Jump to content
GTREDI

Golf Iv Gti

Recommended Posts

Kαλησπερα παιδια ειμαι νεο μελος στο club και αρρωστος GOLFακιας εχω ομως μερικες αποριες και εκτος απο οτι δεν κατεχω πραμα απο υπολογιστες δεν ξερω και καλα Αγγλικα οποτε υστερω απο γνωσεις.Γι αυτο λοιπον θελω τις αποψεις σας και τις γνωσεις σας να του φρεσκαρω λιγο τον αερα μεσα στην καμπινα πχ να το κανω look Edision

 

1.Ξυλινες επενδυσεις...δεν θελω αυτα τα φτηνα αυτοκολλητα δηθεν καρμπον

 

 

2.M.F.A εψαξα οσο μπορουσα μεσα στο forum  δεν εβγαλα ακρη ομως το μοτερ ειναι το ηλεκτρογκαζο μπαινει Ναι η Οχι  ποσο ειναι το κοστος και ποιος το αναλαμβανει τελικα???

 

3.οργανο απο edision Η απο r32 απο ebay η απο καπου αλλου

 

4.Στα καθισματα γιατι δεν μου αναγραφει οτι ειναι recaro????

 

5.πατακια με κουμπομα

 

6.λαμπακι στην απλικα

 

 

Ολα αυτα λοιπον τα εχω για αλλαγη μπορειτε να μου πειτε ιδεες πανω σε αυτο τον τομεα κκοστος και που μπορω να τα βρω

Edited by Μαριος
Link to comment
Share on other sites

ΜFA ΚΑΝΤΡΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1000 ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΑΝΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΟΠΟΙΟ Κ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ R32 Η ΤΟ ΑΛΛΟ ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ Κ VAG-COM..

ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ RECARO ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ RECARO.....ΤΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ Η EBAY ΜΕ ΚΟΥΜΠΩΜΑΤΑ.ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ.

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ.ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 

ΕΠΟΧΕΣ

Edited by πανος-1.8τ.
Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστω για την απαντηση εννοω το λαμπακι τυπου led... ειναι τυπου recaro η ειναι recaro γιατι σε αλλα μοντελα το αναγραφει και σε αλλα οχι παραπανω γραφω για το mfa εννοω τον υπολογιστη ταξιδιου οργανο εχω βρει με 170ε ειτε το επαιτιακο ειτε του r32 

Link to comment
Share on other sites

το σαλονι σου δεν ειναι recaro γιατι φοραω στο δικο μου κ ξερω..ειναι παραπλησιο.τα λαμπακια λεντ ειναι ευκολο να βαλεις .οσο για το καντραν με mfa θελει καλωδιωση για να λειτουργησει με το εγκεφαλο που φορας,για μενα κατι που εκανα μετα ηταν που εβαλα στη αντιπροσωπεια κ δεν φορουσε το αμαξι  cruise control με 130ε αγορα κ αλλα τοσα τοποθετηση πριν 3 χρονια. κ οταν παω ταξιδι το βαζω κ εχω κ οικονομια καυσιμου.το καντραν δεν ειναι τοσο χρησιμο οσο αυτο,γνωμη μου!καλο ψαξιμο κ ρωτα κ κανα ηλεκτρολογο για το καντραν αν γινεται τοποθετηση κ ποσο.εδω εχει ενας με το ονομα electric doctor στο φορουμ   κ κατεχει απο vw στειλτου π.μ τι 8α σου πει...

Edited by πανος-1.8τ.
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!Εστειλα στο παιδι μηνυμα,τωρα για το cruise control δεν με καιει κιολας αλλα κ γιατι οχι θα ειναι ενα  extra συν στον εξοπλισμο του αυτοκινητου.Οποτε σε μερικα gti φοραγε recaro και σε αλλα  οχι!!!

Edited by Μαριος
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.