Jump to content
chrispant

Συζήτηση περί ενότητας βελτιωμένων οχημάτων μελών

Recommended Posts

αντε κουικσιλβερ επανεφερε τα ποστ να τελειωνει η ιστορια.πολυ κρατησε

και σεις ρε μοντερατορες αλλη φορα να σκεφτεστε 2-3-4-5-6-7-8-9 φορες πριν αρχισετε να πατατε τα εξτρα κουμπακια.

δεν ειναι πιανο...χρονος που ξοδεψε καποιος Μ*****Σ (μεσα σ αυτους εγω ο πιο μεγαλος) γι αυτο το ΓΑ*****ΝΟ φορουμ ειναι...

 

σιχτιρ συγχηστικα παω να καπνισω.ποιος θελει τσιγαρο?να ερθει στο μπαλκονι

Edited by activious
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

speedy το βρισκω χωρις νοημα αυτο που γινεται....τα ηρεμα σταδια της συγκαταβασης τα περασα speedy....εγραφα στα γτι .δημιουργησα θεμα τοτε για την εξελιξη  λεγοντας το 400 η η 500 πραγματικα εχω ξεχασει πλεον.με πειραξε οτι παλι δενμπορουσα να γραψω αυτο το οποιο αγαπαω εκει που ξεκινησε και επρεπε να το χωσω στο γενικο του γτι που ειναι ηδη συνολικα ισως και 600 σελιδες...και να παει χαμενο..και ειπα οχι θα γραφω αφου το θελει ετσι μονο σε μενα.τοσο καιρο δεν εγραφα αλλου παρα μονο στο δικο μου επιτηδες για να μην χρειαστει να περασω την ιδια φαση.

στην δικια μου παρουσιαση το δικομου αυτοκινητο δεν βελτιωνω?ωραια αφου εγω πληρωνω και βελτιωνω και βρισκω τι δουλευει και τι οχι θα μεινει εκει που τα γραφω εγω.το να μεταφερθουν αλλου το πα και απο ποιο παλια οτι με εμενα δεν παιζει δευτερη φορα.αντιγραφη οτι ηθελε να κανει δεν το σκεφτηκε,κατευθειαν μεταφορα....του θυμισα οτι το ξανακανε το σκηνικο ξανα και το αποτελεσμα ηταν να τα σβησω ολα προκειμενουν να μην τα πειραξει.

τοτε οντως τα σβησα ολα.τωρα εχω σβησει τις 30 απτις 68 σελιδες.θ ασβηστουν και οι υπολοιπες.πλεον.του το πα ξανα οτι δεν συμφωνω και δεν θα του περασει.ειναι δικια μου πνευματικη εργασια πληρωμενη μεχρι δεκαρα απο εμενα και δεν θα κανει αυτος οτι θελει .

σου ξαναλεω οτι γιαμενα πλεον ο τροπος του μεταφερω οτι θελω χωρις να εχω συμφωνη γνωμη αυτου που ταγραψε δεν την ασπαζομαι.αμα ηθελε θα μπορουσε να μου πει καποιος αλλος απο εσας γιατι ο ιδιος δεν το χει κανει ποτε του για αντιγραφη των εμπειριων μου και σε αλλο ποστ.και αυτο που λες να ερθω σε επαφη μαζι σου .δεν το καταλαβα γιατι αυτος τι ειναι.αμα δεν κανει για το ποστο που ειναι ν αμην ειναι καθολου.

εξαλλου ξερω δεν θα αλλαξει τιποτα,τι γινομαστε κ@#$ εδω μεσα με τους διαχειριστες γιατην συμπεριφορα τους δεν εχει αλλαξει ποτε τιποτα.απλα θα φυγω εγω και η παρουσιαση μου και αυτος θα συνεχισει να κανει οτι εκανε και πριν... το εργο εχει ξαναγινει.

χρονη νομιζω οτι ειναι ωρα να αλλαξουν καποια πραγματα.αλλιως δεν κανω εγω εδω μεσα.

Edited by quicksilver
Link to comment
Share on other sites

χωρίς να έχω διαβάσει τι γράφετε παραπάνω, θα πω τα εξής:

Στην παρούσα φάση περνάω κάτι πολύ δύσκολο, προσωπικό, κατά συνέπεια η διαθεσιμότητά μου είναι άκρως περιορισμένη.

