Jump to content
Πάνος46

Weekly Night Out @ Θεσσαλονίκη, Remvi Cafe Bar 29/3 Ώρα 18:00

Recommended Posts

Αγαπητά μας μέλη,

Το Hellenic VWClub διοργανώνει την Κυριάκη  29/3/2015 και ώρα 18:00, συνάντηση για καφεδακι ή ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας στο  Cafe bar Remvi , το οποίο έχει τεράστιο parking και πολλές επιλογές. Θα συζητήσουμε για τα αυτοκίνητα μας, τα επόμενα σχέδια που έχουμε για αυτά, για τις επόμενες συναντήσεις και για οτιδήποτε άλλο μας αρέσει και έχουμε κατά νου. Ελπίζω ο καιρός να μας κάνει την χάρη ώστε να είμαστε πλυμένοι γυαλισμένοι για να χαρούμε τις αμαξάρες μας.
Ο χάρτης εδώ.

Σας περιμένουμε όλους στην παρέα μας, είτε είστε φίλοι-κάτοχοι αυτοκινήτων Volskwagen σε εργοστασιακή μορφή είτε βελτιωμένων. Απλα φορέστε τα γνήσια αξεσουάρ της λέσχης μας για να διαδώσουμε την τρέλα μας.

Φυσικά όπως σε κάθε μας συνάντηση έτσι και σε αυτή μπορείτε να έρθετε μόνοι ή με την παρέα σας μια και οι συζητήσεις μας δεν περιορίζονται στο τομέα της αυτοκίνησης!

 

~~~~
Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00

 
 
Υπενθυμίζουμε ότι αναζητούνται VIP μέλη που επιθυμούν να αναλάβουν την ευθύνη οργάνωσης των συναντήσεων. Δείτε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ!
~~~~

Edited by Πάνος46
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Πάνο θα έρθω ρε, έχει και carlsberg Day εκείνη τη μέρα εκεί μια συν μια δώρο! Χαχα!

Edited by Κοσμάς
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Οποιος γουσταρει και μπυρες!! Ακουσατε το Κοσμα..!! 1+1 carlsberg Day...!!!

Link to comment
Share on other sites

Σας πεθύμησα! Θα ερθω κ γω ρε αλητάμπουρες!

Άπλυτος θα ρθω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εγινε η συναντηση παιδια!! Πολυ κοσμο στην ρεμβυ...βολευτηκαμε κουτσα στραβαα!! Ηπιαμε τα καφεδακια, τις μπυριτσες μας..! Τλκ ειχε ποπ κορν και πατατακια ...Μιλησαμε για τα παντα και ειχαμε και πατηματα..!! Χρηστο Κοσμα;; Ακουμε..! Τι ειχαμε..;

Να σας ευχαριστησω για ακομα μια φορα για την παρουσια σας παιδια ..! Να ειμαστε καλα και ερχονται τα καλυτερα τωρα που ανοιγει και ο καιρος!!

Μεχρι την επομενη καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχουμε..!!

Edited by Πάνος46
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.