Jump to content
dasauto

Golf 4 Gti - Θόρυβος από βάσεις ψυγείου & Μπιλιαφόρο [ΛΥΘΗΚΕ]

Recommended Posts

Γνωριζει κανενας πως στερεωνονται τα ψυγεια του νερου και του a/c στην μετωπη?? (Golf 4 1.8T) αν εχουν καποιες βασεις ή λαστιχα?? Εχω εναν θορυβο σε λακουβες, σαν θορυβος απο ακρομπαρο και μετα απο ψαξιμο ειδαμε οτι τα ψυγεια κουνιουνται απο την κατω μερια μεσα-εξω σχεδον 1 ποντο, εβαλα αφρολεξ και εξαφανηστηκε ο θορυβος κατα μεγαλο ποσοστο.

Το αμαξι δεν ειναι τρακαρισμενο και δεν εχει λυθει ποτε η μετωπη με τα ψυγεια. Ομως δεν δινει ματι αν δεν ξηλωθουν ολα εμπρος να δουμε τι φταιει.

Edited by nikdev
Link to comment
Share on other sites

νομιζω εχει κατι βιδες ..δες Αν χαλαρωσαν κ θελουν σφιξιμο η αν πηραν κενα  με το καιρο...!θελει ξηλωμα για να δεις σιγουρα τι φταει!

Link to comment
Share on other sites

Μετα απο 1 χρονο αλλαχτηκαν μονο οι κατω βασεις του ψυγειου οι οποιες ειχαν φθορα, αλλα ο θορυβος δεν εφυγε!!!!!!!! Οι βασεις ειναι 4 και ειναι σαν σινεμπλοκ οπως φενετε ποιο κατω στις φωτογραφιες.

Τελικα ο θορυβος βρεθηκε μιας και χειροτερεψε και ηταν απο τον εναν εσωτερικο μπιλιοφορο πανω στο σασμαν ο οποιος ειχε κενα και σε λακουβες αλλα και σε καλο δρομο δημιουργουσε θορυβο σαν χαλασμενο μπαλακι, αλλα και ενα ελαφρυ τρεμουλο στο τιμονι το οποιο νωμιζα οτι ηταν απο ζυγοσταθμιση και οταν αλλαχτηκαν τα λαστιχα με καινουρια αυτο παρεμεινε.

 

DSC_4375.jpg

DSC_4376.jpg

Edited by dasauto
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.