA (για τις γυναίκες και όχι μόνο!) και Shuttle Bus για την μεταφορά των φιλοξενούμενων από και προς το κέντρο της πόλης.

Στα VIP μέλη το κόστος συμμετοχής είναι χαμηλότερο λόγω της ετήσιας οικονομικής συνεισφοράς τους και κατά επέκταση απολαμβάνουν της προνομιακής τιμής που προκύπτει από την συνεργασία της λέσχης με το ξενοδοχείο.

 

VIP μέλη* - ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση (με πρωινό):
Μονόκλινο: 75 ευρώ
Δίκλινο Superior: 80 ευρώ

Δίκλινο Deluxe: 90 ευρώ
Junior Suite: 140 ευρώ

Business Suite (3 άτομα): 150 ευρώ

 

*Ειδικά για τα VIP μέλη παρέχεται με την Κάρτα Μέλους 10% έκπτωση σε όλα τα επισιτιστικά τμήματα εκτός mini bar & room service.

*Με απόφαση του Δ.Σ. οι σύντροφοι VIP μελών (ζευγάρια) απολαμβάνουν της προνομιακής μειωμένης τιμής.

*Τα VIP μέλη που θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο θα λάβουν επιπλέον δωρεάν ένα λαχνό ενίσχυσης αξίας 2 ευρώ.

 

Μέλη - ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση (με πρωινό):

Μονόκλινο: 85 ευρώ
Δίκλινο Superior: 90 ευρώ

Δίκλινο Deluxe: 100 ευρώ
Junior Suite: 150 ευρώ

Business Suite (3 άτομα): 165 ευρώ

 

Τύποι κρεβατιών:
Σημειώνουμε ότι στα δωμάτια θα γίνει προσπάθεια να υπάρχουν οι τύποι των κρεβατιών που θα ζητηθούν αλλά αυτό δεν είναι εγγυημένο λόγω της αυξημένης ζήτησης την συγκεκριμένη περίοδο. Ίσως υπάρξει ανταπόκριση από το ξενοδοχείο μόνο στα πρώτα δωμάτια που θα πληρωθούν, με σειρά προτεραιότητας.

 

Massage

Για τις κυρίες ή τους κυρίους που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο υπάρχει η δυνατότητα απλού massage 45’ στα 50€ ανά άτομο και για αρωματοθεραπεία 45’ στα 60€ ανά άτομο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να το δηλώσουν άμεσα για να καθοριστεί η ώρα.

 

 

Κεντρική εκδήλωση Σαββάτου - Κοπή Πίτας - Λαχειοφόρος Κλήρωση Δώρων:

 

Το Σάββατο 14 Μαρτίου το διάστημα μεταξύ 18:00 - 20:00 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση της Πανελλήνιας Συνάντησης με σκοπό την γνωριμία των μελών, την κοπή της πίτας, την διανομή αναμνηστικού και της κλήρωσης δώρων!

Η κλήρωση των δώρων θα διεξαχθεί με γνώμονα της οικονομική ενίσχυση της λέσχης με την χρήση λαχνών.

Αυτοί κοστίζουν 2 ευρώ έκαστος και θα διανεμηθούν σε όσους το επιθυμούν είτε βρεθούν στην εκδρομή είτε όχι από την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου. 

 

2015-14-03_Panellinia_Synantisi_Thessalo

 

 

 

Δωροθέτες:
Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες και τους ιδιώτες που είναι πάντα κοντά μας και συνεισφέρουν δώρα για την κλήρωση των μελών!
Χωρίς αυτούς θα μπορούσαμε λιγότερα!!! Οι εταιρείες που προσφέρουν δώρα λαμβάνουν ανταποδοτική διαφημιστική ενέργεια στην κεντρική μας σελίδα. 

 

 2015-14-03_Panellinia_Synantisi_Thessalo

 2015-14-03_Panellinia_Synantisi_Thessalo

 

Βραδινό γεύμα:

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 21:00, θα επισκεφτούμε ταβέρνα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης για να φάμε όλοι μαζί και να διασκεδάσουμε.

