Jump to content
Dante

Αντηλιακές μεμβράνες

Recommended Posts

10 hours ago , simon-tsi said:

Μια παρεμβαση. Με μεβρανη στο εμπρος παρμπριζ σιγουρα ''προκαλεις'' λιγο παραπανω. Η διαφορα ειναι ορατη απο αποσταση. Γενικα σκουραινει το ολο συνολο, παρολο που  εχεις τις 35αρες. Στο προηγουμενο αυτοκινητο μου αλλα και στο τωρινο, ειχα τις τις 35αρες στα πισω και τις 50αρες σε οδηγου-συνοδηγου. Επελεξα πιο ανοιχτοχρωμες εμπρος καθαρα για να μην προκαλω. Οσες φορες με εχουν σταματησει παντα ανοιγο παραθυρα και τα φωτα καμπινας. Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα

Έχεις δίκιο. Όταν είναι κλειστά τα παράθυρα σκουραίνει όντως. Με ανοιχτά παράθυρα δε φαίνεται καθόλου σκούρο το μπροστά. Η μαλακία είναι ότι με σταμάτησαν μόλις είχα στρίψει από στενό. Ούτε το φλας δεν είχε προλάβει να σβήσει όταν μου έκαναν νόημα να σταματήσω, οπότε δεν πρόλαβα να αντιδράσω καν και να κατεβάσω τα παράθυρα. Τέλοσπάντων, ίσως να βγάλω τη μπροστινή. Ίδωμεν...

Link to comment
Share on other sites

Πολύ προσοχή γράφουν αέρα και για τα πάντα. Προσοχή εννοώ να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες όπως ασφάλεια κτεο και κάρτα καυσαερίων. Οι τιμές για τους ξεχασιάριδες είναι 500 400 και 200 αντίστοιχα. Το επισημαίνω γιατί είναι μεγάλο το ποσό και δε νομίζω οτι τους τα χρωστάμε.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα αναλογως οι αστυνομικοι δεν σταματανε οι διας και αλλοι αυτοκινητα ευκολα σταματανε κυριως χαμηλομενα αυτοκινητα με εξατμισεις μεγαλες και με αμαξια που κανουν πολυ θορυβο οταν πατανε γκαζι .... επισης σε μερικες επαρχιακες πολεις στην ελλαδα πολλα αγροτικα σχεδον εχουμε σκουρα φιμε τζαμια εχουν κατι ναβαρα και αλλα αυτα δεν τα σταμαστανε καθολου :) .... 

δηλαδη για να βαλες φιμε τζαμι απλο ωστε να φενετε ο οδηγος πρεπει να πας στο υπουργειο να το δηλωσεις ; να πληρωσεις παραβολο ; . Γιατι σημερα με τον καυσωνα και ηλιο κατακαηκα καπως εβαζα αντιλιακο χωρις να ειμαι σε μηχανακι :) . 

Link to comment
Share on other sites

Εγω πάντως εχω βάλει μεβράνες της 3Μ (εκτός παρμπρίζ) ελαφριές οχι πολύ σκούρες,πού δεν προκαλούν

και σε πρωινό ελεγχο Αθήνα Θεσσαλονίκη σε μπλόκο-τροχαίας,δεν μου ειπαν απολύτως τίποτα.

Ισως παίζει ρόλο η ωρα,η οικογένεια και πως θα μιλήσεις.

Αν το παίξεις ζόρικος και οτι ενοχλήθηκες που σε ελέγχουν,τότε σίγουρα κάτι θα σου βρούν ...

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχουν θεμα αν δεν ειναι πολι σκουρα(π.χ.προτο σταδιο)αλα αν το εχεις κατρανι δυσκολο να γλιτοσεις!

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται ο λόγος που θα σε σταματήσουν. Πάντα είχα μεμβράνες, ποτέ δε με γράψανε γι αυτές. Αντίθετα μου κάνανε παρατήρηση για ενα τζαμάκι σκούρο στη πινακίδα (τότε ήταν της μόδας).

Link to comment
Share on other sites

Για να βαλουν μεμβράνες στο up μου ειπανε οτι πρεπει να αφαιρεσουν τσιμουχες στα παραθυρα μπροστα. Απλά δε μου αρέσουν οι παρεμβάσεις γιατί μετά μπορεί να κάνει σα κουδουνίστρα το παραθυρο!

Link to comment
Share on other sites

Οντως ετσι ειναι.και σε μενα τα βγαλαν.δεν ειναι τιποτα.σε δευτερολεπτα βγαινει

Στάλθηκε από το SM-G850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Νόμιζα ότι με την σχετική δήλωση του εγκαταστάτη και τον έλεγχο ΚΤΕΟ, υπάρχει κάλυψη. Μάλλον λάθος εκτίμηση! Γνωρίζει κάποιος-α το νόμο που το απαγορεύει; Επίσης εκνευρίζομαι όταν σε αυτή τη Γ€&7@@)··€€/)^*}{ μπανανία αποδεχόμαστε την διαλείπουσα εφαρμογή των νόμων!!! Κάτι σαν... τους "rednecks" στο USA! Άμα είσαι ανιψιός,γαμπρός,κολλητός,γείτονας κλπ του τάδε, εεε τότες... ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Μετά μας φταίνε οι ξένοι!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ο νομος ειναι σαφεστατος και δεν επιδεχεται ερμηνειας. Μαλιστα τον μαθαινεις στα μαθηματα του κεθευο. Οποιαδηποτε αλλαγη στο αμαξι απο το πλαισιο μεχρι τους καθρεπτες θα πρεπει να δηλωνεται και να υπαρχουν τα αντιστοιχα χαρτια απο το υπουργειο. Τα κτεο πλεον δεν σε καλυπτει και καλα κανουν γιατι για οποιαδηποτε παραβαση σου/μου μπορει να χασουν την αδεια τους τελειως. Οποτε δεν μπαινουν καν στον κοπο και αναγκαστικα τα αφαιρεις

Link to comment
Share on other sites

Αυτά είναι!!! Άρα και η προσθήκη ενός απλού ραδιοφώνου μπορεί να χαρακτηριστεί παράβαση;;; Λέω εγώ τώρα! Φυσικά όλα τέλεια!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.