Jump to content
GOLFAKI 4

#1 Πανελλήνια Συνάντηση 2016, 24-27 Μαρτίου, Ηράκλειο Κρήτης

Recommended Posts

Ηλία γράφεις πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν καθόλου και μοιάζει να εξυπηρετείς κάτι άλλο... γράφοντας τέτοιες κατηγορίες! 

Η τιμή των ξενοδοχείων δεν είναι μονο το δωμάτιο αλλά και υπόλοιπα έξοδα που αφορούν τις εκδηλώσεις, προωθητικά υλικά, αίθουσες συνεδριάσεων κτλ! Αν είχες συμμετάσχει πάνω απο 1 φορά και είχες ρωτήσει θα τα μάθαινες λεπτομερώς! 

Στο τέλος σε όποιον αρέσει έρχεται! Δεν σας βάλαμε με το ζόρι να συμμετέχετε!!!

Edited by ta6ape
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

43 λεπτά πριν , ilias.gr said:

Κοιταξε φιλε

Σε οποια βολευε, σ αυτη πηγα.

Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλα κάποιοι δουλεύουν,  εχουν οικογένεια,  υποχρεώσεις κτλ

Και παρα λιγο ουτε στη Θεσσαλονίκη να μην πηγαινα λογο υποχρεώσεων 

Και λοιπον που λες φιλε, και γω αν οπου πήγαινα ηταν η τζάμπα  η πολυ χαμηλη τιμη λογο μιζας, και γω ενδεχομένως να ακολουθούσα παντου. Αν δεν ειχα υποχρεώσεις οπως προειπα

Για παράδειγμα σκεφτόμουν να ερθω με τη γυναίκα μου στην αρτα, αλλα οταν κοιταξα στο μπουκιγκ για τιμες στο ξενοδοχείο που κλεισατε, ε ειπα αυτη πανε να τη βγαλουν τζάμπα. 

Στο μπουκιγκ ηταν πιο χαμηλα οι τιμες ανα δωματιο απ οτι ειχατε εσεις κανονισει.

Πως γινεται αυτο; φυσικα κάποιοι την βγαλαν τζαμπανταν

Δεν τραβαω κανενα ζορι, απλα εσεις τον τελευταίο καιρό το εχετε ξεφτυλισει, γι αυτο και η συμπεριφορά μου

Και στο κατω κατω δε λεω σε κατι ψεματα, απλα τα λεω εξω απ τα δοντια

Ισως δεν εχετε συνηθεισει να σας μιλαν αντρικια. Μονο να σβηνετε τα ποστ ξερετε

Κάτσε Ηλία γιατί στην προκειμένη περίπτωση θα το πάρω προσωπικά το θέμα καθώς μαλακίες δεν ανέχομαι για κανέναν λόγο και από κανέναν.

Αν μπορείς να αποδείξεις πως ο οποιοσδήποτε από το Δ.Σ. έχει περάσει τζάμπα σε εκδρομή έλα να μου φέρεις εμένα προσωπικά τις αποδείξεις και θα τον κρεμάσω δημόσια.

Ένα πράγμα που έχω πάνω από όλα σε όλη μου την ζωή είναι η τιμή μου που έχω σαν άνθρωπος και η ανατροφή που πήρα από τους γονείς μου.

Και χαίρομαι αφάνταστα πως τα μέλη των Δ.Σ. που έχουν περάσει, είναι πως είχαν και έχουν τις ίδιες αρχές. Και το 90% των μελών του Δ.Σ. είναι μέλη που ήταν από τον 1ο μήνα ύπαρξης του VWClub και είτε τους ήξερα από πριν το VWClub ή ήταν άτομα που μπαίνοντας στο Δ.Σ. έγιναν και καλοί γνωστοί αν όχι φίλοι.

Οπότε μπορώ να εγγυηθώ προσωπικά για το πόσο καλά παιδιά ή όχι έχουν περάσει από το δ.σ.

 

Τώρα για το Booking και το κάθε booking, αν έχεις ταξιδέψει λίγο θα δεις πως ουσιαστικά κάνει προκρατήσεις σε ξενοδοχεία για έναν Χ αριθμό δωματίων και τις οποίες μετά δίνει μέσα από την σελίδα του. Όντως έχουν υπάρξει φορές που οι τιμές μέσω booking ήταν καλύτερες και (όταν το είδαμε ή μας ενημέρωσε κάποιο μέλος) ζητήσαμε από τα ξενοδοχεία ή να μας δώσουν φθηνότερες ή τουλάχιστον την ίδια, όποτε μας έδωσαν πιο ακριβή και το είδαμε. Επιπλέον όπως πολύ σωστά λέει και ο Αντώνης παραπάνω, στα έξοδα συμμετοχής δεν είναι μόνο το δωμάτιο.

