Jump to content
galanoulis

Golf 5 - Πρόβλημα Από Νερό! Καμία Γνώμη !

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα που πήγα να πάρω το αυτοκίνητο μου , ότι είχε ξεκινήσει η βροχή κ το βρήκα σε αυτή την κατάσταση που θα δείτε στην φωτό.

Golf V 2008 gtsport τρίπορτο αγορασμένο καινούργιο.

Δεν ειναι τρακαρισμένο για να πω πως κάποια στιγμή μπορεί να το πάθαινα.post-7408-0-64724300-1444233724_thumb.jp

Edited by Nodas
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1η κινηση ανεξοδη που πρεπει να κανεις ειναι να δεις αν οι αποληξεις των υδρορροων ειναι βουλωμενες, οι 2 μπροστινες ειναι στις εμπρος πορτες αναμεσα στους μεντεσεδες, και οι πισω ειναι ή κατω απο τα πισω φαναρια πισω απο τον προφυλακτηρα ή κατω απο το αμαξι αν σκυψεις θα τις δεις ή πανω διπλα στους μεντεσεδες τις πισω τζαμοπορτας, (στο 4αρι πχ ειναι κατω απο τα πισω φαναρια πισω απο τον προφυλακτηρα) για τις πισω μπορεις να βαλεις το αμαξι με ελαφρια κληση προς τα πισω να ανοιξεις την ηλιοροφη και να ριξεις σιγα σιγα νερο μεσα στην λεκανη ωστε να δεις αν αυτο φευγει και αν σταζει απο πισω. Το ιδιο να δεις και αν οι τρυπες στις 4 ακρες μεσα στην λεκανη ειναι ελευθερες.

Το λαστιχο της ηλιοροφης δεν ειναι 100% στεγανο, αν η λεκανη της ηλιοροφης υπερχηλισει απο βουλωμενες υδρορροες, το νερο μπενει μεσα στον ουρανο και αναλογα πως ειναι η κλιση του αμαξιου πηγαινει και το νερο, εμενα το εβγαζε εμπρος στα σκιαδια.

Μετα αν δεν ειναι απο εκει πρεπει να ξηλωσεις σε εκεινο το σημειο ελαχιστα τον ουρανο και την κολωνα και να δεις απο που μπενει το νερο ριχνοντας νερο απο εξω.

 

sunroof_drain.jpg

Edited by dasauto
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.