Jump to content
giannis_tsi

Golf 7 1.4 tsi look r line

Recommended Posts

Γεια σας παιδια!! Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το r-line look για το golf 7! Εχω το golf 7 1.4 tsi 150 act dsg σε highline εκδοση...τελευταια ετυχε να δω καποια golf με την r line εκδοση και πραγματικα ηταν πανεμορφα!!! Μηπως ξερετε αν υπαρχει τροπος να μπει τωρα στο δικο μου που ειναι το highline? Και αν ναι τι περιλαμβανει? Δεν ξερω και αν αξιζει χρηματικα κιολας γι αυτα που θα μπουν στο αμαξι...πριν 4 μερες του εβαλα και προγραμμα revo πρωτο σταδιο! Γενικα το ψαχνω ως προς το καλυτερο στησιμο του...(μηχανικα και εμφανισιακα) Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Γιαννη καλησπερα,

 

κι εγω για το highline πηγαινα αλλα την τελευταια στιγμη επεσε το ματι μου στην εκδοση 40 years οπως λεγοταν τοτε και το επελεξα.. Τελικα οπως αποδειχτηκε επεσα στην αλαγη της ονομασιας σε R line..

Για να ειμαστε ακριβεις υπαρχει η εκδοση R-line (οχι look..) και η εκδοση R που αφορα αλλο αυτοκινητο οχι μονο εμφανισιακα και εγοπλισμο..

Το να κανεις το απλο golf 7 εξωτερικα να μιαζει με την εκδοση R-line θα χρειαστεις μπρος - πισω  προφυλακτηρες , πλαινους μαρσιπιεδες και μεγαλυτερη πισω αεροτομη. Αυτες ειναι ουσιαστικα οι μονες διαφορες. (αντε και το λογοτυπο R-line στο μπροστινο προφυλακτηρα... ). Λογικα θα χρειαστεις και αλλους προβολεις ομιχλης..

Σχετικα με το κοστος δεν νομιζω να ειναι λιγα και εκ τουτου δεν ξερω ποσο θα σε συμφερει.. Ενδεικτικα απο προσωπικη εμπειρια πριν αρκετα  χρονια εχα βαλει στο Leon 20VT 4 που ειχα το αντιστοιχο "κουστουμι" του Cupra R και ειχα δωσει λιγο κατω απο 2000 ευρω (ανταλακτικα, τοποθετηση και βαψιμο).

Τωρα για το εσωτερικο η ουσιαστικη διαφοροποιηση ειναι τα ergoactive καθισματα (συνδιασμος δερμα-υφασμα), θερμαινομενα με ηλεκτρικη ρυθμιση της υποστηριξης οσφυος και λειτουργια μασαζ! Αλλα αυτο δεν νομιζω να σ ενδιαφερει..

Δεν χανεις να κανεις μια ερωτηση στην αντιπροσωπια παντως.. Αν το θες τοσο πολυ και εχεις την οικονομικη δυνατοτητα δεν ειναι κακη ιδεα!

Ελπιζω να σε κατατοπισα ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Oκ σ ευχαριστω! Βασικα νομιζα οτι θα αλλαζαν και ζαντες και φαναρια (απο κανονικα σε λεντ) αλλα αυτα μαλλον μπαινουν ξεχωριστα! Ειναι πολυ ομορφα παντως! Θα το κοιταξω να δω τι παιζει..

Link to comment
Share on other sites

Ναι και οι ζαντες Singapore 17" ειναι στο πακετο.. αυτο το παρελειψα..

Τα φαναρια νομιζω ειναι ιδια.. Αν και στα δικα μου (xenon) το ασημι σιριτι της μασκας συνεχιζεται μεσα στο φαναρι.. Αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος..

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.