Όπως αναφέρει και εδώ το 1ο δημοσίευμα (που μάλλον δεν το διάβασες καν):

Παράθεση

Κόστος συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει ακτοπλοϊκό ταξίδι από και προς την Κρήτη, έξοδα διανυκτέρευσης, πρωϊνού, πρόσβασης στο Internet, αναμνηστικών, πίτας, και των μικρό-υλικών διακόσμησης.

Στα VIP μέλη το κόστος συμμετοχής είναι χαμηλότερο λόγω της ετήσιας οικονομικής συνεισφοράς τους και κατά επέκταση απολαμβάνουν της προνομιακής τιμής που προκύπτει από την συνεργασία της λέσχης με το ξενοδοχείο.

Οπότε από το να πετάς προσβλητικά σχόλια τα οποία δεν έχουν καμία βάση και δη καμία απόδειξη, καλύτερα να διαβάσεις πρώτα τα αρχικά δημοσιεύματα των πανελληνίων και να δεις αν αυτά που σκοπεύεις να πεις απαντώνται εκεί ή όχι. Ή στην τελική βγες λίγο offline και απόλαυσε τον ήλιο, όπως επίσης ο Αντώνης είπε πολύ σωστά, δεν σε υποχρεώνει κανείς να έρθεις στις πανελλήνιες. Δεν σου βάλαμε το πιστόλι στο κρόταφο. Και αν έχεις ερωτήσεις για τα έξοδα και βαριέσαι να διαβάσεις όλο το αρχικό ποστ μιας πανελλήνιας, ρώτα!

Και για εμένα προσωπικά, για να σε βάλω να κάνεις λίγο τα μαθηματικά, η κάθε πανελλήνια εκδρομή μου κοστίζει: 250-280 ευρώ το άτομο, το ταξίδι μου 'Αμστερνταμ-Αθήνα και επιστροφή, η διαμονή στον τόπο προορισμού που παίζει με τιμές VIP μέλους + βενζίνες για ένα πολύ διψασμένο VW Polo. Όλα αυτά x2 μιας και φέρνω και την κοπέλα μου μαζί. Και δόξα το Θεό και εγώ δουλεύω και εγώ έχω υποχρεώσεις αλλά λέω δεν γαμιέται, γουστάρω να πάω να δω 10-20 γνωστές φάτσες και να περάσω λίγο καλά γιατί το γουστάρω.

Θα μπορούσα να το παίξω ξύπνιος και να πω σαν πρόεδρος του δ.σ. θέλω καλύτερο δωμάτιο στα ίδια λεφτά... well guess what.. θες να δεις τις φώτο από το δωμάτιό μου στην Κρήτη; Ή στις προηγούμενες εκδρομές; Επειδή έχω λόξα με το να κρατάω αρχείο, βγάζω πάντα φώτο τα δωμάτια που μένω σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Όπως θα δείς σε όλες τις σχετικές με το VWClub, τα δωμάτια μου ήταν ακριβώς το ίδιο με όλους και πλήρωσα ακριβώς τα ίδια λεφτά.

Για όσο θα είμαι στο Δ.Σ. και για όσο θα είναι τουλάχιστον ένα από τα μέλη του σημερινού Δ.Σ. σε ένα από τα επόμενα Δ.Σ., ΚΑΝΕΝΑ μέλος δεν θα τολμήσει να σκεφτεί να την βγάλει τζάμπα σε καμία εκδρομή ή να εκμεταλλευτεί το παραμικρό και να πάει να βγάλει μίζα ή ότι άλλο υπονοοείς.