Λόγω ότι θα πρέπει να ενημερωθεί το μαγαζί με τον ακριβή αριθμό ατόμων θα εφαρμοστεί προπληρωμή που θα καλύπτει μέρος της τελικής συνολικής αξίας για κάθε συμμετέχοντα. Το αρχικό ποσό που θα δοθεί είναι 10 ευρώ ανά άτομο και ανάλογα θα επιστραφεί ή καταβληθεί επιπλέον ποσό με την έκδοση του λογαριασμού. Το μέρισμα που θα συμπληρώσει το αρχικό ποσό θα υπολογιστεί με διαίρεση του συνόλου του λογαριασμού, στην περίπτωση που δεν εφαρμοστεί συγκεκριμένο μενού επιλογών.

Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας δεν προσέλθει το ποσό δεν θα επιστρέφεται.

 

Φωτογράφηση:

Την Κυριακή, στις 11:55, θα πάμε σε ένα σημείο της πόλης για αναμνηστική φωτογράφηση.

Σε όλη την διάρκεια της Πανελλήνιας Συνάντησης τα μέλη θα καταγράφουν φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις και τις συναντήσεις μελών.

Το πολυμεσικό υλικό θα δημοσιεύεται στο άλμπουμ της Πανελλήνιας Συνάντησης! Δείτε το εδώ!

 

Ευχαριστούμε θερμά το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - CARREFOUR για την παραχώρηση χώρου στάθμευσης με σκοπό την φωτογράφηση των οχημάτων των μελών που θα παρευρεθούν στην Πανελλήνια Συνάντηση.

 

logo2.png

 

 

 

 

Διαδικασίες συμμετοχής:
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο μοναδικό διήμερο πρέπει να δηλώστε την συμμετοχή σας, να καταβάλλετε τα χρήματα (μια και θα πρέπει να προκαταβληθούν στο ξενοδοχείο) στον υπεύθυνο της εκδρομής kouliss. Η καταβολή του χρηματικού ποσού γίνεται με μετρητά ή μέσω των τραπεζών ΕΘΝΙΚΗΣ και EUROBANK, μετά από επικοινωνία. Σημειώστε ότι στην περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει να σημειώνετε στην αιτιολογία το επώνυμο σας και να στέλνετε το αποδεικτικό ή τα στοιχεία της κατάθεσης (ημέρα, ώρα, κατάστημα) για επαλήθευση. Επίσης τα χρήματα μπορείτε να τα δώσετε απευθείας σε μια από τις επόμενες προγραμματισμένες συναντήσεις.

Προθεσμίες:

  1. Συμμετοχές διαμονής στην εκδρομή: Τετάρτη 4 Μαρτίου
    Η ημερομηνία λήξης σχετίζεται με τον αριθμό των προδεσμευμένων δωματίων.
    Μετά την εξάντληση τους θα πρέπει να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο εκδρομής για να γίνεται έλεγχος διαθεσιμότητας.
  2. Συμμετοχές στην κεντρική εκδήλωση και το βραδινό γεύμα: Παρασκευή 13 Μαρτίου 10:00
  3. Παραγγελίες για τις αναμνηστικές μπλούζες έως: Δευτέρα 2 Μαρτίου 10:00
    Η παραγγελία της αναμνηστικής μπλούζας πρέπει να συνοδεύεται από την πληρωμή της.

 

 

Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής:
Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής. Επίσης περιλαμβάνονται μερικοί βασικοί κανόνες, στοιχεία επικοινωνίας, οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν τα μέλη για την άφιξη τους στην πόλη φιλοξενίας.

 

Η έκδοση οδηγού εκδρομής είναι 1.0.7/10-03-2015 και θα τροποποιηθεί αν αλλάξουν οι οδηγίες. Ελέγχετε ότι έχετε διαβάσει τη νεότερη έκδοση.

 

Excursion_instructions_1_0_7_Thessaloniki.pdf

 

* για την προβολή του χρειάζεστε το Adobe Acrobat (www.adobe.com)

 

Αναμνηστική Μπλούζα:
Για τον εορτασμό των 11 ετών της μεγαλύτερης κοινότητας φίλων και κατόχων VW δημιουργήθηκε ειδική επετειακή εαρινή μπλούζα t-shirt σε μαύρο χρώμα. Ακολουθεί το προσχέδιο σε δυο εκδόσεις.

