Jump to content
PanMK3

Golf 3 - Προβληματισμοί

Recommended Posts

Γεια σας συμφορουμίτες :) Θα χρειαστώ λίγο από τις γνώσεις σας για να μου λυθούν κάποιες απορίες :D

 

Το αυτοκίνητο μου είναι ένα golf mk3 1.6 8v 75hp

 

1) Έχω τρομερό πρόβλημα με το φως τη νύχτα. Αγόρασα καινούργιες λάμπες, για την ακρίβεια ότι καλύτερο (PIAA γιαπωνέζικες αλογόνου - 70€ το σετ) και παρατήρησα ότι το φως διαχέεται ηλίθια και ότι είναι αρκετά μουντό. Τόσο που τα φώτα των υπολοίπων σκεπάζουν τα δικά μου και δεν βλέπω τίποτα. Τα φανάρια είναι ρυθμισμένα άρα το μόνο που μένει, είναι μάλλον η αγορά καλύτερων φαναριών. Προτείνετε κάποια άλλη λύση;

 

2) Φοράω boge αμορτισέρ και σκέφτομαι να πάω σε κάτι σφιχτό. Έβαλα στο μάτι τα prosport που είναι coilover και σε καλό value for money (260€ η τετράδα). Τα έχει δοκιμάσει κάποιος; (Μένω Κύπρο που σημαίνει ότι οι λακκούβες είναι ελάχιστες και οι δρόμοι αρκετά καλοί.)

 

3) Θέλω να βάλω ebc πράσινα αεριζόμενα γιατί τώρα τα μαμά του είναι solid, όμως πρέπει να αλλάξω και ζάντες για να τα χωρέσω. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να ταιριάξω χωρίς να το χαλάσω οπτικά. Σίγουρα θα πάω σε 15 ίντσες γιατί παραπάνω θα το ζορίσω και σε 195/50 R15 για να μην αλλάξει και το βήμα. Σκέφτηκα για τις bbs του gti όμως εκείνες είναι πεντάβιδες ενώ το δικό μου τετράβιδο. Για να μπω στην διαδικασία αλλαγής των hub, δεν ξέρω κατά πόσο θα ταιριάζουν και οι άξονες μετά.. Οπότε για να είμαι σίγουρος μένω στην αναζήτηση 15 ιντσών 4*100.

 

Ευχαριστώ :)

Edited by PanMK3
Link to comment
Share on other sites

Αυτό με τις μπλε το είχα τονίσει κιόλας στην αγορά και μου είπε ότι δεν υπάρχει διαφορά γιατί οι PIAA δεν είναι βαμμένες όπως οι φθηνές αλλά είναι το φυσικό τους έτσι μπλε οπότε δεν σου κόβει σε φως.. Τελικά καλά το ξερα εγώ. Έφαγα παραμύθι αλλιώς :)

Link to comment
Share on other sites

Ειχα βαλει κ εγω κατι καλες μπλε λαμπες στο opel astra κ το βραδυ ιδιως στην βροχη λες κ ειχα τα φωτα κλειστα!!! τις πηγα πισω στην autopus (μαρκα razo ιαπωνιας)

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομιζω να φταινε οι λαμπες φιλε μου.

Μαλλον θες καποιο ενισχυτη φωτων.

Εχει πεσει η αποδοση τους.

Πηγενε σε ενα ηλεκτρολογο αυτοκινήτου να κανεις μια ερωτηση.

Maxsym 400i ABS 34ps

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.