Jump to content
toympano

Golf Gti V Dsg K04

Recommended Posts

Καποτε ειχα ενα λεον κουτα 180 αλογα και το ειχα φτασει στα 653. Μετα απο πολυ κοπο χρημα κ ψυχικη οδυνη αποφασισα πριν μερικα χρονια να το δωσω και να παρω ενα γκολφ gτι να κανω την δουλεια μου. Με ενα προγραμμα κληρονομια σε σασμαν και κινητηρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Η οδηγηση μου ειναι πολυ συννετη εως εκνευριστικη για τους πισω οδηγους καθως δεν τρεχω και τηρω τα ορια ειδικα σε κατοικημενες περιοχες. Καποιοι ομως πιστευουν οτι κανω  την παπια σε ενδεχομενη προκληση του τυπου ραλλακι σαξο αλλα κ μεγαλυτερης κατηγοριας αυτοκινητα, που προκαλει κτλ. Δεν εχω ενδωσει σε τετοιες προκλησεις καιρο τωρα αλλα χτες ο κομπος εφτασε στο χτενι. Καπου στην ΒΑ Αττικη, ενα ραλλακυ με επαιζε σε φαναρι γειτονικου δρομου  σε βρεγμενο οδοστρωμα λογο της βροχης. Ετσι καπου το πηρα πατριωτικα , προσωπικα , και εβγαλα το esp και σανιδωσα. Το σασμαν εκανε το kickdown που επρεπε και το ραλλυ τον ηπιε ασυστολα. Η φουτσα μαλλον δεν ηταν αρκετη και πραγματικα ηταν αχωνευτη με το εξατμισατο ραλλυ να επιμενει και στο επομενο φαναρι ξεκιναει παλι ταπα, ενω εγω στο ρελαντι 1η 2α και καπακι σανιδωμα οπου μαζεψα, περασα και στο επομενο φαναρι εφτασα παλι πρωτος. Μαλλον μυαλο δεν εμπαινε στον χοντρομπαλά κάτοχο του ραλλυ κ αποφασισε να περασει το κοκκινο και να σταματησει λιγο μετα την διαβαση πεζων, μονο και μονο για να παρει πελονεκτημα 3-4 μετρων πιστευοντας οτι θα πετυχει κατι. Επειδη ομως το εργο θα ηταν το ιδιο και επειδη ασχοληθηκα πολυ με το κουβαδακι του χοντρου φτωχοκεφαλου οδηγου,αποφασισα να τον αφησω να παει στην ευχη του θεου με την ψ@λη στο κ@λο. Μπορει καποιες φορες να μην εχουμε ορεξη να ασχοληθουμε αυτο βεβαια δε σημαινει οτι αν ασχοληθουμε σε ενδεχομενες προσκλησεις δε θα το διασκεδασουμε κιολας. Συμπερασμα...κυριοι οδηγοι με τα κουβαδακια σας δεν εχουμε παντα την ορεξη σας. Τα αυτοκινητα πλεον και εν καιρω κρισης ειναι μονο για την μεταφορα μας και οχι για να καιμε τζαμπα βενζινη. Μπορει χτες να εκαψα τζαμπα βενζινη αλλα ηταν αναγκαιο κακο που το ευχαριστηθηκα πολυ.

Link to comment
Share on other sites

 

σωστος φιλε καμια φορα θελει να δινουμε μερικα παραδειγματα σε αυτους τους ανεγκεφαλους ραλλακηδες κ γενικα με αυτα τα κουβαδακια..!κ εις ανωτερα..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.