Τέλος μην ξεχνάς πως όσον αφορά το Server του VWClub που τον χαίρεσαι σαν φόρουμ ΤΣΑΜΠΑ, εγώ προσωπικά σαν Κώστας και ο Κοσμάς (Λευkouliss) έχουμε πληρώσει πολλά και συνεχίζουμε να πληρώνουμε πολλά ώστε να υπάρχει και να μπορούμε να μιλάμε για την τρέλα μας για τα volkswagen. Και για να σου απαντήσω στο επόμενο ερώτημα, όχι η Λέσχη δεν καλύπτει τίποτε από τα έξοδα του server, είναι καύλα του Κοσμά και εμένα και γουστάρουμε γι'αυτό το κάνουμε. Οπότε κάθε άλλο παρά τζαμπατζήδες δεν είμαστε.

Αν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις να δείχνουν οτιδήποτε περί μίζας, όπως υποσχέθηκα θα κρεμάσω δημόσια το μέλος του Δ.Σ., αν όχι απαιτώ να ζητήσεις συγγνώμη από τα μέλη του Δ.Σ. για τις αβάσιμες κατηγορίες.

Link to comment
Share on other sites

Τωρα με ξεσκιζεις γιατί ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να γραψω οσα θα ηθελα.

Μιλας σαν πολιτικος

Πολλα λογια χωρίς νοημα, αλλα γραφω εγώ  αλλα γραφεις εσυ

Με λιγα λογια αυτα που εγραψα για την αρτα ισχύουν και για το ευρωπαϊκό ταξιδι αλλα και παλι τα εξοδα π.χ. του καραβιου ηταν υπερβολικα πολλα. Αλλα και παλι θα ερχομουνα αλλα δε βρηκα παρεα, καποιον γνωστο εννοω.

Δεν σας λεω κλεφτες, συγνώμη αν το ειπα. Αλλα τα κουκια δεν βγαίνουν στο μετρημα.

Σας πειράζει που ειμαι μεσα ε; για πιο λογο αραγε;

Δεν με νοιαζει ποσο βγαίνει στο συνολο μια πανελληνια,  εγω μιλαω για συγκεκριμένα πράγματα 

Και παλι κανεις λαθος, εχω κανει καποιες αγορες, οχι μεγαλες. Εχω πληρωσει μια ετησια συνδρομή που θα ανανεωνα αλλα

Απο τις μπλουζες, τα μπρελοκ τα αυτοκόλλητα κτλ που πουλατε, απο εκει βγαίνουν τα τζαμπα σε μενα πραγματα, σερβερ κτλ

Link to comment
Share on other sites

είσαι λάθος Ηλία, από τα αξεσουάρ ότι βγαίνει πάει στους εμπόρους για τα έξοδα των αξεσουάρ, ουσιαστικά δεν βγάζουμε κάτι από εκεί.

Σαν VIP μέλος που είσαι μπορείς να παρακολουθήσεις online την επόμενη Γ.Σ. που θα είναι αυτό τον Μάιο και θα μπορέσεις να δεις την πλήρη ανάλυση των χρημάτων, εσόδων εξόδων κλπ.

Επιπλέον σαν VIP μέλος, μπορείς στην αντίστοιχη κατηγορία των VIP μελών να ζητήσεις να δεις τα έσοδα-έξοδα.

Και ξανατονίζω κάτι που ξεχνάς, το forum ΔΕΝ σχετίζεται με την Λέσχη. Η Λέσχη φιλοξενείται από το φόρουμ γιατί το δέχτηκα εγώ και το θεώρησα ανόητο το να στηθεί ένας 2ος server για τα vip μέλη και να επωμισθεί η λέσχη το κόστος της. 

Πληροφοριακά μόνο το hosting ενός ιδιόκτητου server με ταχύτητα 1Gbps στην Ελλάδα υπολογίζεται περί στα 200-400 ευρώ το μήνα. Πίστεψέ με η Λέσχη αυτό το κόστος δεν μπορεί να το πληρώσει.

Τέλος δεν σου απαντάω σαν πολιτικός, απλά προσπαθώ να κρατήσω τα νεύρα μου.

Link to comment
Share on other sites

21 λεπτά πριν , ilias.gr said:

Τωρα με ξεσκιζεις γιατί ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να γραψω οσα θα ηθελα.

Μιλας σαν πολιτικος

Πολλα λογια χωρίς νοημα, αλλα γραφω εγώ  αλλα γραφεις εσυ

Με λιγα λογια αυτα που εγραψα για την αρτα ισχύουν και για το ευρωπαϊκό ταξιδι αλλα και παλι τα εξοδα π.χ. του καραβιου ηταν υπερβολικα πολλα. Αλλα και παλι θα ερχομουνα αλλα δε βρηκα παρεα, καποιον γνωστο εννοω.

