Jump to content

Recommended Posts

Σε ένα παλιό πάνελ που έχω είπα να πειραματιστώ με τριψιμο με γυαλόχαρτο νερού. (Θέλω κάποια στιγμη  να φτιάξω κάτι στο κανονικό αμάξι)

Αφού διάβασα οδηγίες και είδα κάποια βίντεο είπα να δοκιμάσω με 3000 γυαλόχαρτο και νερό, χωρίς σαπούνι. Έγινε το αναμενόμενο θόλωμα, χωρίς να δω γρατζουνιές στο χρώμα (βρέχοντας συνέχεια την περιοχή) .. Μετά προσπάθησα όμως να το γυαλισω με γυαλιστικο για μεταλλικό χρώμα χωρίς όμως αποτέλεσμα... Η ερωτηση μου ειναι έκανα κάτι λάθος ή ειναι μάπα η αλοιφή?? Την είχα δοκιμάσει στο παρελθόν μετά από αλοιφή για γρατζουνιες και τοτε το φάνηκε να ξεθαμπωσε το κομμάτι.. Εννοειται δεν είναι επαγγελματική . Ευχαριστω εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα τριψω γρατζουνιές, ειπαμε δεν ειμαι και τοσο ασχετος.. Λεω ότι την αλοιφή είχα χρησιμοποιήσει για επιφανειακές γρατζουνιες και ειχε δουλέψει τότε...

Η αλοιφή είναι μια sonax γυαλιστικο για μεταλλικά χρωματα λεει, αλλά το έψαξα λίγο και πίσω γραφει: καθαριστικό, προστατεύει το χρώμα κτλ αλλά δεν γράφει πουθενά οτι επαναφέρει το χρώμα. Έχουν μία άλλη που λεει οτι κανει και για επισκευή, αλλά γενικά στο internet οτι βρίσκω για γυαλιστικο λεει γυαλιστικο με κερί δεν ξέρω αν είναι το ίδιο.

Και επαναλαμβάνω δεν το εχω κανει στο αυτοκίνητο αλλά σε παλιό πάνελ , απλά προσπαθώ να μάθω την τεχνική εγκυκλοπαιδικά τελείως.

Link to comment
Share on other sites

θελεις μια αλοιφη που να κανεις αυτη τηυ δουλεια.δηλαδη να επαναφερει το βερνικι στην αρχικη του μορφη μετα απο τριψιμο με ντουκοχαρτο

και προφανως χρειαζεσαι αλοιφαδορο και οχι με το χερι

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.