Jump to content
vlavhs

Lupo Προβληματάκια

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ,είμαι νέο μέλος και χρειάζομαι τη βοήθεια σας πριν απευθυνθώ σε συνεργεία όντας άσχετος.
Πρόσφατα αγόρασα ένα lupo 1.4 την έκδοση με τα 101 άλογα(το παράδοξο είναι ότι ακόμα το δίπλωμα το παλεύω λόγω έλειψης χρόνου)
και σαν μεταχειρισμένο θέλει και εμφάνισε κάποια μερεμετάκια για τα οποία θέλω τη γνώμη σας.Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να τα μαζέψω όλα σε ένα θέμα αν διαφωνεί κάποιος μοντ ας μου στείλει να το αλλάξω.
Καταρχήν παρουσιάστηκε πρόβλημα στο πορτ παγκάζ το οποίο άνοιγε κανονικά στην αρχή,τουλάχιστον 4-5 φορές μπροστά στα μάτια μου.Έπειτα μυστήρια χώρις(?)να μεσολαβήσει κάτι αν και μου δείχνει στο ταμπλώ ότι είναι ανοιγμένο δεν ανοίγει,και το χερουλάκι είναι σαν να μην έχει αντίσταση.Να αναφέρω στο σημείο αυτό και έχωντας διαβάσει ότι εμφανίζουν θέματα τα λούπο στα ηλεκτρολογικά τους 2 πράγματα που παρατήρησα.
1)Το αμάξι έχει αλλαγμένο ηχοσύστημα,όταν λοιπόν χαμηλώνω τα φώτα του ταμπλώ τρεμοπαίζει η οθόνη του ηχοσυστήματος
2)Το αμάξί όσο είχε τη μπαταρία πάνω όταν το ξεκλείδωνα,ενώ ηταν το κλειδί στη κλειδαριά,αν το γύρναγα αριστερά και άφηνα το κλειδί,ξανακλείδωνε.Το γύρναγα αριστερά,άνοιγα και μετα το άφηνα για να ανοίξω.

Αυτά τα ανέφερα σαν στοιχεία που ίσως παίζουν κάποιο ρόλο αλλα μπορεί και όχι.

Επίσης θέλωντας να αντικαταστήσω τη φούσκα συνηδειτοποίησα ότι η βίδα πάνω στον λεβιέ(αλλαγμένος μομο) η μία είναι φαγωμένη.
Τι κάνουμε που είμαι χωρίς φουσκα μιας και την έβγαλα και το λεβιέ από πανω?
Ακόμα στο εσωτερικό οι πόρτες είναι σαν να έχουν σπάσει?ξεκολλήσει? τα εσωτερικά πιαστράκια που τις κρατάνε?Πόσο κόστος θα είχε αυτό και υπάρχει περίπτωση να μπορώ μόνος μου να το φτιάξω?
Το ίδιο θέμα υπάρχει και στη μάσκα μπροστά.Τέλος θα ήθελα 2 πληροφορίες,το αμάξι έχει αλλαγμένο τιμόνι(μομο),διάβασα κάπου ότι υπάρχει aftermarket κώνος που πέρνει αερόσακο,αν ναι με τι κόστος?
Και μήπως γνωρίζετε για βαθουλωματάκι στη μέση της πόρτας του οδηγού αν γίνεται να βγει με βεντούζα χωρίς να ανοιχτεί από μέσα η πόρτα?
Θα ήθελα να μου πείτε αν είχατε παρόμοια προβλήματα και αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο μηχανικό κατά προτίμηση στα βόρεια προάστια που να τον θεωρείτε τίμιο.

Καταλαβαίνω ότι κούρασα αλλά προσπάθησα να τα έχω όλα μαζί συμαζεμένα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και υπόσχομαι να έχω και άλλες ερωτήσεις,καλώς σας βρήκα

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Επειδη εχουμε και εμεις στην οικογενεια lupο δεν εχω τετοια θεματα.Το μονο πραγμα ειναι το λαμπακι του πορτ μπαγαζ που οταν εχει αρκετη υγρασια αναβει και σε μενα κ ας ειναι κλειστο,εχει να κανει με τον διακοπτη στην κλειδαρια.Τωρα που δεν ανοιγει μηπως το κλειδωσες κατα λαθος?Για τον αεροσακο θα σου ελεγα να βαλεις το εργοστασιακο του τιμονι,γνωμη μου.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,το πορτ παγκαζ ανοίγει με κλειδί και χέρουλι εξωτερικό,οπότε δεν γίνεται να το έχω κλειδώσει και να μην το έχω καταλάβει αφού έχω δοκιμάσει να το ανοιξω με το κλειδί και στις 2 θέσεις.

Όσον αφορά το τιμόνι θα ήθελα να μου αιτιολογήσεις αν σου είναι εύκολο την γνώμη σου,ποια η διάφορα του εργοστασιακό με αερόσακο και ποια ενός αφτερμαρκετ πάλι με αερόσακο;

Link to comment
Share on other sites

Όσον αφορά το θέμα με το πορτ μπαγκαζ επειδή μόλις το πήρες,είπα μήπως το έχεις κλειδωμένο και δεν το ξερεις γιατί όταν είναι κλειδωμένο δεν έχει αντίσταση όπως ειπες!Τώρα για τον αερόσακο έχω την εντύπωση οτι θα σου διαβάζει λάθος ο εγκέφαλος αερόσακου γιατί θα μπει μάλλον με πατέντες και δεν ξέρω αν θα λειτουργεί όπως πρέπει με την σωστή απόσταση,αυτά έχω να πω.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.