 

Σχέδιο 1 - Μαύρο t-shirt με ή χωρίς κέντημα ψευδωνύμου στο αριστερό μανίκι

T-Shirt-11Years-Template-Simple.jpg

 

Σχέδιο 2 - Μαύρο t-shirt με ή χωρίς τύπωμα ψευδωνύμου στην πλάτη

T-Shirt-11Years-Template-Simple-With-Sta

 

Διαστάσεις :

Παρακάτω ακολουθούν οι ακριβείς διαστάσεις που αντιστοιχούν στα μεγέθη που ταιριάζουν καλύτερα στα μέτρα σας.

Η πρώτη τιμή αφορά το κάθετο μήκος της μπλούζας (ύψος - τιμή Α) και η δεύτερη τιμή αφορά το οριζόντιο μήκος της μπλούζας (φάρδος - τιμή Β). Έτσι μπορείτε να μετρήσετε μια μπλούζα που ήδη έχετε και σας κάνει και να παραγγείλετε το κατάλληλο μέγεθος.

 

Ανδρικά μεγέθη                                                                Γυναικεία μεγέθη

2015-14-04_Panellinia_Synantisi_Thessalo    2015-14-04_Panellinia_Synantisi_Thessalo

 

Η παραγγελία γίνεται με επικοινωνία με το μέλος Λευ kouliss. Το κόστος προμήθειας γίνεται προκαταβολικά. Να δηλώνετε αν η μπλούζα αφορά γυναίκα ή άντρα, αν θα φέρει κέντημα ή στάμπα με το ψευδώνυμο και το μέγεθος τους.

Παραγγελίες γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 2 Μαρτίου.
Κόστος :
- Μέλη Forum και φίλοι μελών : 14 ευρώ.
- VIP μέλη : 11 ευρώ.

* Το κέντημα του ψευδωνύμου στο αριστερό μανίκι είναι δωρεάν, εάν υπάρχει η μακέτα. Η δημιουργία μακέτας με το ψευδώνυμο κοστίζει 15€.

* Τύπωμα του ψευδωνύμου σε μέγεθος 15 εκατοστών στο άνω μέρος της πλάτης με μονόχρωμη λευκή στάμπα με επιπλέον κόστος 5€.

* Μεγέθη άνω των 3XL χρεώνονται επιπλέον 3€. 

 

Κάρτες Μέλους:
Κατά την διάρκεια της εκδρομής μπορεί όποιο μέλος το επιθυμεί να πραγματοποιήσει εγγραφή ή ανανέωση στην λέσχη και με τον τρόπο αυτό να την υποστηρίξει οικονομικά!

Υπενθυμίζεται ότι η κάρτα μέλους αντιστοιχεί σε ετήσια συνδρομή με το συμβολικό κόστος των 30 ευρώ. Μαζί με την συνδρομή παρέχεται δώρο για το αυτοκίνητο σας! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@vwclub.gr.

 

Τεχνικός έλεγχος:

A/ Μηχανικός Έλεγχος

Όλα τα μέλη που θα συμμετάσχουν στην Πανελλήνια Συνάντηση μπορούν να επισκεφτούν με το όχημα τους τις παρακάτω εταιρείες για δωρεάν τεχνικό έλεγχο, εφόσον δηλώσουν στον υπεύθυνο της εκδρομής τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που θα χρησιμοποιήσουν για την μετάβαση τους στην Θεσσαλονίκη:

 

1. ΤΣΑΚΟΥΛΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ - τηλεφωνήστε στο 210 56 96 716 και καθορίστε το ραντεβού σας 10 ημέρες πριν την εκδρομή. Η εταιρεία βρίσκεται στην Λ.Αθηνών 358 στην άνοδο, έναντι του ΤΕΙ Αιγάλεω.

 

1358964589.jpg

 

2. MRD TUNING - τηλεφωνήστε στο  210 99 46 960 και καθορίστε το ραντεβού σας 10 ημέρες πριν την εκδρομή. Η εταιρεία βρίσκεται στην Λεωφ. Αργυρουπόλεως 73.

