Jump to content
malibou

Συμβουλες Για Polo 1.4 Tdi

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια αγορασα κσι εγω ενα polo συμβουλες που μπορειτε να μου δωσετε σχετικά με το αυτοκινητο (λαδια ζεσταμα κ λοιπα) θα ηταν ευπρσδεκτα ευχαριστω :)

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Οτι λεει το εργαστασιο φιλε τουλαχιστον για το μαξ των χλμ για τα σερβις.τωρα αμα θες να κανεις πιο νωρις αλλαγες λαδιων δεν υπαρχει θεμα.προσωπικα εγω επειδη κανω χλμ λαδια καθε χρονο θα αλλαζω μαζι με ολα τα φιλτρα (πετρελαιου,λαδιων,αερα και οτι αλλο υπαρχει σε φιλτρο).οσο πιο νωρις κανεις σερβις τοσο καλυτερα για το μοτερ και ακομα καλυτερα για οταν πας να το πουλησεις.

Τωρα για το ζεσταμα εγω βαζω μπροστα το αφηνω 1λεπτο και φευγω χαλαρα.οοοοοταν παει η θερμοκρασια στους 90 τοτε θα πω οτι το παταω.φυσικα αφηνεις το αμαξι να κανει τους διαγνωστικους ελεγχους στην αρχη και την προθερμανση του.τωρα οταν ειναι να το σβησεις πριν φτασεις σπιτι σου ή στον προορισμο σου πηγενε χαλαρα για να πεσουν οι θερμοκρασιες στην τουρμπινα,στα λαδια και στα νερα.οταν φτασεις αστο 30sec στο ρελαντι και σβηστο.

Ελπιζω να βοηθησα φιλε.

Αααα το σημαντικοτερο βρες πρατηριο που να εχει ΚΑΘΑΡΟ πετρελαιο και γενικα να προτιμας πρατηρεια που να ειναι εταιρικα ειναι πιο σιγουρο οτι θα ειναι καθαρα(και εκει γινονται πουστιες απο τους υπαλληλους αλλα πολυ σπανια).θα βρεις τα εταιρικα στα επισημα site των εταιριων!!!!!

Edited by vasilisrx8
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλορίζικο φιλε και καλοτάξιδο! Δεν θέλει ζέσταμα ,ούτε αναμονή στο σβήσιμο! Απλά μην το ζορίζεις μέχρι να ζεςταθει !Προσοχή που βάζεις πετρέλαιο μονο και καλές βόλτες!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολυ!!! Γενικά δεν το ζοριζω δλδ το max στις στροφες ειναι 2000-2200 το μονο 9 δν κανω είναι να μην το αφηνω οταν σταματησω.. βεβαια τα τελευταια κμ πριν φτάσω στον προορισμο μου τα παω χαλαρα 1400-1500 στροφες και ζεσταμα το αφηνω 10-20 δευτερόλεπτα και μεχρι να φτασει η θερμοκρασια 90 βαθμους παω πριν μπει το τούρμπο

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.