Jump to content
giannisp

ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ VW GOLF VI 1.4 TSI

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και από εμένα! Παρασκευή βράδυ βρήκα σπασμένο το μικρό τζαμάκι(όχι το ηλεκτρικό παράθυρο) των πίσω επιβατών που έχει το golf . Ήθελα να ρωτήσω όποιον φίλο μπορεί να γνωρίζει πόσο κοστίζει για VW GOLF VI 1.4 TSI το τζάμι αυτό για να το αντικαταστήσω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

Guest Polakias TDI

Καλημέρα & καλή βδομάδα. Δεν στο καλύπτει η ασφαλιστική σου; Σιγουρα δεν καλύπτει γνήσιο (δε νομίζω πως χρειάζεται κιόλας, ειδικά για το συγκεκριμένο τζαμί), αλλά μεσω γνωστής εταιρείας που ασχολείται με αυτά ειναι πολύ πιθανό.

Link to comment
Share on other sites

@Polakias TDI καταρχήν φίλε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Έχω κάλυψη για κρύσταλλα και όντως αντικαθίσταται (όχι το γνήσιο), μέσω της γνωστής εταιρίας. Απλά ρώτησα περισσότερο για να ξέρω πόσο θα μου κοστίσει αν επιλέξω να το αντικαταστήσω με γνήσιο. Έχω μια τρέλα με τη vw (κληρονομιά από τον πατέρα) από μικρός και μέχρι τώρα κάθε ανταλλακτικό ήταν original teile...

Link to comment
Share on other sites

Guest Polakias TDI

Για Polo δε θυμάμαι ακριβώς πόσο είχε κοστίσει πριν μερικά χρόνια, πάντως θυμάμαι πως η διαφορά μεταξύ γνήσιου και ιμιτασιόν ήταν μεγάλη.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πασχαλιάτικα άλλαξα το εμπρός παρμπριζ, εφόσον έχεις θραύση κρυστάλλων δε μπορούν να σου αρνηθούν το γνήσιο. Ξινίζουν λίγο, πρέπει να υπογράψεις ένα χαρτί ότι ζητάς γνήσιο κ όχι ΟΕΜ, αυτά.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@firev12 σε ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε. Πριν λίγο μίλησα και όντως τα πράγματα είναι όπως τα παραθέτεις από πάνω. Κοίτα για το ESP δεν μπορώ να πω πολλά. Σίγουρα αξίζει. Όταν πήγα από golf mk4 σε golf mk6 μου φάνηκε η διαφορά όπως θα φαινόταν στον οποιοδήποτε θεωρώ.   

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.