Jump to content
Vagelis_D

Golf 6 - Αλλαγή Από Rcd310 Σε Rcd510+Bluetooth Kit

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, καλώς σας βρήκα! Είμαι ο Βαγγέλης!

 

8 Ιανουαρίου απέκτησα το καινούργιο μου μεταχειρισμένο golf 6 2011 8) , και θα ήθελα τις πολύτιμες γνώσεις σας πάνω στο εξής θέμα: θέλω να αντικαταστήσω το εργοστασιακό rcd310 με το παρακάτω http://www.ebay.com/itm/381129989963?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT . Είναι όντως συμβατό όπως λέει και ο πωλητής στο eBay? Το έχει επιχειρήσει κάποιος άλλος? Επίσης γνωρίζετε εάν θα δουλεύει το bluetooth και γενικά τι με συμβουλεύετε να κάνω στην προκειμένη περίπτωση να προχωρήσω σε αγορά ή όχι?

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

Αν στο αυτοκίνητό σου μπαίνει το RCD 510 το αγοράζεις και το τοποθετείς. Σου λείπει μόνο το σφουγγάρι που κρατά τη μονάδα του bluetooth κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Είναι plug & play και δε θέλει κωδικοποίηση έξτρα.

Το έχω βάλει σε scirocco. Είναι εύκολο και το ξήλωμα που πρέπει να κάνεις. Ψάξε λίγο στο youtube για βίντεο που θα σε βοηθήσουν.

Edited by redchampion
Link to comment
Share on other sites

Πως μπορώ να ξερω με βεβαιότητα ότι μπαίνει στο αυτοκίνητο μου; Στο δικό σου το συγκεκριμένο έχεις βάλει; Το σφουγγάρι που λες απο που το πήρες, και γενικά είσαι ευχαριστημένος;

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις RCD 310 μπαίνει κανονικά το RCD510. Το σφουγγάρι το ζήτησα από τον πωλητή της μονάδας αλλιώς θα το πάρεις από την αντιπροσωπεία. Το μηχάνημα δουλεύει άψογα.

 

EDIT: ρώτησε στην αντιπροσωπεία αν ταιριάζε το RCD 510 στο αυτοκίνητό σου.

Edited by redchampion
Link to comment
Share on other sites

Σωστός , θα το ζητήσω απο τον πωλητή στο eBay να μου το στείλει αν γίνεται. Και αυριο θα ρωτήσω στην αντιπροσωπεία αν ειναι συμβατό.( λογικά ειναι αν καταλαβαίνω καλά) εσυ απο που το είχες παρει και ποσά € αν επιτρέπεται.

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Link to comment
Share on other sites

Από aliexpress προ capital controls εποχή. Είχε κοστίσει μαζί με τη θήκη bluetooth, USB, κάμερα οπισθοπορείας και μεταφορικά 250€. 

Την τοποθετηση στην καμερα εσυ την εκανες; Πηγες αντιπροσωπεια; Ποσο στοιχησε;

Link to comment
Share on other sites

Την τοποθετηση στην καμερα εσυ την εκανες; Πηγες αντιπροσωπεια; Ποσο στοιχησε;

 

Με τη βοήθεια φίλου μηχανικού. Κόστος μερικές μπύρες... και άπειρο γέλιο!!! Έχει πάρα πολύ ξήλωμα, τουλάχιστον όσο αφορά το Scirocco και πολύ μπινελίκι για να περάσουν τα καλώδια όπως η εργοστασιακή εγκατάσταση. Το bluetooth, είδα οδηγό στο youtube και το πέρασα μόνος μου. Αυτό, έχει λίγο ξήλωμα, μόνο την πλαϊνή κολώνα του παρμπρίζ. Επίσης, για την κάμερα χρειάζεσαι οπωσδήποτε ατσαλίνα, αλλιώς μην ξεκινήσεις ποτέ!!!

Edited by redchampion
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.