Jump to content
black_mk4

Golf 4 - Αλλαγή Μοτέρ 1,4 Σε 1,8

Recommended Posts

Χαιρετώ τα αλάνια του forum. Σαν άπειρος και εγώ γράφω για να μου δώσετε τα φώτα σας :) !! Έχω ένα golfακι mk4 1400 σχεδόν εδω και ένα χρόνο.. (Πάντα γούσταρα αυτό το αμάξι!!) Επειδή όμως θέλω κάτι πιο δυνατό σκεπτόμουν για το 1800. Ήδη έχω αρχίσει να ψάχνω για κανένα καλό αλλά ήθελα να ρωτήσω σαν γνωστε εσάς τι πρέπει να προσέξω στην αγορά του μοντέλου αυτού.. Επίσης αν έχει κάποιος το μοντέλο αυτό και μπορεί, να μου πει τι περίπου παίζει με την κατανάλωση για να είμαι προετοιμασμένος λόγο των δύσκολων καιρών που διανύουμε.. Να φανταστω για μετατροπη να μην το σκευτομαι καθολου σωστα??

Edited by nikdev
Link to comment
Share on other sites

γεια σου φιλε ειμαι ιδιοκτητης αυτου του μοντελου απο μετατροπη απο 1.6 ..ουτε να το σκεφτεσαι τη μετατροπη τωρα που οι τιμες επεσαν δεν αξιζει.τωρα οσο αφορα για αγορα ετοιμου 1.8τ αναλογως τα χλμ που θα βρεις κ απο που θα το παρεις,αποφυγε μαντρες κ μονο απο χερι αν βρεις...η καταναλωση φιλε εξαρταται ποσο βαρυ ποδι εχεις...κ οχι απο το αμαξι.μεσα στη πολη 8α δεις 9-10λ κ εκτος πολεως 6-8λ ..αν το πας σντηρητικα εκτος πολης θα χεις νορμαλ καταναλωση ,αν εχεις ανησυχιες κ εισαι γκαζοφονιας τοτε κλαφτα τα ευρω σου.το μοντελο που θα ψαξεις κοιτα να βρεις το 150ιππων με 5αρι σασμαν γαιτι το επετειακο με τα 180 ιππων κ 6αρι σασμαν εβγαζε προβλημα στο σασμαν συχνα.κατα τα αλλα 8α τσεκαρεις διαρροη λαδιων κ ελεγχο τουρμπινας αν βγαζει ασπρο καπνο πισω η εξατμιση..σε γενικες γραμμες αυτα.αν χρειαστεις κατι ρωτα με .υ.γ. εγω παντως το δινω αν σε ενδιαφερει το χω  στο *μη επιτρεπόμενο @ URL*

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω πολυ καταρχην για την βοηθεια σου! Αυτο που λες για την καταναλωση σε σχεση με το ποδι του καθενος ισχυει απλα ρωτησα γιατι συμφωνα με τον κατασκευαστη η διαφορα τους με το 1400 που εχω ειναι 0.5 λιτρα στα 100 χλμ. Ισχυει κατι τετοιο? Γιατι εγω εντος πολης με 20 ευρο βγαζω 140χλμ αν ειναι με το 1800 να βγαζω 10-20 χλμ λιγοτερα δεν λεει και τπτ.. και ειμαι και απο επαρχεια που η βενζινη ειναι στο θεο... ;) αν γνωριζει μερικα που εχω δει που ειναι μετατροπη απο ibiza 1800 με 6αρι σασμαν ισχυει το ιδιο με το επετειακο που λες για το σασμαν? και κατι ακομα, στειλε μου σε μηνυμα ποσο δινεις το δικο σου και αν μπορεις και μια φωτο να το δω??

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.