Jump to content
TeoFele

Usb Player

Recommended Posts

Καταρχας καλησπερα στην ομορφη παρεα της Group Vag! Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε κατι περι usb player που κουμπωνουν στον αναπτηρα του αυτοκινητου παρακαμπτουν την λειτουργια του cd player μας και παιζει τραγουδια απο αυτα που εχουμε βαλει στο στικακι μας! Γιατι ειναι φοβερη μαγκια αυτο και αξιζει! Το θεμα ομως ειναι οτι ενας φιλος εχει τετοιο της πλακας στο golf του και φοβαται να το χρησιμοποιηση μηπως και γινει μακακια με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου! Η αληθεια ειναι οτι γενικοτερα δεν εχει και πολυ ιδεα πανω στα αμαξια αλλα οταν μου το ειπε αυτο δεν μπορω να πω οτι μου ακουστηκε και πολυ παραλογο! Θα ηθελα λοιπον και τις δικες σας αποψεις και αν εχει κανεις τετοιο usb να μας πει την γνωμη του και γενικοτερα τι ισχυει και τι οχι! Θα ανεβασω και φωτο να καταλαβετε περι τινος προκειται! Τo ebay ειναι γεματο απο δαυτα και σε φοβερες τιμες!!! http://www.ebay.com/itm/Car-Kit-MP3-Player-Wireless-FM-Transmitter-Modulator-USB-SD-LCD-Charger-SW-618-/261496304253?var=&hash=item3ce264f27d:m:mMJRPg86PB00CgaDzdVNxkw

post-27881-0-48594000-1446984627_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

99% απτον αναπτηρα παιρνει ρευμα και μπαινει στο aux in της καθε πηγης.

Με το χειριστηριο χειριζεσαι το μικρο αυτο mp3 player.

Οποτε αναπαραγεις mp3 σε παλια radiocd players.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Fm μεταδοτης ειναι, το βαζεις στον αναπτηρα του βαζεις μια συχνοτητα στην οποια εκπεμπει και μετα στο ραδιοφωνο ποιανεις την συχνοτητα απο την οποια παιζεις τα mp3 σου. Απλη λυση, αλλα χανει ελαχιστα απο ποιοτητα ηχου, το εχει κολητος μου στο αμαξι του, απο το ebay τα αγοραζει, ειναι λιγο ψιλομαπα γιατι χαλανε ευκολα, αλλα τα λεφτα ειναι λιγα, δεν επηρεζει τα ηλεκτρονικα του αυτοκινητου, πες του να το χρησημοποιησει αφοβα.

Edited by dasauto
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ααα μαλιστα ωραια μαγκες ευχαριστω πολυ αν ειναι θα αγορασω και εγω ενα τετοιο ειναι καλη μαγκια! Εχω το rc210 και δεν εχω ουτε aux in υποδοχη ουτε usb! Οποτε πιστευω να με βολεψει!

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.