Jump to content
Geokorolis

Ρετάρισμα στο ρελαντί και σβήσιμο!!!

Recommended Posts

Καλησπερα Παιδιά.

Είμαι καινούργιος στο forum και δυστιχώς το 1ο μου Post αφορά πρόβλημα. Έχω ένα Passat 1.8 160hp TSI του 01/2012 από την Παρασκευή έχει ξεκινήσει να ρετάρει στο ρελαντί σε σημείο που νομίζεις ότι κάνει σεισμό, και με το που ανοίξω και τον Κλιματισμό μετά από λίγο σβήνει!!έχει 48000χλμ το αμάξι.Σήμερα το πήγα στην αντιπροσωπεία για έλεγχο αλλά επείδη δεν έδινε κάποιο κωδικό βλάβης δεν μπορούσαν να το κοιτάξουν.Προχθές με άφησε και έκανα και αλλαγή μπαταρίας γιατί είχε πεθάνει. Ρίξτε τα φώτα σας γιατί έχω τρελαθεί και με την αντιπροσωπεία δεν βγάζω άκρη.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως θέλει καθάρισμα η πεταλούδα? Κάτι τέτοια τρελά έχω δει ότι κάνουν... Σβήνουν, δεν ανεβάζουν στροφές, ρετάρουν κτλ.

 

Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.

Link to comment
Share on other sites

Κοίταξε με την σειρά

Πολλαπλασιαστες, μπουζι, βαλβίδα αναθυμιασεων pcv, πολλαπλή εισαγωγής μήπως θέλει καθάρισμα, μήπως από κάπου τραβάει περισσότερο αέρα.

Link to comment
Share on other sites

Cdaa η bzb εχεις;

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Αύριο θα το πάω σε ένα δικο μου συνεργειο για ένα καθαρισμό σε αυτά που μου λέει ο Stauros_K και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Μακάρι να είναι αυτό!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και πάλι.Χθες το πήγα συνεργείο για καθαρισμό.Καθαρίσαμε την πεταλούδα η οποία ήταν μαύρα χάλια και από εκείνη την στιγμή δουλεύει μια χάρα το αμάξι.ούτε        ρετάρισμα ούτε σβησιματα.Απ ότι φαίνεται εκεί ήτα  το θέμα.ευχαριστώ για την βοήθεια!

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά τότε!!! Έβγαλες καμία φωτογραφία να δούμε πως ήταν. Εγώ όταν καθάρισα παρ όλου που περίμενα το χάος, ήταν σχετικά σε καλή κατάσταση

Link to comment
Share on other sites

όχι ξέχασα να το βγάλω φώτο!!πάντως είχε αλλάξει χρώμα! Το θέμα μου είναι ότι τελικά το πρόβλημα δεν λύθηκε..Το μόνο που έλυσε ο καθαρισμός της πεταλούδας ήταν οι αρρυθμίες στο

στροφόμετρο.Το αμάξι όταν ζεσταθεί και με το που ανοίξω κλιματισμό συνεχίζει να "τρέμει" και σβηνει!!

Να προσθέσω και κάτι που είχα ξεχάσει στην αρχή. όταν άλλαξα μπαταρία ειδα την παλιά η οποία είχε βγάλει καρούμπαλο στο πλαι..μια varta φορούσε 60αρα.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο σε κάτι αλλά το αναφέρω κι αυτό γιατί πρώτη φορά το βλέπω.

Edited by Geokorolis
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!

Λοίπον μετά από καιρό κατάφερα να προχωρήσω λίγο το θέμα. Επειδή το πρόβλημα όσο περνούσε ο καιρός χειροτέρευε, με αποτελέσμα με το που ζεστενόταν το αυτοκίνητο και άναβα και το clima αυτό έσβηνε.. Μια μέρα μου έσβησε εν κινήσει, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά είχα νεκρά. Αφού απελπίστηκα και δεν έβρισκα άκρη με τα συνεργεία πήρα την προτοβουλία και άλλαξα τον MAF. Το αποτέλεσμα είναι να βελτιώθει κατά πάρα πολύ το πρόβλημα.

Τώρα άναβω το clima και δεν σβήνει άλλα μου κάνει ακομά κάποια μικρορεταρίσματα / τρέμουλα όταν σταματάω. Τι άλλο μπορεί να φταίει?
Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα που υπάρχει να μου χαλάσει και τον καινούργιο MAF?

Ευχαριστώ 

Link to comment
Share on other sites

Ξεφυσωσε τον μαφ και δες αν κανει τα ιδια


Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.