Jump to content
tsolias299

Ράδιο με USB, Bluetooth σε 1 DIN

Recommended Posts

Καλημέρα σας! Έψαξα αρκετά αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο (αν έχει απαντηθεί παλιότερα, μπορείτε να κλείσετε το θέμα). 

Έχω ένα Golf V και θέλω να αλλάξω το ηχοσύστημα γιατί αυτό που έχω δεν παίζει καθόλου MP3. Μετά από μια έρευνα αγοράς που έκανα, βρήκα τα ακόλουθα. Να σημειώσω ότι θέλω να είναι συμβατό με Android και iOS και να έχουν Bluetooth, οπότε όλα τα μοντέλα είναι λίγο τσιμπημένα. Θα ήθελα να ρωτήσω (α) αν έχετε κάποιο από αυτά και έχετε άποψη γενικότερα για τη μάρκα ή συγκεκριμένα για το μοντέλο, και (β) αν είναι εύκολο να βγάλω μόνος μου το Blaupunkt που έχει τώρα πάνω και να βάλω κάποιο από αυτά, ή αν θέλει μάστορα. 

1) Sony MEX-N4100BT (115€) - http://www.dbmelectronics.gr/car-audio-gr/cd-mp3-gr/1din/cd-sony-mex-n4100bt-siri-eyes-nfc-bluetooth-usb-and-aux-and.html

2) Sony DSX-A400BT (110€) - http://www.dbmelectronics.gr/car-audio-gr/cd-mp3-gr/1din/sony-dsx-a400bt-cd-bluetooth-nfc-usb-and-aux.html

3) Alpine CDE-183BT (179€) - http://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=4659

4) Kenwood (99€) - http://www.homelike.gr/eidi-autokinitou/ichos-el/radio-cd/kenwood-kdc-bt500u-red.html

5) Pioneer DEH-X5800BT (124€) - http://audiohouse.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=754&virtuemart_category_id=54

Μέχρι στιγμής, ψάχνοντας και τον ανταγωνισμό, κλείνω προς το Kenwood που μου δίνει ότι χρειάζομαι σε καλή τιμή, ίσως και το Pioneer. Δύσκολα τα 180 για Alpine, ίσως σκεφτόμουν τα Sony, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι αρκετά "αυτοκινητιστική" μάρκα όπως οι άλλες.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Φυσικά, αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε μοντέλο ή μάρκα που δεν έχω εντοπίσει, ευπρόσδεκτη! 

Edited by tsolias299
Link to comment
Share on other sites

Για να δώσω μόνος μου την απάντηση στο ερώτημα, τελικά πήγα με Pioneer (αριθμ. 5) και είμαι ενθουσιασμένος! Το έβαλα στον Ταύρο σε ένα γνωστό, 145€ με τα εργατικά. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να μου στείλει ΠΜ. Προσοχή, έχει δουλίτσα γιατί εγκαθίσταται και μικρόφωνο πάνω αριστερά κοντά στην πόρτα του οδηγού. 

Συνδέθηκε ανετότατα με android και συγκεκριμένα με Lenovo P70-A και φέρνει τα πάντα στο ραδιο, από κλήσεις μέχρι και τηλεφωνικό κατάλογο. 

Αν χρειάζεστε άλλες λεπτομέρειες, παρακαλώ για ΠΜ

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.