xristos0211 Posted May 22, 2016 Report Posted May 22, 2016 Καλησπέρα. εχω ένα polo 6r 1.2 tdi και πρέπει να αλλάξω σετ φρενων γιατί νομίζω ότι δεν σταματάει όπως θέλω.θελω να το κάνω πιο ασφαλες Αλλά θέλω μια απλή λύση γτ δεν έχει και άλογα και δεν βλέπω νόημα να πάω σε κάτι τύπου brembo . Από ποιο άλλο αυτοκινητο με περισσότερα αλογα του ίδιου group μπαίνει σε 15 άρα ζαντα..? Μπας και βρω κανένα μεταχειρισμενο. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
SkyNet Posted May 22, 2016 Report Posted May 22, 2016 Ξεκινά αλλάζοντας υγρά φρενών, σωληνάκια υψηλής και τακάκια με πιο επιθετική πάστα. Αν δεν σε καλύψουν αυτά τοτε δες για αλλες λύσεις. Sent from my iPad using Tapatalk Quote
Guest Posted May 23, 2016 Report Posted May 23, 2016 19 hours ago, xristos0211 said: Καλησπέρα. εχω ένα polo 6r 1.2 tdi και πρέπει να αλλάξω σετ φρενων γιατί νομίζω ότι δεν σταματάει όπως θέλω.θελω να το κάνω πιο ασφαλες Αλλά θέλω μια απλή λύση γτ δεν έχει και άλογα και δεν βλέπω νόημα να πάω σε κάτι τύπου brembo . Από ποιο άλλο αυτοκινητο με περισσότερα αλογα του ίδιου group μπαίνει σε 15 άρα ζαντα..? Μπας και βρω κανένα μεταχειρισμενο. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχουμε το ιδιο αμαξι αλλα εχω 14αρες.Περιεργο αλλα φρεναρει παρα πολυ καλα σε σχεση με οτι λες.Κοιταξε μην εχεις παρα πολυ αερα στα λαστιχα (36+) αλλα ...μηπως εκανες ευθυγραμιση τελευταια;Οταν οι τροχοι ειναι "μαζεμενοι" πολυ το αμαξι τρωει λαστιχα απο την εξωτερικη μερια και δεν φρεναρει.Κοιταξε το με μια ευθυγραμιση σε καποιον γνωστο σου και μετα ξεκινα τις μετατροπες.Επισης τα υγρα φρενων οπως αναφερθηκε,πρεπει να αλλαζονται καθε 2 χρονια το μεγιστο. Quote
xristos0211 Posted May 23, 2016 Author Report Posted May 23, 2016 (edited) Θα το κοιτάξω.. δεν ξέρω τις διαστάσεις που έχω στα μπροστά φρενα για να δω τι διαφορά έχουν με το gti...πίσω έχω Ταμπουρα και λέω να τα αλλάξω. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 23, 2016 by activious Quote