 

mrd-tuning.jpg

 

 

Λίστα Συμμετεχόντων:
Όσοι καταβάλλουν τα χρήματα θα αναγράφονται εδώ σε αυτή τη δημοσίευση με μορφή λίστας όπως ακριβώς γίνεται και στις συναντήσεις.
Παράδειγμα: ψευδώνυμο +αριθμός επιπλέον ατόμων, 2κλινο 1 κρεβάτι, Ναι Χ 2 κεντρική εκδήλωση, Ναι Χ 1 βραδινό γεύμα,  Ναι Χ 2 φωτογράφηση Κυριακής, Ναι Χ 2 επίσκεψη σε καφετέρια
Εδώ θα σημειώνονται και οι επισκέπτες του Σαββάτου που θα έρθουν αυθημερόν.
-----------------------------------------------------------------------------------------

 

Με οργανωμένη διαμονή

Λευ kouliss, :wub:  eFfIeT , ΔΙΚΛΙΝΟ DEL με 1 κρεβάτι/ια , για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
GOLFAKI 4,  :wub: passaTrela , ΔΙΚΛΙΝΟ SUP με 1 κρεβάτι/ια , για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
doggy, :wub:  cimry , ΔΙΚΛΙΝΟ DEL με 1 κρεβάτι/ια , για 1 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
lupakos,  :wub:  Liberte , ΔΙΚΛΙΝΟ SUP με 1 κρεβάτι/ια , για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
doumasj, passatoumpas, small brother , ΣΟΥΪΤΑ BUS με 3 κρεβάτι/ια , για 1 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 3 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 3 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 3 άτομα και αμάξι
xrigolfakias , ΔΙΚΛΙΝΟ SUP με 2 κρεβάτι/ια , για 1 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
svouras, ta6ape , ΔΙΚΛΙΝΟ SUP με 2 κρεβάτι/ια , για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
kostas mk5 + :wub:  , ΔΙΚΛΙΝΟ DEL με 1 κρεβάτι/ια , για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
DarthCotsos , ΔΙΚΛΙΝΟ DEL με 2 κρεβάτι/ια , για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
Pagouristas, :wub:  Pagourina , ΔΙΚΛΙΝΟ SUP με 1 κρεβάτι/ια , για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
activious +   :wub: , ΔΙΚΛΙΝΟ SUP με 1 κρεβάτι/ια , για 1 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
chris_poloGTI + :wub: , ΔΙΚΛΙΝΟ SUP με 1 κρεβάτι/ια , για 1 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι :wub:  candy_rs, TsakasG40 , ΔΙΚΛΙΝΟ SUP με 1 κρεβάτι/ια , για 1 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
GraveDigger + :wub:  , ΔΙΚΛΙΝΟ DEL με 1 κρεβάτι/ια , για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι

Χωρίς Διαμονή - Αυθημερόν
Jimtic +  :wub: , ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
ilias gr, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 1 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 1 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 1 άτομα και αμάξι
symearg, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
nickntinap + :wub:  , ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 2 άτομα και αμάξι
passatebos, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 1 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 1 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 1 άτομα και αμάξι
aOPOLonios, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 1 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 1 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 1 άτομα και αμάξι
karpathoulinos, ΌΧΙ στην κεντρική εκδήλωση , ΌΧΙ στο βραδινό γεύμα , ΌΧΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια
milios_d, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΌΧΙ στο βραδινό γεύμα , ΌΧΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια
dubbeR_xronis, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 1 άτομα, ΌΧΙ στο βραδινό γεύμα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 1 άτομα και αμάξι
serraios, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 1 άτομα, ΌΧΙ στο βραδινό γεύμα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 1 άτομα και αμάξι
ramos, ΌΧΙ στην κεντρική εκδήλωση , ΌΧΙ στο βραδινό γεύμα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 1 άτομα και αμάξι
professor, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 1 άτομα, ΌΧΙ στο βραδινό γεύμα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 1 άτομα και αμάξι
Κοσμάς, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 1 άτομα, ΌΧΙ στο βραδινό γεύμα , ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την καφετέρια με 1 άτομα και αμάξι

 

 

 

Όσοι δεν δηλώσουν την παρουσία τους θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι ενδέχεται να μην εξυπηρετηθούν.

