Jump to content
GraveDigger

Έκθεση Αυτοκίνηση 2015

Recommended Posts

vw.jpg

 

Με αυξημένες προσδοκίες και με τις καλύτερες προοπτικές ξεκινάει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου η έκθεση Αυτοκίνηση 2015 στον χώρο του πρώην Δυτικού αεροδρομίου στο Ελληνικό. Μέχρι την Κυριακή 22 Νοεμβρίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά όλα τα καινούρια μοντέλα από τους επίσημους εισαγωγείς-αντιπροσώπους όπως από την Kosmocar που θα παρουσιάσει τα πιο γνωστά μοντέλα της Volkswagen μέσα από 17 διαφορετικές εκδόσεις σε ένα περίπτερο 650 τ.μ.

 

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/bombplus/aytokinhto/nea-montela/story/641804/vw-symmetoxi-tis-kosmocar-stin-ekthesi-aytokinitoy-aytokinhsh-2015

 

Επίσημο site: http://www.autokinisiexpo.gr/

 

Να ενημερώσουμε πως δεν θα υπάρξει οργανωμένη παρουσία από τη λέσχη μας, ωστόσο σημειώστε ότι σε περίπτωση που προτίθεστε να παραστείτε θα μπορούσατε να δηλώσετε σε αυτό το θέμα την παρουσία σας. Έτσι αν υπάρχουν και άλλα ενδιαφερόμενα μέλη θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας για να προσέλθετε όλοι μαζί.
 
Καλή διασκέδαση!
 
 
Με εκτίμηση,
 
Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.