Jump to content
Kosnik

Πρόβλημα με κεντρικό κλείδωμα

Recommended Posts

Γεια σας φίλοι.

Σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας αν γνωρίζεται καθότι βρίσκομαι στο εξωτερικό και προτού το πάω στην αντιπροσωπεία να το δουν ( δεν είναι ελλαδα εδω να εχεις καλά συνεργεία) είπα να προσπαθήσω να το κοιτάξω μόνος! Λοιπόν εχω ενα Εος 1600 fsi του 2007 πριν έξι μήνες το άφησα σε ενα θείο μου γιατί έπρεπε να ταξιδέψω για δουλειά και θα έλειπα για περίπου 6 μήνες και του το άφησα να το κάνει καμία βόλτα για την μπαταρία.

Γυρισα λοιπόν και την πρώτη μέρα που το έβαλα μπροστά είχαν μείνει αναμένα στο κοντέρ δυο λαμπάκια το σήμα με το τιμόνι σε χρώμα κίτρινο και το σηματάκι της ολίσθησης το οποίο δεν έφευγε με το κουμπί.

Οταν μίλησα στο θείο μου που σκαμπάζει απο τέτοια μου είπε είναι η μπαταρία είναι αδύναμη και θα σβήσουν τώρα που θα το δουλεύεις και όντως σε μια μέρα σβήσανε και εδω και 5 μέρες που είμαι πίσω και δουλεύω το αμάξι δεν ξαναεμφανίστηκαν.

Ομως παρουσιάστηκαν ακόμα δυο προβλήματα! 1) Με το κλείδωμα του πορτ παγκαζ οταν το κλείνω κλειδώνει κανονικά με το χαρακτηριστικό ήχο ζζζζ που κάνει οταν κατεβαίνει προς τα κάτω για να ασφαλίσει αλλα το πρόβλημα είναι ότι το πόμολο(που είναι και το σήμα της wv) του πορτ παγκαζ θυμάμαι πριν φύγω ερχόταν στην ευθεία μόνο του αφού το εκλεινες τώρα αναγκάζομαι να το κάνω χειρωνακτικά και σήμερα 2) Μου παρουσιάστηκε και το δευτερο πρόβλημα ενώ πάρκαρα και κλείδωσα το αμάξι με το remote οταν γύρισα να το πάρω το remote δεν δούλευε με αποτέλεσμα να ανοίξω το αμάξι με το κλειδί 

Σκεφτηκα είναι η μπαταρία του remote τα έφτυσε όποτε πήγα σπιτι πάρκαρα το κλείδωσα με το κλειδί και πήγα και πήρα το δευτερο remote που εχω μεχρι να αλλαξω μπαταρία στο παλιό.

Ελα ομως που πάω στο αμάξι και πατάω να ξεκλειδώσει και ενώ όλα καλά ξεκλειδώνει απο απόσταση 10-15 μέτρων και λέω ουφ! Οκ..

Η πόρτα του συνοδηγού δεν ξεκλείδωσε και αναγκάζομαι να την ανοίγω απο μεσα. Δοκίμασα 5-6 φορες να το κλειδώσω  και να το ξεκλείδωσω αλλα τίποτα η πόρτα του συνοδηγού δεν ξεκλειδώνει με το remote και ξέχασα να δω αν το πορτ παγκαζ ξεκλειδώνει θα το δω αυριο.. Ο θείος μου είπε ότι παίζει να είναι η μπαταρία του αυτοκινήτου να είναι στα τελευταία της και με το γεγονός ότι το αμάξι δεν κουνιόταν τακτικά να θέλει άλλαγμα να μην είναι αρκετό δηλαδή ότι τώρα που γύρισα το δουλεύω το αμάξι.. 

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου απαντήσει εδω η στο μαιλ μου ziog7@yahoo.gr γιατί είμαι Γαλλία και εδω είναι ακριβά και δύσκολο με την γλώσσα να τα εξηγήσω όλα αυτά! Ευχαριστώ μάγκες..

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομιζω γιατί προσπάθησα! Και εκτος αυτού ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνω double click πριν πάντα με το πάτημα άνοιγαν όλες οι πόρτες..

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα αδέρφια!! Οχι δεν μέτρησα την μπαταρία γιατί η Queen έχει δίκιο και την ευχαριστώ!! σήμερα έκανα double click και άνοιξαν και η πόρτα του συνοδηγού και το πορτ παγκαζ που σημαίνει ότι το δευτερο remote έχει άλλη ρύθμιση προφανώς αλλα πως θα την αλλαξω όπως το προηγούμενο να ανοίγουν όλα με ενα κλικ ;;μεχρι να αγοράσω μπαταρία για το παλιό remote; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και κάτι τελευταίο το πόμολο-σήμα του πορτ παγκαζ συνεχίζει να μην έρχεται στην ευθεία και το κάνω χειρωνακτικά.. Ξέρει κανεις τι μπορεί να είναι;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Για το πομολο δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι κάποιες ρυθμίσεις είναι σχετικές του κλειδιου που χρησιμοποιείς. Λογικά από την οθόνη στα όργανα, στα settings έχει να επιλέξεις ποιες πόρτες ξεκλειδωνουν με μόνο πάτημα κ είναι επιλεγμένη μόνο η πόρτα του οδηγού για το συγκεκριμένο κλειδί. Δες το συγκεκριμένο βίντεο για το πως να το προγραμματισεις

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ φίλε θα το προσπαθήσω!

Link to comment
Share on other sites

ξεκινισα νεο θεμα με το δευτερο προβλημα που εχεις...μην τα μπερδευεις.

εδω

 

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.