Jump to content
kostask106

Golf 6 - OEM Parking sensor επανατοποθετηση!

Recommended Posts

Καλημέρα στην ομήγυρη,

κάποια παιδάκια που έπαιζαν στην γειτονιά είχαν την απορία αν μπαίνει στον προφυλακτήρα ο αισθητήρας παρακαρίσματος αφού πιεστεί. Η απορία τους λύθηκε και ναι ο αισθητήρας ίσα που φαίνεται από την τρύπα.

Εχετε καμμιά ιδέα πως θα τον ξανακουμπώσω χωρίς να βγάλω προφυλακτήρα? Υπάρχει κάποιος τρόπος από πάνω (μέσα από το καπώ) ή από κάτω (π.χ. από το προβολάκι)? Δεν γνωρίζω τι υπάρχει πίσω από τον προφυλακτήρα, οπότε αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω δίοδο...

Στην φωτο (από παλιαότερο ατύχημα με Q5) φαίνεται τι έχει γίνει, με την διαφορά ότι ο αισθητήρας 1 έχει το πρόβλημα και όχι ο 2.

Την βοήθειά σας Please γιατί κοντεύει να με τρελάνει ο συνεχόμενος βόμβος όταν μπαίνουν σε λειτουργία.

i00109.jpg

Link to comment
Share on other sites

Βλαμμενοι ρε φιλε. Και μενα ενα καροτσι μου εκανε το ιδιο στον πισω αλλα απλα σπρωχτηκε μεσα ολοκληρος και δεν κανει θορυβο.Πρεπει να κατεβασεις προφυλακτηρα νομιζω αλλιως δε γινεται. Μεσα απο τη μηχανη φτανεις τιποτα;

Link to comment
Share on other sites

Παιδάκια ήταν, τι να κάνουμε... Από πάνω που κοίταξα δεν υπάρχει άνοιγμα που να μπαίνει το χέρι μου. Ισως να χρειαστεί να λύσω κάτι αλλά τι? Για αυτό ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος.

 

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς πρέπει να βγάλεις όλο το προφυλακτήρα γιατί τα parking sensors γιατί είναι κολλημένα με αυτοκόλλητη ταινία 3Μ. Εδώ στην φώτο θα δεις πως θα βγάλεις τον προφυλακτήρα και σου προτείνω προσωπικά να πάρεις σιλικόνη και να τον κολλήσεις για να μην ξεκόλλα με το παραμικρό γιατί και εγώ μια φορά κατά λάθος τον είχα σπρώξει.

Ελπίζω να βοήθησα. 

Φιλικά , Σώτος

golf-mk6-1230.png

Link to comment
Share on other sites

Ξυλωσα Το προβολακι και κατάφερα να πιάσω τον αισθητήρα και να τον τοποθετήσω. Αλλά όπως λέει και ο Σώτος χρειάζεται να κολληθεί γιατι ξαναφευγει.

Φαίνεται οτι δεν το γλιτώνω το κατέβασμα προφυλακτήρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε φίλε είναι *** αυτό. Σκέψου ότι πολλοί που τους βάζουν μετά από την αγορά του αυτοκινήτου retrofit βάζουν σιλικόνη γιατί μόνο η ταινία 3Μ με το ζέστη κρύο χαλαρώνει εύκολα. Ελπίζω να το φτιάξεις γιατί η *** θα κάνει μπιπ συνέχεια.

Φιλικά, Σώτος

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.