Δεν σας λεω κλεφτες, συγνώμη αν το ειπα. Αλλα τα κουκια δεν βγαίνουν στο μετρημα.

Σας πειράζει που ειμαι μεσα ε; για πιο λογο αραγε;

Δεν με νοιαζει ποσο βγαίνει στο συνολο μια πανελληνια,  εγω μιλαω για συγκεκριμένα πράγματα 

Και παλι κανεις λαθος, εχω κανει καποιες αγορες, οχι μεγαλες. Εχω πληρωσει μια ετησια συνδρομή που θα ανανεωνα αλλα

Απο τις μπλουζες, τα μπρελοκ τα αυτοκόλλητα κτλ που πουλατε, απο εκει βγαίνουν τα τζαμπα σε μενα πραγματα, σερβερ κτλ

Νομίζεις ότι οι μπλούζες, τα μπρελόκ, τα αυτοκόλλητα κτλ δεν έχουν καθόλου κόστος παραγωγής-αγοράς απο τη λέσχη? 

Ψαχνεις μανιωδώς να βρεις κάτι λάθος αλλά όλοι γελάνε με αυτά που γράφεις! 

Μάλλον εσύ σκέφτεσαι σαν ¨διευθαρμένος¨ πολιτικός και νομίζεις ότι όλοι είναι όμοιοί σου! Κατάλαβε το ότι εμείς δεν είμαστε σαν εσένα! Ναι, υπάρχουν και ηθικοί άνθρωποι γύρω σου και ας μη το βλέπεις!!! 

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Και στα δύο θέματα εδώ για την πανελλήνια και στης Θεσσαλονίκης αναφέρεσαι περί παντελονια και τώρα περί ταμείου αξεσουάρ. Να σε ενημερώσω και όχι σαν lupakos γιατί είναι απλά ένα nickname μέσα σε ένα απρόσωπο forum πίσω από ένα πληκτρολόγιο αλλά σαν Γιάννης Θάνος για να ξέρεις ποιος σου μιλάει. Αν ξέρεις το ταμείο των αξεσουάρ ειναι εντελώς άσχετο με το ταμείο της λέσχης. Όπως είπε και ο Αντώνης αν δεν προωθήσεις κάτι δεν πρόκειται να αγοράσεις ούτε αυτοκόλλητο ούτε να πληρώσεις τον προμηθευτή πού σου φτιάχνει τα μπλουζάκια. Με έχετε προσβάλει δυο φορές ότι στο θέμα Θεσσαλονίκης έσβησα post και εδώ ότι από το ταμείο των αξεσουάρ που έχω επί 8 χρόνια που είμαι στο Δ. Σ με αποκαλείτε κλεφτή.Το κλείνω εδώ το θέμα για μένα εσείς συνεχίστε να πιστεύετε ότι θέλετε απλά λυπάμαι γιατί με τα τον Κώστα είμαι το επόμενο παλιό μέλος του ΔΣ και βλέπω ότι τσάμπα μάλλον χάλασα 8 χρόνια από την ζωή μου χωρίς να βάλω μπροστά παράδειγματα όπως Οικογενεια δουλειά και άλλα. Απλά ΛΥΠΆΜΑΙ.

Στάλθηκε από το Lenovo A536 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Η τιμή των ξενοδοχείων δεν είναι μονο το δωμάτιο αλλά και υπόλοιπα έξοδα που αφορούν τις εκδηλώσεις, προωθητικά υλικά, αίθουσες συνεδριάσεων κτλ! Αν είχες συμμετάσχει πάνω απο 1 φορά και είχες ρωτήσει θα τα μάθαινες λεπτομερώς! 

σαν παλιο μελος που εχω παρακολουθησει πανω απο τις μισες Πανελληνιες,να εισαι σιγουρος οτι αν ισχυε αυτο που λες θα την εβγαζα και εγω τζαμπα αλλα δυστυχως ...τπτ...

λες πραγματα που δεν ισχυουν και ολοι το γνωριζουν ,γιατι πριν καποιος κατηγορήσει,φροντιζει να ρωτησει για τα οικονομικα στοιχεια...μην εκτιθεστε...

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Αυτα ειναι, βγήκα και διεφθαρμενος τωρα. Λοιπόν για να μη διαφθειρω και τα υπόλοιπα μελη θα διαγραφω απο το κλαμπ.

