Jump to content
liverpoolman

Ζαντα για Polo 9n3

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια λεω να βαλω ζαντα για polo united 9n3 1,4 ..Τωρα το εχω με τασια και θελω να βαλω ααλουμινου.Φοραω σχετικα καινουρια λαστιχα 185-60-14 και θα βαλω 14'' παλι για να μην το βαρυνω... Βρηκα GMP 14'' απο γνωστο ανθρωπο στα 420 συνολικα με περαστικα...Ξερετε την μαρκα? Τι προτεινετε¨? Επισης βρηκα dezent 14'' και Fox 14'' στα 350 περιπου εμαθα...Τι να προτιμησω?

Link to comment
Share on other sites

Δε μου φαινονται καλες. Εγω παντα oz εβαζα. Γνωμη μου να πας σε 15αρα ζαντα με 195-50/15 μαζι με λαστιχα οταν ερθει η ωρα τους αφου λες ειναι καινουρια.

Στάλθηκε απο s4 με tapa

Link to comment
Share on other sites

Γιατι δεν τις βρισκεις καλες? Και ποιες απο ολες που ειπα?Επισης αν βαλω 15 αρες οπως και να χει θα χασω λιγο σε επιταχυνση και τελικη αν και θα μικρυνω το προφιλ

Link to comment
Share on other sites

Ετσι κιαλιος εμεις τα πολακια δεν εχουμε γκαζι οποτε πετα μια 16αρα 195 50 να εισαι και πιο σταθερος στον δρομο και στις στροφες και να εισαι και πιο ομορφος!το ιδιο εκανα καιγε πριν λιγες μερες αν θες σου στελνω φοτο να δεις διαφορα!αλλα εχω το 6n2!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Σε 9Ν / 9Ν3 για 16-άρα η σωστή διασταση είναι 205-45 ( όπως και 195-45 ).

Μπορει να ειναι ετσι αλλα θα φοβασαι και τιν πιο μικρο λακουβα του δρομου.

Link to comment
Share on other sites

Στειλε μου φωτο...Φιλε μεχρι 15 αρα θα το σκεφτομουν αλλα δεν θελω με τιποτα να χασω εστω και αυτη την επιταχυνση που εχω...Πιστεψε με στα φαναρια και μεσα στην πολη παει μια χαρα και εξω βεβαια περα απο την 5η που δεν την βαζεις που ρεταρει λιγο σε ανηφοριτσα αν δεν την βαλεις με γεματη 4η ,ολα ειναι μια χαρα...Το οτι δεν εχει γκαζι ειναι σχετικο...Σιγουρα δεν ειναι για αγωνες αλλα δεν θελω να βαρυνει σε καμμια περιπτωση...Επισης θα κουραζεται ο κινητηρας που ακομα ειναι ζωηρος τουλαχιστον σε μενα και το χειροτερο θα καιει περισσοτερο ...Που σε μεγαλο δρομο εχει καλη καταναλωση...Καλη Ανασταση παιδες.Περιμενω και αλλες απαντησεις...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.