Jump to content
Guest

Golf 4 - Καντράν - Λαμπάκι Αερόσακου

Recommended Posts

Η ένδειξη του αερόσακου παραμένει αναμμένη, το θέμα είναι πως δεν θυμάμαι εάν αυτό συνέβαινε απ όταν πήρα το αυτοκίνητο διότι εξαρχής είχε ένα θέμα την λειτουργία του καντράν και ήθελε ηλεκτρολόγο. Αυτή την εβδομάδα έχω ραντεβού για σέρβις αυτοκινήτου οπότε εάν δεν μου κάτσει κάτι την επόμενη θα το πάω σε ηλεκτρολόγο. Αυτό που με προβληματίζει είναι: 1) εάν έχει να κάνει με τη σύνδεση της φίσας, ας πούμε να μη συνδέθηκε η ένδειξη του αερόσακου 2) να έχει πρόβλημα ο αερόσακος. Επίσης κάπου διάβασα πως παίζει πρόβλημα με ψυγείο, διαρροή νερού με βραχυκύκλωμα σε κάποιο μέρος του αυτοκινήτου κ.λ.π...

 

Υ.Γ Πριν κάνα 2 μήνες το είχα πάει σε συνεργείο για να τσεκάρουν την βλάβη του καντράν και είχαν λύσει το αυτοκίνητο, παίζει να έγινε βλακεία κατά το δέσιμο;

Link to comment
Share on other sites

Ειναι πιθανο απο το να εχουν ξεχασει καποια φισα αεροσακου,να εχει προβλημα το καντραν ή ακομα και να εχει καποια ζημια ο αισθητηρας.

Θα πρεπει να το βαλεις σε διαγνωστικο να δεις τι εχει κααγραψει και να το ψαξει λιγο καποιος καλος ηλεκτρολογος.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα στο γκολφ ανάβει πολύ συχνά ειδικά όταν πάει το κάθισμα του οδηγού μπρος πίσω. Μου χει πει μαστορας οτι είναι πολύ κοινό στα γκολφ κ φτιάχνεται με κόλλημα στη φισα,δεν είναι αρκετά σταθερή!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.