Jump to content
baspax1

Polo Tdi 1.4 90Hp Dsg7 Κατανάλωση

Recommended Posts

Κάλησπέρα λεγομαι χρήστος ειμαι λιγο πριν την αγορά ενος polo tdi 1.4 αυτόματο , θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατι ακουω συχνά πως τα αυτόματα εχουν μεγαλύτερη καταναλωση απο τις ταχύτητες...

Πώς γινεται αυτό αφου οταν οδηγάς στην πόλη με τον συμπλεκτη φρενο γκάζι ειναι οτι χειρότερο για την οικονομία οδήγηση?
και επίσης θελω να βαλω πανω τις mirabeau 17" δεν γινεται να μην τις βαλω αυτες τις ζαντες μαρεσουν πααρα πολυ λενε πως θα χασω πολυ στην εκκίνηση και στην κατανάλωση. αυτές τις διαφορες θα τις δω στην τζεπη μου και στην οδήγηση οσο αφορα την επίδοση?
ευχαρίστω.

Link to comment
Share on other sites

Για τον μέσο οδηγό το dsg είναι σίγουρα πιο οικονομικό (άμα το μάθεις βέβαια γιατί έχει τις ιδιαιτερότητες του), ειδικά στο D.

Απλά όταν μιλάμε για επαγγελματίες (με τους οποίους γίνονται οι εργοστασιακές μετρήσεις), μπορεί να είναι πιο οικονομικό το manual υπό προϋποθέσεις. Σε καθημερινή χρήση με normal οδήγηση το dsg σε D και λόγο των 7 ταχυτήτων είναι πολύ πιο οικονομικό.

Γενικά η πεποίθηση ότι τα αυτόματα έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση είναι από το παρελθόν με χειρότερα αυτόματα καθώς πλέον ακόμα και οι μετρήσεις από επαγγελματίες είναι πολύ κοντά.

Για τις 17 σε polo, ειδικά όταν μιλάμε για κατανάλωση, με τίποτα... Max 16 κατά την άποψη μου.

Link to comment
Share on other sites

Με χρηση σε Cupra dsg 7 κατεληξα στο συμπερασμα οτι με το Manual του Dsg μπορει να πετυχεις καλυτερη καταναλωση απο το D.

Τι ζαντες εχεις τωρα;

Link to comment
Share on other sites

Με χρηση σε Cupra dsg 7 κατεληξα στο συμπερασμα οτι με το Manual του Dsg μπορει να πετυχεις καλυτερη καταναλωση απο το D.

Τι ζαντες εχεις τωρα;

Ακόμη δεν το πήρα το αυτοκίνητο αλλά θα πάω μάλλον σε αυτές που είπα τις mirabeau 17" σε άσπρο Polo με φιμε τζάμι θα είναι κούκλα...

Edited by baspax1
Link to comment
Share on other sites

Φοραω 17αρα σε Polo R line με μηχανικο. Εργοστασιακη καταναλωση 5.3 μικτη. Στην πράξη γράφω γύρω στο 6 μικτα αλλα τα περισσοτερα χιλιομετρα ειναι στην πολη μεσα αρα πεφτω παρα πολυ κοντα στην εργοστασιακη. Η 17αρα το αλλαζει πολυ το αμαξι και το ομορφαινει. Εχεις καλυτερα πατηματα, κρατηματα. Μην τη φοβηθεις καθολου. Απλα πρεπει να οδηγας συνετα με ομαλες επιταχυνσεις και σταθερη ταχυτητα. Αν παρασυρεσαι και μολις δεις αδειο δρομο πατησεις γκαζι τερμα και μετα πλακωνεσαι στα φρενα γενικα ειναι κακη πρακτικη και θα δεις να γραφει κατι παραπανω της ταξης το 1-1.5 λιτρο. Ελάχιστα παραπάνω θα καις σε σχεση με τη 15αρα αλλα δε νομιζω οτι ειναι τοσο παρατηρησιμο. Και σε εκρηξη ισως χασεις λιγο αλλα ουτε παλι αξιζει να αφησεις 15αρα πανω.

 

edit Η Mirabeau ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει σε VW ζαντα. Πολυ καλυτερη απο του GTI. Δεν αξιζει να τη χασεις, στην τελικη και να δεις οτι ειναι τοσο τραγικη η διαφορα που πραγματικα αποκλειεται, της βαζεις ενα πωλητηριο και βαζεις πανω τις μαμισιες 15αρες. Ετσι κι αλλιως με παραγγελεια θα σου ερθουν πολυ πιο φθηνα απ οτι αν τις εβαζες μετα.

Edited by Χάρης7
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Το έχω πάρει φίλε εδώ και καιρό το αυτοκίνητο σε πληροφορώ ότι έλεγαν ότι θα πέσει αρκετά ότι θα τριζει το αυτοκίνητο ότι θα χτυπάει αρκετά στις λακουβες ΟΛΑ υπερβολές....

Ίσα ίσα που πέρα από την καλύτερη εμφάνιση έχω αρκετά καλύτερα κράτηματα στριβω με μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί πολύ απλά έχει πολύ φαρδιά λάστιχα και δεν φοβάμαι στις στροφές..

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.