Κρίνοντας από το περιεχόμενο των όσων διαβάζω θα πω προς άπαντες πως:

α. κατά την εγγραφή σας στο forum του vwclub συμφωνήσατε με τους όρους που αναφέρουν ανάμεσα σε άλλα πως οι συντονιστές περιεχομένου έχουν δικαίωμα να διαγράψουν κλπ κλπ περιεχόμενο. Επίσης στους όρους σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή αν έχετε αντίρρηση. Με εξαίρεση 1-2 αντί να κάνετε αυτό, spammάρετε το υπόλοιπο φόρουμ γράφοντας εδώ.

β. Στην ενότητα των παρουσιάσεων υπάρχει επισσυμασμένο με τους όρους που ισχύουν στην ενότητα: 

Εκεί αναφέρεται ρητά πως: 

Παράθεση

ΠΡΟΣΟΧΗ οποιαδήποτε σχόλια θα διαγράφονται μετά την παρέλευση 10 ημερών ώστε να μένει μόνο η παρουσίαση και να παραμένει στο αρχείο.

Από την στιγμή που δημοσιεύετε εκεί, συμφωνείτε με τους όρους. Αν όχι, όπως γράφει και το ποστ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα διαχείρισης προκειμένου να συζητηθεί. Δεν βλέπω τον λόγο να νευριάζετε επειδή οι συντονιστές ακολουθούν απλά τους όρους και οδηγίες που έχουν λάβει από εμένα.

Επιπλέον δεν είδα κανέναν από εσάς να επικοινωνεί μαζί μου πριν δημοσιεύσει στην ενότητα.

Θα ασχοληθώ με το θέμα εντός των ημερών, ανάλογα με το πόσο το επιτρέπουν οι καταστάσεις. Εναλλακτικά, και ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο του co-admin ενδεχομένως να το δει πριν από εμένα. Ειδάλλως υπομονή μέχρι να το δω εγώ.

Αν σε κάποιον δεν αρέσει το να περιμένει (δεν έχει υπομονή) τότε λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι να σας βοηθήσω.

Για ότι θέλετε, π.μ. σε εμένα και θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατό. 

 

Έγινε edit και έκανα πιο ευγενική την εισαγωγή μου γιατί ήμουν για warn.

Link to comment
Share on other sites

Διάβασα όσα γράφονται εδώ, βλέπω καταρχήν πως ορισμένοι ξεφύγατε -κλασσικά- άνευ λόγου και αιτίας. Δεδομένου ότι δεν ακολουθήσατε την ορθή οδό επικοινωνίας (κάνοντας report ή στέλντοντας μου ένα π.μ.).  Ακολουθήσατε την γνωστή οδό του "Ελληναρά" που ξεκινάει να φωνάζει δημόσια ίσα ίσα για να προκαλέσετε εντυπώσεις. Αναφορικά με την "έχθρα" προς ορισμένους moderators, να τονίσω πως κάποιοι είχαν μιλήσει μαζί μου την περασμένη εβδομάδα ρωτώντας τι ισχύει στην ενότητα των παρουσιάσεων, και τους ανέφερα πως ισχύει ότι γράφουν οι όροι... οπότε καλώς έπραξαν.

Παρόλα αυτά θέλω να πω μπράβο στους @DarkX & @naruel.

Ο πρώτος γιατί έγραψε μια ωραία, σωστή, πολιτισμένη άποψη για το ενδεχόμενο αλλαγής όρων της συγκεκριμένης ενότητας, η οποία θα ληφθεί υπόψη. Και ο naruel γιατί πιάνει το νόημα της διαχείρισης ενός φόρουμ και της ανάγκης κάποιων συγκεκριμένων ενεργειών.

Τα όσα έχουν γραφεί εδώ, θα μεταφερθούν σε άλλο θέμα στην ενότητα οδηγίες-απορίες σε κάποια φάση μέσα σε αυτές τις ημέρες.

Τέλος, με την παρουσίαση του χιονούλη, θα ασχοληθώ μόλις βρω χρόνο τις επόμενες ημέρες, αν δεν την έχει διαγράψει μέχρι τότε. 

Link to comment
Share on other sites

μεταφέρθηκαν εδώ από τα "νέα του club".

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.