Jump to content
spiros1973

Alpine X901D-G7

Recommended Posts

Χαιρετώ το φόρουμ. Ανακάλυψα εδώ και λίγο καιρό οτι η Alpine έχει βγάλει ένα μοντέλο, συγκεκριμένα το X901D-G7 συγκεκριμένα για το Golf 7. Το αυτοκίνητο μου θα ειναι το Golf Gti 7 Performance edition. Σαν έξτρα έχω βάλει το σύστημα Discover Pro με την μεγάλη οθόνη των 8 ιντσών και επίσης το Dynaudio excite. Επειδή ομως έχω το μικρόβιο του να είμαι γκατζετακιας, πάντα ψάχνω το κάτι παραπάνω. Το συγκεκριμένο σύστημα της Alpine ειναι βέβαια λίγο ακριβό, αλλά τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα. Θα ήθελα πολυ τα φώτα σας. Ευχαριστώ :)

Link to comment
Share on other sites

Χαιρετώ το φόρουμ. Ανακάλυψα εδώ και λίγο καιρό οτι η Alpine έχει βγάλει ένα μοντέλο, συγκεκριμένα το X901D-G7 συγκεκριμένα για το Golf 7. Το αυτοκίνητο μου θα ειναι το Golf Gti 7 Performance edition. Σαν έξτρα έχω βάλει το σύστημα Discover Pro με την μεγάλη οθόνη των 8 ιντσών και επίσης το Dynaudio excite. Επειδή ομως έχω το μικρόβιο του να είμαι γκατζετακιας, πάντα ψάχνω το κάτι παραπάνω. Το συγκεκριμένο σύστημα της Alpine ειναι βέβαια λίγο ακριβό, αλλά τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα. Θα ήθελα πολυ τα φώτα σας. Ευχαριστώ

Το πρόβλημα σου ειναι αν ειναι συμβατό με το Dynaudio?αν ειναι αυτο προφανώς θα πρεπει να έρθεις σε επαφή με κάποιον απο την Alpine για να το διευκρινίσεις!!

Πολύ καλό φαίνεται και σαν εγκατάσταση μπορείς να την κανείς και μόνος σου:

πιθανός να μην υπαρχει πρόβλημα διότι και εγω εχω το sub της Helix που την εγκατάσταση την έκανα μόνος μου και απο το βίντεο της Alpine που έβαλα ποιο πάνω φαίνεται καλά η συνδεσμολογία της με τα καλώδια απο τα ηχεία,δικό μου συμπέρασμα παντός ειναι πως γίνεται.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.