Jump to content
Mark Knopfler

Corrado G60

Recommended Posts

Γεια και χαρα σε ολους, εχω ενα κοραντο g60 που ο κομπρεσσορας ειναι για πεταμα, για να μην τα πολυλογω δεν θελω ουτε να κανω μετατροπη ουτε να το τουρμπαρω,  η καλυτερη μου θα ταν να βαλω στην θεση του g ladder εναν αλλον κομπρεσσορα ειτε aftermarket ειτε απο mercedes που κυκλοφορουν πολλοι, εχει κανει κανεις ποτε τιποτα τετοιο ή γνωριζει πραματα επι του θεματος?? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

Ο κομπέσορας που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι Eaton M45 από Mercedes 180αρα κ μπορείς να βρεις μαζί από κει κ το ιντερκούλερ το οποίο θα προσέξεις να ναι με μεταλλικές άκρες κ όχι με πλαστικές για μεγαλύτερη αντοχή.

Να ξέρεις ότι την πίεση του κομπρέσορα την καθορίζει το μέγεθος της τροχαλίας που θα χρησιμοποιείς για να παίρνεις κίνηση από τον στρόφαλο.

Οι κομπρέσορες της Eaton δουλεύουν με αέρα και τεφλον δεν είναι όπως ο Glader που δουλευει με λάδι...Δες λίγο στο youtube σχετικές εφαρμογές κ θα καταλάβεις

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.