Jump to content
MAGAIVER

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΣΩ ΗΧΕΙΩΝ

Recommended Posts

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να περάσω ηχεία πίσω γιατί από μαμά δεν είχε, έχω το fsi PASSAT 2008 sportline, θέλω να ρωτήσω πως βγαίνουν τα πλαστικά καλύμματα στις πίσω πόρτες για να μπουνε τα ηχεία και αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καλωδίωση εντός, Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά δεν ξέρω πως βγαίνει το κάλυμμα του ηχείου για να το δω. Πιστεύω με πλαστική τηλεκάρτα θα βγει για να δω

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου έχω και εγώ passat του 07 και δεν έχει ηχεία και ούτε καλώδια και κάτι άλλο που θα σου έλεγα γιατί το είχα ψάξει το θέμα δες αν το μαμά ράδιο cd σου έχει υποδοχή για πίσω ηχεία

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Προσπάθησα να βγάλω τα πλαστικά καπάκια αλλά μάλλον θα το πάω σε ειδικό. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες,

Link to comment
Share on other sites

Τα καπάκια να βγουν πρέπει πρώτα να βγάλεις της βίδες στο χερούλι κ μετά είναι κάποια πλαστικά εργαλεία σαν λοστω και σπρώχνεις γύρω γύρω κ μετά το σηκώνεις προς τα πάνω

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Φιλοι εάν θέλετε να βάλετε πίσω ηχεία, η άποψη μου είναι να πάτε σε μια μάντρα με μεταχειρισμένα πχ μάντρα στα ΚΤΕΛ Κηφιςου και να πάρετε ολόκληρη τη καλωδίωση της πίσω πόρτας μαζί με τις φίσες, τις βίδες,τις ροδέλες και να κάνετε εργοστασιακή δουλειά. Εύκολη και σίγουρη. Σε rcd 300 με τό που συνδέεις και τα πίσω ηχεία τα αναγνωρίζει και τα παίζει κανονικά με όλες τις ρυθμίσεις ήχου στο ραδιοcd.

Link to comment
Share on other sites

Πήγα πριν λίγες μέρες σε ηλεκτρολόγο στις Σέρρες και μου είπε πως στις πίσω πόρτες όπως και στα περισσότερα passat δεν είχε εγκατάσταση ηχείων και καλωδίωσης και όταν τοποθετηθούν αυτά, αυτόματα το rcd 300 θα τα αναγνωρίσει. Επίσης μου είπε ότι το κόστος της τοποθέτησης και των ανταλλακτικών θα κοστίσουν 150 ευρώ. έχετε κάτι υπόψιν? Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε στη προηγούμενη αναφορά μου ανέφερα το καλύτερο τρόπο για να βάλεις ηχεία πιςω, πια άλλη άποψη θέλεις να ακουσεις;

Link to comment
Share on other sites

Φίλε MAGAIVER αν βέβαια αναφερεσε για την τιμή νομίζω ότι είναι πολλά , Δυο ηχεία μτχ πίσω πορτων περίπου 30€ συν καλώδιο 10€  και τα υπόλοιπα εργασία θεωρώ είναι πολλά .Αν σου τοποθετήσει και τα tweeter 35χ2 = 70€ (μόνο καινουργια  τα βρίσκεις) στις πιςω πόρτες τοτε είναι καλή η τιμή. Επισης μπορείς να βάλεις αλλά δυο ηχεία μπροστά migrate με crossover που στοιχίζουν περίπου 40χ2 = 80€ συν εργασία, τοτε θα έχεις ένα μέτριο προς το καλό ηχοσύστημα με 10 ηχεία. Πάντως θεωρώ ότι καλύτερο είναι να τα αγοραςεις από Αθήνα όπως γράφω παραπάνω και να πληρώσεις μόνο εργασία στο τόπο σου. Πιστεύω ότι σε κάλυψα .

Link to comment
Share on other sites

@Demosthenes Έχεις περάσει ποτέ καλώδια για ηχεία σε vw?

Το project δεν είναι καθόλου απλο, θέλει λυσιμω η  μεσαία κολωνα, ζώνες κλπ, έχει φισσακι ανάμεσα στην πορτα και να μην κολωνα, θέλει πινάκια εκεί, θέλει άνοιγμα η πόρτα, άλλα κλιπ για να ξανά κουμπωσει το πλαστικο κάλυμμα κλπ κλπ, πολύ καλά του παίρνει 150, αν κάνει σωστή δουλειά, εγώ έφαγα 2 μέρες για αυτην την μ@λ@κια

Edited by nikoskallithea
Link to comment
Share on other sites

Φίλε  Nikoskallithea το έκανες για πρώτη φορά. Εγώ στο δικό μου σε δυο μέρες πέρασα έξι επιπλέον ηχεία. Για να μαζέψω το χρόνο και να γίνει εργοστασιακή δουλειά αγόρασα μτχ όλα (ηχεία ,βίδες , καλωδίωση, crossoversκτλ) και φυσικά πολύ μελέτη στο you tube για την τοποθέτηση γιατί και για μένα ήταν η πρώτη φορά . Όποτε αν ο ηλγος είναι έμπειρος και για τοποθέτηση δυο ηχείων πιςω με όλα τα ανοίγματα πόρτας κτλ θέλει τουλάχιστον 120€ για μένα είναι πολλά και δεν αξίζει ο κόπος .Θεωρω ότι αξίζει μόνο αν κανεις αναβάθμιση του ήχου και πληρώσεις πολλά. Πάντως σε internetικα site υπάρχουν πολλά σημεία αναφοράς για τοποθέτηση ηχείων με επεξήγηση και πολλές φωτό, για ιδία τοποθέτηση. 

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Απλά είμαι Σέρρες και θα προσπαθήσω να στείλω κάποιον να ρωτήσει σε μετ/να  Κηφισό Αθήνα , αλλά δεν ξέρω να βρει κάτι γιατί τα περισσότερα passat δεν έχουν από μαμά πίσω ηχεία. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.