Σύντομες οδηγίες για την εκδρομή:
Όλοι όσοι συμμετάσχουν στην εκδρομή θα πρέπει να έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την συντήρηση των οχημάτων τους (λάδια, λάστιχα, υγρά, κλπ). Πριν φτάσουν τα οχήματα στο σημείο συνάντησης για να αναχωρήσουμε για την πόλη προορισμό θα πρέπει να έχουν βενζίνη ώστε να τηρηθεί το πρόγραμμα που θα δημοσιευτεί με τις προκαθορισμένες στάσεις. Η αναχώρηση από τα σημεία συνάντησης θα γίνει στην ώρα που θα ανακοινωθεί και δεν θα παρεκκλίνει του προγράμματος.

Προκειμένου να μην προκληθεί πρόβλημα στην διαδρομή ή σε άλλους οδηγούς, τα οχήματα μας θα σχηματίζουν μικρές ομάδες που θα αποτελούν το κομβόι. Στο κομβόι θα υπάρχει ο αρχηγός που θα οφείλει να ελέγχει την ταχύτητα και την πρόοδο της διαδρομής. Ανάμεσα στα οχήματα θα υπάρχουν οδηγοί με ασυρμάτους / PMR που θα ενημερώνουν τον αρχηγό του κομβόι για τυχόν προβλήματα. Οποιοδήποτε όχημα χρειαστεί να σταματήσει καλό θα είναι να ενημερώνει τον αρχηγό του κομβόι ώστε να καθορίζει την ταχύτητα ή να βοηθήσει τους επιβάτες του αν απαιτηθεί. Δείτε εδώ τι είναι τα PMR και πως χρησιμοποιούνται από την λέσχη μας.
Οι προσπεράσεις θα γίνονται ταυτόχρονα από όλα τα οχήματα. Επίσης όλοι όσοι έχουν PMR θα πρέπει να τα φέρουν μαζί τους, φορτισμένα και με εφεδρικές μπαταρίες αν απαιτείται. Θα χρησιμοποιούνται οι προκαθορισμένες συχνότητες για την επικοινωνία μας (αναγράφονται στον οδηγό της εκδρομής). Απαγορεύονται αυστηρά όλες οι επιδείξεις οδηγικής ικανότητας ή η οδήγηση μετά απο κατανάλωση αλκοόλ σε μη επιτρεπτά επίπεδα. Σε αντίθετη περίπτωση το όχημα θα αποσύρεται άμεσα από το κομβόι. Εντός του ξενοδοχείου που μας φιλοξενεί θα πρέπει να τηρούμε τους κανονισμούς του και κυρίως η συμπεριφορά μας να μην ενοχλεί τους υπόλοιπους πελάτες του. Η χρήση της πισίνας και του γυμναστηρίου γίνεται με δική σας ευθύνη. Επίσης στην πισίνα απαγορεύεται η χρήση της μετά απο κατανάλωση αλκοόλ. Όλα τα παραπάνω αναλύονται περισσότερο στον οδηγό - πρόγραμμα της εκδρομής που έχει δημοσιευτεί. Θα πρέπει όλοι να τηρήσουμε αυτούς τους κανόνες ώστε να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καταπληκτικά αυτό το τετραήμερο και να γυρίσουμε ΟΛΟΙ ασφαλείς.

* Το αρχικό θέμα θα ενημερώνεται τακτικά με νέα στοιχεία... για τον λόγο αυτό σας προτείνουμε να το ελέγχετε τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.


Ευχαριστούμε:
- Τα VIP μέλη που είναι πάντα κοντά στο Hellenic VWClub και φροντίζουν για την συνεχή λειτουργία του!
- όλους τους φίλους/επισκέπτες που θα συμμετάσχουν και σε αυτή την εκδήλωση!
- τους χορηγούς που ενισχύουν την λέσχη μας και χωρίς αυτούς θα μπορούσαμε λιγότερα!

- τα μέλη από την πόλη φιλοξενίας που βοήθησαν στην οργάνωση της εκδρομής!

