Jump to content
Toni_power

Πόσο Γκαντέμης Μπορεί Να Είμαι?

Recommended Posts

Εχτές κατέβηκα για βόλτα και καφέ από την Κοζάνη στα Γιάννενα με την γυναίκα μου που είναι από εκεί και όπως κινούμε στην Λεωφ.Γεωρ.Παπανδρέου πριν τα Κ.Τ.Ε.Λ. Ιωαννίνων σταματάει ο μπροστά σταματάω εγώ άλλα ο πίσω κοιτούσε στο κινητό και δεν πήρε γραμμή τι γίνεται και σταμάτησε πίσω στόν κώλο του passat... κοιτάω από τον καθρέπτη και βλέπω ότι έπεσε πίσω μου ένα nissan navara με σιδεριές μπροστά λέω από μέσα μου τι θα δω άραγε τώρα που θα κατέβω... ανοίγω πόρτα πάω στο πίσω μέρος και μένο με το στόμα ανοιχτό το passat αν εξαιρέσεις τον πίσω προφυλακτήρα που είχε μόνο γρατζουνιές το υπόλοιπο δεν είχε το παραμικρό... το navara τα σίδερα που είχε μπροστά στραβώσαν όλα μπρος τα μέσα και το ένα φανάρι μπήκε μέσα... ήρθε η φροντίδα ήρθε η τροχαία κάναμε τα χαρτιά και τραβήξαμε τους δρόμους μας... μου βγήκε ξινός ο καφές τελικά... 11:00 η ώρα σήμερα θα το πάω στον φανοποιείο να δω αν έχει κάτι μέσα από τον προφυλακτήρα και να αρχίσουμε της εργασίες επισκευής... 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Χαχαχαχα γιαννενα ρε φιλε κατεβαινουν οι αγροτες με τα αγροτικα για καφε μεσα κεντρο και τα παρκαρουν πανω σε αλλα αυτοκινητα και σε πεζοδρομια. Περαστικα φιλε δεν πειραζει γινονται τα σιδερα αφου καλεσες τροχαια και φροντιδα μην αγχωνεσαι αλλος πληρωνει.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχαχα ξέρεις που πήγαινα γραμματόσημο για καφέ από ψιλά άλλα τελικά μετά το μπαμ πήγα πάνω πολιτεία ξέρεις σε πόση ώρα ήρθε η αστυνομία ??? 45 λεπτά έκανε να έρθει ότι να ναι... όταν πληρώνει άλλος δεν υπάρχει άγχος χαχαχαχαχαχα ευκαιρία να κάνω και κάτι άλλο που ήθελα να κάνω στο μέλλον έτσι και αλλιώς η ασφάλεια του θα τα κάνει όλα ...

Link to comment
Share on other sites

Ιδια περιπτωση πριν χρονια και εμενα με ειχε καρφωσει απο πισω ενα ναβαρα μεσα στην πολη σε κινηση, την ιδια σκεψη εκανα και εγω βλεποντας απο πισω το ναβαρα, οτι θα κατεβω και θα ειναι ο κωλος ολος και τα φαναρια μεσα, τελικα την εβγαλα με μια αλλαγη πισω τζαμοπορτας, ενω ο ψιτσιρικας απο το ναβαρα απορουσε γιατι οι νικελ σιδεριες στου στραβωσανε.

Edited by dasauto
Link to comment
Share on other sites

Φροντιδα ατυχηματος.

Αυτος που ερχεται να καταγραψει το περιστατικο απο την ασφαλιστικη.

Παρα το νεαρο της ηλικιας σου τα εχεις μαθει απ εξω βλεπω τοσες φορες που εχεις στουκαρει :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.