Θα περιμενω μερικές μέρες για να με μαλωσετε, να εκτονωθειται για να μην πειτε οτι διαγραφομαι για να γλυτωσω το σκατο

Κατι ακομα , απο πουθενα δεν βγαζεται χρηματα αλλα το κλαμπ χρειάζεται πολλα για να λειτουργήσει , πειτε μου που βρηκατε τις λιρες για να ψαξω και γω. Ή εχετε κανενα μηχανημα που βγαζει ευρω

Link to comment
Share on other sites

ολοι κρινονται απο αυτα που λενε...να σου πω αποπου βγαινουν τα λεφτα????

υπαρχουν 2 μλκες που πληρωνουν καθε μηνα λεφτα απο την τσεπη τους για να ημαστε εδω και να το παιζουμε εμεις μαγκες και να λεμε οτι βλ**κια  μας ερθει στο κεφαλι,ειτε την σκεφτουμε,ειτε μας φυγει καταλαθος.. ...

 

να λοιπον απο που βγαινουν τα λεφτα..

γιατι εγω δεν ειμαι απο Αθηνα,και επειδη δεν μπορω να πηγαινω Αθηνα στις Γ.Σ,φροντιζω και τις παρακολουθω με αλλους τροπους...

 

 

Edited by activious
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

33 λεπτά πριν , ilias.gr said:

Αυτα ειναι, βγήκα και διεφθαρμενος τωρα. Λοιπόν για να μη διαφθειρω και τα υπόλοιπα μελη θα διαγραφω απο το κλαμπ.

Θα περιμενω μερικές μέρες για να με μαλωσετε, να εκτονωθειται για να μην πειτε οτι διαγραφομαι για να γλυτωσω το σκατο

Κατι ακομα , απο πουθενα δεν βγαζεται χρηματα αλλα το κλαμπ χρειάζεται πολλα για να λειτουργήσει , πειτε μου που βρηκατε τις λιρες για να ψαξω και γω. Ή εχετε κανενα μηχανημα που βγαζει ευρω

Να σου πω ρε φιλε γιατι το υφακι σου με ερεθιζει πραγματικα και επειδη γνωριζω εκτος απ τα ατομα σαν ποστο,αλλα και σαν προσωπικοτητες,οπως δεν εχουν αναφερει χαρακτηρισμους για σενα καλο θα ηταν να μην τους χαρακτηριζεις επισης......Ολοι μας εχουμε υποχρεωσεις και δουλειες,αγαπαμε αυτο που κανουμε,πολλοι φτανουν τον εαυτο τους στα ακρα για να μπορεις εσυ να λες μα**κιες μεσα στο τοπικ και κατηγοριεσ,ειρωνιες και κοκορευματα,οπως και παλιοτερα να κανεις το κομματι σου σαν Συντονιστης θεσσσαλονικης.ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ-ΜΕΛΟΣ VIP ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ...... Το μονο ευκολο να μιλησεις χωρις να ξερεις τιποτα.ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ..........ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ?

Edited by activious
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

26 λεπτά πριν , activious said:

ολοι κρινονται απο αυτα που λενε...να σου πω αποπου βγαινουν τα λεφτα????

υπαρχουν 2 μλκες που πληρωνουν καθε μηνα λεφτα απο την τσεπη τους για να ημαστε εδω και να το παιζουμε εμεις μαγκες και να λεμε οτι βλ**κια  μας ερθει στο κεφαλι,ειτε την σκεφτουμε,ειτε μας φυγει καταλαθος.. ...

 

να λοιπον απο που βγαινουν τα λεφτα..

γιατι εγω δεν ειμαι απο Αθηνα,και επειδη δεν μπορω να πηγαινω Αθηνα στις Γ.Σ,φροντιζω και τις παρακολουθω με αλλους τροπους...

