Jump to content
AUDI7

Το νέο Audi RS5 στα πράσα

Recommended Posts

Διέρρευσαν κατασκοπευτικές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια δοκιμών του επερχόμενου Audi RS5.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν επίσημα τα νέα Audi A5 και S5, τα οποία θα ξεκινήσουν την εμπορική διαδρομή τους στις αγορές τον προσεχή Σεπτέμβρη. Η γερμανική φίρμα έχει στα σκαριά την κορυφαία έκδοση RS5, για την οποία ακόμα δεν έχει ανακοινώσει πότε θα γίνει το ντεμπούτο της, ωστόσο γνωρίζουμε πως η εξέλιξή του, είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, αφού πλέον λαμβάνουν χώρα δοκιμές στο δρόμο.

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» το Audi RS5 να δοκιμάζεται από τους μηχανικούς της φίρμας στην περιοχή του Nurburgring στη Γερμανία. Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα εφοδιάζεται με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα έξι κυλίνδρων σε διάταξη V, με τη συνολική απόδοση να ξεπερνάει τους 430 ίππους.

Όπως προαναφέρθηκε ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία παρουσίασης, ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές του διεθνή τύπου, αυτή αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο στην διεθνή έκθεση του Detroit.

Πηγή:autotriti.gr

Audi-RS5-Mule-003.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Spy Video: Το νέο Audi RS5

Η νέα γενιά του Audi RS5 δοκιμάζεται στο Nurburgring, με το αυτοκίνητο να διαθέτει επιθετικό bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή και διαχύτη, με τις μεγάλες ζάντες, τις απολήξεις των εξατμίσεων και τα μεγάλα δισκόφρενα να μαρτυρούν την ταυτότητα του αυτοκινήτου.

Μηχανικά αναμένεται να φορά τον 3,0-λιτρο V6 του S4 ο οποίος θα αποκτήσει ένα ακόμη turbo, αλλά και τεχνολογία e-turbo, όπως το SQ7 και το entry-level R8 και θα παράγει κοντά στα 480 με 500 άλογα. Το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2017.

Πηγή Autoblog.gr

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.