Jump to content
geolapp

Τα Φλας Δεν Λειτουργουν

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια,

 

έχω ενα vw polo μοντ. 97 1400cc και πατησα τον διακοπτη των αλαρμ. Ο διακόπτης κόλλησε και δεν μπορουσα να κλεισω τα αλαρμ. Τελικά ξεκόλησε. Αλλα μολις πηγα να βγάλω φλας αυτα δεν λειτουργουσαν. Κανένα απο τα δυο. Ποια ειναι η γνωμη σας? Πιστέυω οτι ειναι καποια ασφαλεια αλλα δεν εχω το manual για να δω το σχεδιο με τις ασφαλειες για να δω ποια ειναι. Ξερετε που μπορω να βρω το σχεδιο ασφαλειων?

Link to comment
Share on other sites

μπορει να ακουστει κουλο,αλλα δοκιμασες να αποσυνδεσεις τον διακοπτη απο τα αλαρμ,για να δεις αν θα λειτουργησουν τα φλας?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σωστος ο Παναγιωτης. Ο διακοπτης αλαρμ ειναι ο εγκεφαλος των φλας. (τουλαχιστον στο δικο μου).

Link to comment
Share on other sites

Βγάλε το διακόπτη του alarm καθάρισε το πηνίο του από τη σκόνη με ένα πινελάκι και στη συνέχεια τράβα τα ακριανά ποδαράκια να απομακρυνθούν λίγο από το πηνίο (τράβηξέ - στράβωσέ) τα προς τα έξω.

 

Στο Octavia που είχα αυτή ήταν η λύση στο πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά κουνησα λίγο το διακοπτη των αλαρμ και λυτουργησαν τα φλας. Αλλα δεν χρησιμοποιω τα αλαρμ μεχρι τωρα. Σταματάω με τα φλας. Φοβαμαι να πατήσω τον διακόπτη. Θα κάνω αυτο που ειπε ο stratosg μηπως και λειτουργησουν ολα καλα. Επίσης θα ηθελα να ρωτήσω αν υπαρχει σχεδιαγραμμα για την ασφαλιοθηκη γιατι έχω χάσει το βιβλιαρακι. Υπάρχει κάπου στο ιντερνετ? Γιατι έχω και το εξής πρόβλημα: Πηγα να βάλω τον φορτιστη του gps και σταμάτησε να λειτουργεί και ο αναπτηρας/πριζα και το ραδιοφωνο. Πιστέυω οτι ειναι καποια ασφαλεια αλλα δεν ξερω ποια συγκεκριμένη ειναι για να την αλλάξω.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.