 

 

Μπραβο σ αυτους τους δυο λοιπον:goodjob:

Link to comment
Share on other sites

Τις ειρωνιες ΑΛΛΟΥ.......Εγω σου μιλαω με ονομα και επωνυμο και αλλα μου τα στοιχεια.....Και ΟΛΟΙ οσοι εχουν παρακολουθησει Γ.Σ, εχουν δει τα πρακτικα,τα οικονομικα στοιχεια τα οποια ολα ειναι παροντα μπορουν να καταλαβουν οτι καποιοι βαζουν απ τη τσεπη τους λεφτα........ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago , TsakasG40 said:

Να σου πω ρε φιλε γιατι το υφακι σου με ερεθιζει πραγματικα και επειδη γνωριζω εκτος απ τα ατομα σαν ποστο,αλλα και σαν προσωπικοτητες,οπως δεν εχουν αναφερει χαρακτηρισμους για σενα καλο θα ηταν να μην τους χαρακτηριζεις επισης......Ολοι μας εχουμε υποχρεωσεις και δουλειες,αγαπαμε αυτο που κανουμε,πολλοι φτανουν τον εαυτο τους στα ακρα για να μπορεις εσυ να λες μα**κιες μεσα στο τοπικ και κατηγοριεσ,ειρωνιες και κοκορευματα,οπως και παλιοτερα να κανεις το κομματι σου σαν Συντονιστης θεσσσαλονικης.ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ-ΜΕΛΟΣ VIP ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ...... Το μονο ευκολο να μιλησεις χωρις να ξερεις τιποτα.ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ..........ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ?

Κοίταξε ψυχολογε, αν ερεθιζεσαι βρες εναν τροπο να εκτονωθεις

Λεω και μα**κιες.

Εκανα το κομμάτι μου σαν σ.σ. λες. Τι εννοείς  μ αυτο; εγινα διασημος; ανοιξαν πορτες επαγκελματικες η προσωπικες;

Ποιος ειπε οτι δεν εβγαλα λεφτα;

Εχω αγορασει στη Χαλκιδική μια μεζονέτα 

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

12 λεπτά πριν , TsakasG40 said:

Τις ειρωνιες ΑΛΛΟΥ.......Εγω σου μιλαω με ονομα και επωνυμο και αλλα μου τα στοιχεια.....Και ΟΛΟΙ οσοι εχουν παρακολουθησει Γ.Σ, εχουν δει τα πρακτικα,τα οικονομικα στοιχεια τα οποια ολα ειναι παροντα μπορουν να καταλαβουν οτι καποιοι βαζουν απ τη τσεπη τους λεφτα........ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Σαρογλου Ηλίας λεγομαι, οτι αλλα στοιχεία θελεις για μενα, ειμαι στη διάθεσή σου 

Link to comment
Share on other sites

28 λεπτά πριν , TsakasG40 said:

ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ?

δεν χρειαζονται τετοιες συζητησεις...ειναι κριμα να κανουμε αυτο το οποιο κατηγορουμε......

 

 

15 λεπτά πριν , ilias.gr said:

Κοίταξε ψυχολογε, αν ερεθιζεσαι βρες εναν τροπο να εκτονωθεις

Λεω και μαλακιες.

Εκανα το κομμάτι μου σαν σ.σ. λες. Τι εννοείς  μ αυτο; εγινα διασημος; ανοιξαν πορτες επαγκελματικες η προσωπικες;

Ποιος ειπε οτι δεν εβγαλα λεφτα;

Εχω αγορασει στη Χαλκιδική μια μεζονέτα 

βεβαια μπορει καποιο κακοβουλο ατομο θα ελεγε,οτι ειναι περιεργη η επιμονη καποιου να κανει ολες τις συναντησεις σε 1 μαγαζι στην Θεσσαλονικη..και ας του εχουν επισημανει μεσα στο meeting mod section,τα παιδια τα οποια τωρα ο ιδιος κατηγορει οτι την βγαζουν τζαμπα,. πως πως αυτο δεν ειναι σωστο γιατι μπορει να κατηγορηθει απο καποιους αλλους ,οτι την βγαζει τζαμπα.....εκτος αν θυμαμαι λαθος...

βρε πως αλλαζουν οι εποχες

Edited by activious
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Το παραδεχτηκα οτι αυτος ηταν ο σκοπος μου απ την αρχη, να κανω την καλη

Τις εκανα σε ενα μαγαζι γιατι το μαγαζί τυγχάνει να ειναι δικο μου.  Με τα εσοδα των συναντησεων εκανα ανακαίνιση 

Link to comment
Share on other sites

ναι ρε γμτ τι κολλημα εχετε φαει με τη μα**κια στο ωραιοκαστρο?

100 μαγαζια εχει η πολη τι δουλεια εχετε εκει στα βουνα?