 

~~~~~

Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: social_facebook.png | social_youtube.png | social_twitter.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες | Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB, 6999 892 582, 19:00 - 20:30

Ζητούνται VIP μέλη για να αναλάβουν την ευθύνη οργάνωσης συναντήσεων. Δείτε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ!

~~~~~

 

 

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.    

Link to comment
Share on other sites

Απαντω πρωτος???? Καλη μας αρχη.....θα κανω τα αδυνατα δυνατα να δηλωσω παρουσια.....αναμενω εγκριση αφεντικου

Edited by TsakasG40
Link to comment
Share on other sites

Εκεί θα είμαστε να δούμε την όμορφη Θεσσαλονίκη και τα μέλη - φίλους μας....

 

Καλώς να ανταμώσουμε...!!!!

 

Θέλω να δώσουνε δυναμικό παρών τα μέλη μας εκεί και από τις γύρω περιοχές...!!!!!

 

Κουμπάρε 2 μπλουζάκια βάλε σίγουρα να φτιάχνονται.... Για δωμάτιο θα σε ενημερώσω...!!!1

Edited by doumasj
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1η Πανελλήνια του '15 .............χωρίς εμένα :shok:  γίνεται?????? svouras παρών. Ναι στην κεντρική εκδήλωση, Ναι στο βραδινό γεύμα, Ναι στη φωτογράφηση Κυριακής, Ναι στην επίσκεψη σε καφετέρια, Ναι στην Αναμνηστική μπλούζα με το κέντημα του ψευδωνύμου στο αριστερό μανίκι (υπάρχει η μακέτα)!!! Τύπος δωματίου (Δίκλινο Superior) και μέρες εντός των ημερών μιάς και περιμένω και επιβεβαίωση από Αντώνη!! Αντώώώώώώνη :laugh:  :laugh:  :laugh: 
  

Edited by svouras
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

λοιπον....

θεου θελοντος θα ειμαστε και εμεις εκει..

οποτε αν και ειναι λιγο νωρις

activious + :wub:  + :baby: (οποτε ενα Δίκλινο Superior: με διπλο κρεβατι αυστηραα..λογο και του μωρου............)

 

ναι σε ολα...

θελω και μπλουζα (αλλα επειδη δεν εχω μακετα...) θελω απλη(εκτος αν υπαρχει αλλο κολπο για το ονομα...)...

XXL(αν ειναι το ιδιο καλουπη με τις αλλες....)....

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

Πέρα από την δήλωση συμμετοχής εδώ... παρακαλώ να μου στέλνετε Προσωπικό Μήνυμα με όλες τις πληροφορίες για να γίνεται η δέσμευση δωματίου, η κράτηση θέσεων και η παραγγελία μπλούζας.

Το ίδιο πρέπει να γίνεται και για όσους παρευρεθούν αυθημερόν ώστε να υπάρχει χώρος για όλους και ότι άλλα χρειάζονται (πίτα, αναμνηστικά κλπ). 

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνησω με τον doumasj.

Σε αυτην την εκδρομη απαιτειται δυναμικο παρων απο την Β.Ελλαδα.

Να αποδωσουμε εμπρακτα την δυναμικοτητα της λεσχης μας που ολοι αναφερουν.

Ειναι μια καλη ευκαιρια ολοι οσοι πρωταγωνιστουν στα τοπικ του φορουμ να γνωριστουμε και να περασουμε ενα μαγευτικο 2ημερο.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Λογικα θα σας τιμησω και εγω με την παρουσια μου το πως δεν το ξερω ακομα σιγουρα με γερμανικο οχημα και τελευταιος να σας προσεχω........

KOSTAS MK5 +1 2ΚΛΙΝΟ 1 ΚΡΕΒΑΤΙ

ΝΑΙ Χ 2 Κεντρικη εκδηλωση

ΝΑΙ Χ 2 Βραδινο γευμα

ΝΑΙ Χ 2 φωτογραφιση Κυριακης

ΝΑΙ Χ 2 επισκεψη σε καφετερια

Edited by KOSTAS MK5
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

επειδη δε βλέπω να ακολουθει κανένας δικός μου απο δω, ναι κι απο μένα, αλλά μόνο  στο πρόγραμμα της κυριακής. φωτογράφιση και καφέ δηλαδή. αυθημερόν. αν κατι αλλάξει θα ξαναγράψω για δωματιο κλπ.

