Jump to content
ΓΙΩΡΓΟΣ Λ.

Σκουρια Στο Αμαξωμα

Recommended Posts

απο το 09 ειμαι κατοχος καινουργιου passat cc, οταν πριν ενα μηνα προς μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα σκουρια στον μαρσπιε της πισω πορτας απ το σημειο που πιανει το λαστιχο και δυο δαχτυλα εξω απ αυτο. Τη μερα που εγινε αντιληπτο διαπιστωσα επισης πως σε όλο το λαστιχο (στο κατω μερος) ανασηκωνοντας το λιγο ειχε κρατησει νερο  απ το τελευταιο πλυσιμο που του ειχα κανει 3 εβδομαδες πριν. Δεν φανταζομουν ποτε πως θα ειχα τετοιο προβλημα σε τετοιο αυτοκινητο καθως επισης πως θα ειχα τοσο μεγαλη αναμονη απο πλευρας αντιπροσωπειας στο να επισκευαστει αμεσα η ζημια ....και ακομα περιμενω .... υπαρχει καποιος με σχετικη εμπειρια στο θεμα που θα μπορουσε να μου δωσει καποια συμβουλη για το πως θα πρεπει να κινηθω ?

 

Link to comment
Share on other sites

Φίλε το ίδιο πρόβλημα είχα και εγω. Στο ύψος του ωμού του πίσω επιβάτη ενώνονται το πανω λάστιχο με το κάτω. Σηκωσε τα και τα δυο μαζί και βάλε απο κάτω λιγο κόλλα ζέστης σιλικόνης με θερμό πιστόλι. Αυτό έκανα εγω και άλλο δεν κρατάει νερά είτε μετά απο βροχή είτε απο πλύσιμο.

Link to comment
Share on other sites

εννοείς να κολληθούν τα 2 λαστιχα μαζί? που ακριβώς έβαλες την σιλικόνη? Το πάνω λάστιχο καβαλέι απότι βλέπω το κάτω κομμάτι. ανάμεσα σε αυτά? Εβαλες σιλικόνη και στην τρύπα στο κέντρο που έχει το κάτω λάστιχο για να μην μπαινει το νερο μεσα στο λάστιχο?

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο ανακάλυψα κι εγώ σήμερα. Σκουριά στο μαρσπιε της πισω πόρτας. Θα πάει άμεσα φανοποιειο μαζί με ότι άλλο έχει μαζέψει η λαμαρίνα από το 2009..

Link to comment
Share on other sites

το έχουμε αναλύσει εκτεταμένα σε άλλο θέμα. Θα βγάλεις ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ λάστιχα από όλες τις πόρτες γιατί παντού θα έχεις θέματα. Θα το φτιάξεις, και θα το ξαναπάθει φυσικά αργότερα οπότε να το προσέχεις ;) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.