Edited by activious
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Γι αυτο δεν ερχοσουν σε καμια συνάντηση;

Επειδή δεν σου άρεσε το μαγαζι;

Έπρεπε να μου το πεις

Link to comment
Share on other sites

σε μια (3 ειναι αλλα τεσπα) που ηρθα ακουσα τα μισα μελη να λενε...

"αυτοι στην αθηνα μας τρωνε τα λεφτα" θα πρεπει να μ ευχαριστεις που δε σας εφερα κανενα τραπεζι στο κεφαλι

ειστε μαλακες μονο που σκεφτεστε μ αυτο τον τροπο...και δεν εχετε θεση εδω μεσα.κανεις απο εσας

δε σας χρειαζεται η λεσχη...πως θα μαζεψεις κοσμο οταν ερχονται απο επαρχια και ακουνε μονο κατηγοριες?

βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει λιγο

μεγαλοι ανθρωποι ειστε

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

3  φορές σε 3 χρόνια ε;

Δεν θύμαμαι κατι τετοιο, αλλα αφου το λες, ετσι θα ειναι

Και σαν παλιος στο κλαμπ τι εκανες οταν και αν γινόταν αυτο που λες; τιποτα

Οτι ειμαι μα**κας ειμαι, το παραδέχομαι 

Εχεις θεση εσυ στο κλαμπ που μονο στην πανελληνια ηρθες για φωτογραφίες,  

Δεν ξέρω για ποιον αλλον λες αλλα για μενα ουτε με χρειάζεται αλλα ουτε και γω. 

Εχω κανει το κομποδεμα μου άλλωστε 

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

Έχεις όλη μέρα ρε καραγκιόζη και μας σκοτιζεις τα αρ**δια με το αν οικονομαμε που μας ζαλισες για τα 30 ευρώ της τούρτας επειδή σου ζητήσαμε ,απόδειξη; επειδή θέλαμε να.Είμαστε τακτικοί;

Και τελικά ήθελες να ανακοινώσουμε στον κόσμο πως ο μεγαλοψυχος ΗΛίας κάνει δωρο την τούρτα; φιλιά για.μεταξωτές κορδέλες.....

Μην περιμένεις ούτε εβδομάδα....

Πουλο τώρα......

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Edited by activious
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Εγω θα μιλησω τελευταίος σαν ταμίας της λεσχης δεν θελω να βρίσω ουτε να ρίξω ευθύνες σε κανενα.Ηλια αν ηθελες και ειχες σκοπο να φυγεις θα μπορουσες να το κανεις χωρις να δημιουργήσεις εντυπώσεις αν δεν σου κανει το φορούν και η λέσχη εισαι ελεύθερος αν μετάνιωσες για τα λεφτα που εδωσες μπορω να στα στειλω πισω γτ τα εχω στο ταμειο μου δεν τα εφαγα οπως λες. Λυπάμαι που κατηγορείς και σκεφτεσαι ετσι για ατομα που δεν τα ξερεις , καλο στη ζωή σου ειναι να μιλας με απόδειξεις παντως οτι ωρα θες τα βιβλία του ταμειου και τις λεσχης ειναι στη διάθεση οποίου εχει την παραμικρή υποψία οτι γινετε υπεξαίρεση χρημάτων .οσο για το περιστατικό με την τουρτα της λεσχης όταν αποφάσισες να γινεις συντονιστής ενημερωθηκες για το πως λειτουργεί ακριβως το σύστημα πληρωμών και συμφώνησες σου ειπαμε λοιπον οτι για την τουρτα θα φερεις αποδειξη και θα παρεις τα λεφτα σου εςυ παρόλα αύτα ζήτησες λεφτα χωρις αποδειξη δημιουργώντας θεμα και μάλιστα σου φαινόταν και λογικο να δωσει το ταμειο χρηματα ετσι χωρις αποδειξη όσα ειπες εςυ χωρις να σε ενδιαφερει πως θα το καλυψώ εγω μετα κοιτάξες μονο την παρτυ σου και να παρεις τα λεφτα σου . Εμεις εδω δεν εχουμε φάει κανενος λεφτα και δουλεύουμε σαν ομαδα για να βρισκουμε λύσεις . Εγω δεν ειχα τετοια όνειρα όταν ανέλαβα, να μοιράζω δλδ ετσι λεφτα σε όποιον ζητάει. Αν δεν σου κανουμε και δεν θες μπορεις να φυγεις η μπορεις να μεινεις να μην μας ψηφισεις στις επόμενες εκλογες κοινός να μας αλλαξεις και να δοκιμάσεις και εσυ την τυχη σου στο ΔΣ αλλιως την κακόβουλη κριτική κρατά την για σενα και μονο, δεχομαι την κακή κρητική οχι ομως την κακόβουλη . Εγω δεν θα σου πω ποςα εφαγα στο ΔΣ 3 χρονια και αν την εβγαλα τςαμπα οπως λες αλλα ποςα εχω δωςει απο την τςεπη μου και συνεχίζω να δινω μπορω να στα γραψω σε pm .Σκεψου αν πρεπει να ζητήσεις συγνωμη σε ατομα που εξέθεσες και εκρινες χωρις να τα γνωρίζεις .Η συγνωμη και καθυςτεριμενη ειναι συγνωμη .καλο βραδυ

