Jump to content
Spyros Tetien Trader

Πραγματικο Ενδιαφερον Η Μουφα Το Σκηνικο?

Recommended Posts

Πριν μερικες μερες με πηρε τηλεφωνο μια γλυκητατη δεσποινις και μου ειπε οτι απο το 2012 με χασανε απο το σερβις της αντιπροσωπειας τι γινεται δεν περνατε το αυτοκινητο σας σερβις με ρωτησε, απεφυγα επιμελως να της απαντησω οτι τα βασικα τα κανω μονος μου στο σπιτι (τη βοηθεια του club βεβαιως, βεβαιως) της εξηγησα ομως το εξης οτι για δευτερο σερβις μου κατεβατε τα σωβρακα (αλλαγη λαδιων,λιγο νερακι πλυστικη, οπτικος ελεγχος 308 ευρω? συν εισητηρια απο το νησι 70 συν κατι καφεδες γιατι το αφησα στις 10.00 και το πηρα 16.30 , 20 ευρω δηλαδη 398 ευρω η ολη κατασταση )

την σημερινη μερα? νεκρικη σιγη για λιγο στο τηλεφωνο αφου και αυτη για το δικο της αυτοκινητο αποκλειεται να τα δινει, το κλεισαμε λοιπον φιλικα αφου χωρις να πει τιποτα φανηκε οτι συμφωνησε.

Ξορκησα λοιπον τις αντιπροσωπειες και ετσι κλεισαμε αισιως 6 χρονια με την γκολφαρα με την ιδια μπαταρια και χωρις να εχει καει ουτε μια λαμπα, κλειδι μπροστα και φυγαμε. Ευχομαι καλα χλμ χωρις προβληματα ευχ για φιλοξενια και πληροφοριες . Pacific Crossing. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα,προσπαθουν να ψαρεψουν πελατες.Μην ξεχνας οτι οι αντιπροσωπειες εχουν τεραστιο κερδος απο τα service μην σου πω οτι σε τετοιους καιρους με αυτα συντηρουνται.Εμενα με παιρνουν κατα καιρους για προσφορες που μονο προσφορες δεν ειναι!

Link to comment
Share on other sites

κοιτα αν ξερεις τι θελει το αυτοκινητο στα συγκεκριμενα χιλ. (60.000khm,90.000khm κ.τ.λ.) παιρνεις εσυ τα αντ/κα και το πας σε καποιο συνεργειο που εμπιστευεσαι.Εγω για τα αναλωσιμα αντ/κα(λαδια,φιλτρα λαδιου-καμπινας-αερος-βενζινης,μπουζι κ.τ.λ.) τα αγοραζω απο φρανζη που εχει σχεδον τα παντα και τα παω σε δικο μου συνεργειο.Για φρενα παω σε εναν παλι δικο μου που ασχολειται μονο με φρενα και ειναι πολυ καλος.Δεν χρειαζεται να πασ αντιπροσωπεια αφου εχει ληξει κ η εγγυηση.Αν ειναι καινουργειο το πας να κανεις τα service μηπως σου βγαλει κανενα προβλημα μικρο ή μεγαλο για να γλυτωσεις επισκευες,δηλ. παιδικες αρρωστιες κ.τ.λ.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.