Edited by xrigolfakias
Link to comment
Share on other sites

Παρών κι εγώ.

Ναι Χ2 στην κεντρική εκδήλωση

Ναι Χ2 στο βραδινό φαγητό

Ναι Χ2 στην Κυριακάτικη φωτογράφηση

Ναι Χ1 μπλούζα XXL.

Edited by symearg
Link to comment
Share on other sites

αλλαγή σχεδίων.  

xrigolfakias + 1

ναι σε όλα Χ 2 εκτός μπλούζες

δικλινο με 2 μόνα 

 

ωπα............

Link to comment
Share on other sites

Lupakos+liberte 2κλινο 1κρεβατι.

Ναι σε ολα Χ2

Στάλθηκε από το GT-S7562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Θα είμαι και εγώ εκεί.

chris_poloGTI + :wub:  2κλινο 1 κρεβάτι

Ναι σε όλα Χ2

 

Λευ kouliss θέλω και μπλούζα θα σε ενημερώσω για το νούμερο.

Link to comment
Share on other sites

λοιπόν.....ναι σε ολαΧ2 μαζι με TSAKAS G40 :baby:  , δίκλινο με 1 ΔΙΠΛΟ κρεββάτι και τα μυαλα στα κάγκελα...... (εκτος απροοπτου βεβαιως βεβαιως)......

Edited by candy_rs
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Να έρθουμε και μεις...

Darth_Cotsos +1 2κλινο 2 Κρεβάτια και ναι σε όλα x2

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1η Πανελλήνια του '15 .............χωρίς εμένα :shok:  γίνεται?????? svouras παρών. Ναι στην κεντρική εκδήλωση, Ναι στο βραδινό γεύμα, Ναι στη φωτογράφηση Κυριακής, Ναι στην επίσκεψη σε καφετέρια, Ναι στην Αναμνηστική μπλούζα με το κέντημα του ψευδωνύμου στο αριστερό μανίκι (υπάρχει η μακέτα)!!! Τύπος δωματίου και μέρες εντός των ημερών μιάς και περιμένω και επιβεβαίωση από Αντώνη!! Αντώώώώώώνη :laugh:  :laugh:  :laugh: 

  

Εννοείται πως θα έρθω και εγώ... τώρα που έχω και δουλειά... χεχεχεχε

ΝΑΙ σε ΟΛΑ για 2 διανυκτερεύσεις (Σάββατο + Κυριακή) και για τους 2 μας: ta6ape - svouras

Κοσμά ετοίμασε και μια κάρτα VIP και μια μπλούζα για μένα με το κέντημα........ εννοείται αφού πληρώσω πρώτα!

 

Το νου σας Θεσσαλονικείς... Ερχόμαστε!!! 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Για παμε να ανεβαινουμε λοιπον!!!

Ας δειξουμε στην Β.Ελλαδα τι σημαινει vwclub.

Προβλεπεται πανικος!!!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 

Να έρθουμε και μεις...

Darth_Cotsos +1 2κλινο 2 Κρεβάτια και ναι σε όλα x2

 Αυτό έλειπε να μην ερχόσουν....σηκωτό θα σε έπαιρνα :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:

 

Εννοείται πως θα έρθω και εγώ... τώρα που έχω και δουλειά... χεχεχεχε

ΝΑΙ σε ΟΛΑ για 2 διανυκτερεύσεις (Σάββατο + Κυριακή) και για τους 2 μας: ta6ape - svouras

Κοσμά ετοίμασε και μια κάρτα VIP και μια μπλούζα για μένα με το κέντημα........ εννοείται αφού πληρώσω πρώτα!

 

Το νου σας Θεσσαλονικείς... Ερχόμαστε!!! 

 

χαμός θα γίνει!!! :hyper:  :hyper:  :hyper:

Για παμε να ανεβαινουμε λοιπον!!!

Ας δειξουμε στην Β.Ελλαδα τι σημαινει vwclub.

Προβλεπεται πανικος!!!

 

Άκουσα πανικός?????? Εδώ είμαι!!! :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:

Edited by svouras
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.