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago , GOLFAKI 4 said:

Έχεις όλη μέρα ρε καραγκιόζη και μας σκοτιζεις τα αρ**δια με το αν οικονομαμε που μας ζαλισες για τα 30 ευρώ της τούρτας επειδή σου ζητήσαμε ,απόδειξη; επειδή θέλαμε να.Είμαστε τακτικοί;

Και τελικά ήθελες να ανακοινώσουμε στον κόσμο πως ο μεγαλοψυχος ΗΛίας κάνει δωρο την τούρτα; φιλιά για.μεταξωτές κορδέλες.....

Μην περιμένεις ούτε εβδομάδα....

Πουλο τώρα......

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Ελα ρε καραγκιοζη,  λοιπον δεν ειπα οτι κανετε κομποδεμα απο το κλαμπ. Διαβασε το αρχικο ποστ. Ειπα οτι ειναι περιεργο οταν στο μπουκιγκ π.χ.  βλεπω για ενα δωματιο π.χ. 50 ευρω και οταν εσεις κλεινετε 20 δωματια π.χ. να τα δινετε με 60 ευρω στα μελη. Δεν χτυπαει καπως  αυτο; το ιδιο και για την ευρωπαικη εκδρομη που τελικα δεν εγινε. Και το καραβι ηταν πολυ ακριβο αλλα και τα δωματια σε σχεση αν τα εκλεινα μονος του καποιος

Οσο για την τουρτα, το σκεφτομουνα να κανω να μην κανω λογο συμμετοχων. Αφου με επεισαν τα μελη αποφασισα να κανω. Αλλα δεν ηθελα κιολας τρεχαματα με σας. Με διαβεβαιωσες οτι την αποδειξει θα την βγαλω  φωτο και θα την στειλω στο βαιμπερ, γιατι ειχα βαρεθει παρε κατι, στειλε κτλ

Μετα εκανα ενα λαθος, επειδη ηθελα κατι καλο και διαφορετικο για το κλαμπ πηγα σε ιδιωτη για την τουρτα , και για πιο φθηνα και για καλυτερη. Η μαλακια ειναι οτι δεν μπορουσε να δωσει αποδειξει. Μετα με εξυπηρετησατε ας πουμε και μου ειπατε να βρω μια αποδειξει απο ζαχ/στειο. Βρηκα με τα πολλα. Αν θυμαμαι καλα στη στελνω στο κινητο οπως ειχαμε πει. Μετα μου το αλλαζεις, λεςοτι πρεπει να την στειλω, εκει ψιλοχαλαστηκα λιγο και ειπα δε γαμιεται. Και ειπα γαμω τα 30 ευρω θα τα βαλω απο την τσεπη μου.  Αλλα τι σου ειπα; δεν θελω μεταλιο αλλα καπου να φανει, στο τοπικ της συναντησης τηςθεσσαλονικης.  οτι την κανω δωρο για να μην υπαρχουν διαφυγοντα κερδη, αν το λεω σωστα, μου αρχισες τη θεωρια, σπαστηκα και ειπα αφου δεν το κανετε αυτο οτι θελω τα λεφτα. Οπως και εγινε , εστειλα την αποδειξει και μου στειλατε τα χρηματα. Ετσι δεν ειναι ρε καραγκιοζη ε καραγκιοζη; ειναι κακο αυτο;

Θα περιμενω λιγο καραγκιοζη να αντιμετωπισω κατι τετοιους σαν εσενα και μετα θα φυγω. Να μη λετε οτι το εβαλα στα ποδια

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.