Jump to content
athanjim

Βαμμενο δεξι φτερο σε ολοκαινουργιο Tiguan

Recommended Posts

Θα ηθελα την βοηθεια σας για το πως μπορω να αντιμετοπισω την παρακατω κατασταση ,

πριν απο 1 μηνα αγορασα απο την ΚΑΡΕΝΤΑ στο Μαρουσι ενα καινουργιο TIGUAN 2.0 TDI 4 MOTION αξιας 37.000 ευρο.

οταν παρελαβα το αμαξι λογο μη εντονου φωτισμου δεν παρατηρησα καλα το δεξι πισω φτερο, το οποιο φανηκε μετα απο λιγο καιρο

οτι παρουσιαζει σε ενα σημειο του μαυρες σκιες(ειναι τοπικα αςχημα βαμμενο)

Για να το επιβεβαιωσω επισκεφτικα 2 φαναποιους στην περιοχη που μενω και μου το επιβεβαιωσανε οτι ειναι ξανα τοπικα βαμμενο χωρις να

εχει γινει καλη δουλεια. Σημερα πηγα στην καρεντα να δω τι θα γινει με το συγκεκριμενο θεμα, οι οποιοι παραδεχτηκανε μολις το ειδαν οτι ειναι

ξανα βαμμενο και μου ειπαν να παρω τηλεφωνω στην κοσμοκαρ και να τους πω το προβλημα μου. Οπως καταλαβαινεται το τηλεφωνω το σηκωσε μια κοπελιτσα

λεγοντας μου οτι το θεμα θα το προωθηση στον προισταμενο.....Ακομα περιμενω......θα μπορουσατε να μου πειτε ποιες ενεργεις πρεπει να κανω και τι μπορω να ζητησω?

Link to comment
Share on other sites

Λογικα θα ζητησεις να στο ξαναβαψουν, και θα ζητησεις γραπτη εγγυηση για το βαμενο μερος καπια χρονια, γιατι εκεινο το σημειο θα ξεθωριαζει διαφορετικα με το υπολοιπο αμαξωμα, και το πολυ να σου δωσουν 1-2 δωρεαν σερβις. Αλλιως πρεπει να ζητησεις βοηθεια δικηγορου να σου πει τι μπορεις να κανεις, και αν υπαρχει περιπτωση να παρεις καποια χρηματα πισω.

Για να ειναι τοπικα βαμενο, καποια γκρατζουνια ειχε, και οχι χτυπημα/τρακαριζμα, για να ανυσηχεις. Αυτο που πρεπει να ανυσηχεις ειναι το βαψιμο, και που/ πως θα το τερματισουν και αν μασκαρουν με χαρτοταινια πραγματα χωρις να τα ξυλωσουν, και αν θα φενονται μετα τα τελειωματα της βαφης. Δηλαδη, μερικοι το σβηνουν προς την εσοχη της πορτας με αχνα και μετα με αλοιφες φερνουν το βερνικι για να γυαλιζει ομοιομορφα, αλλοι τσομπανηδες βαζουν χαρτοταινια στην εσοχη και ανοιγοντας την πορτα μετα φενεται η γραμμη μεσα στην εσοχη, το σωστο ειναι να ξηλωθει το λαστιχο της πορτας πανω στο σασι και να τερματισει η βαφη μεσα στο λαστιχο ωστε να μην φενεται.

Edited by dasauto
Link to comment
Share on other sites

Guest Polakias TDI
5 hours ago , athanjim said:

... πριν απο 1 μηνα αγορασα απο την ΚΑΡΕΝΤΑ στο Μαρουσι ενα καινουργιο TIGUAN 2.0 TDI 4 MOTION αξιας 37.000 ευρο...

Εγώ πάντως το επιδιορθωμένο και βαμμένο -από δική τους υπαιτιότητα- αυτοκίνητο που αγόρασα δεν το λέω καινούριο, νιώθω πως κάποιος άλλος του έχει πάρει την παρθενιά.

Σκίστους, πήγαινέ το στα άκρα. Για αυτό το λόγο αγοράζεις καινούριο, για να μην έχεις να ψάξεις μαϊμουδιές και τρακαρίσματα.

Ήδη εκνευρίστηκα πρωινιάτικα και ας μην είναι δικό μου το αυτοκίνητο. Και σε καμία περίπτωση μην βγάλεις την Καρέντα έξω από το παιχνίδι, υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει σε αυτό το σημείο παράδοσης η ζημιά, στο "κατέβασμα από το φορτηγό", και να έγινε η επισκευαστική δουλειά μες στην αντιπροσωπεία.

Σίγουρα χρειάζεται η διαμεσολάβηση κάποιου νομικού, όσο και αν δε θέλουμε να τους μπλέκουμε στα πόδια μας.  Και τα γραπτά μένουν, συνεπώς πέρα από τις τηλεφωνικές συνομιλίες, καλό είναι να παίξουν emailάκια με όλους τους εμπλεκόμενους μέσα (αν δεις πως πάει αλλού η ιστορία, ενημέρωση και σε μαμά VW Germany).

Link to comment
Share on other sites

Στείλε εδώ εγγράφως το παράπονο - αίτημά σου:  http://www.volkswagen.gr/el/about_volkswagen/customer_care.htx

Ως γνωστόν, τα γραπτά μένουν...

 

Υ.Γ Έλεος πια με τα κοψίματα διευθύνσεων.... πραγματικά πιο είναι το νόημα αυτού του πράγματος?

Edited by redchampion
Link to comment
Share on other sites

Πολλα πολλα δε μπορεις να κανεις.

Ζητα δυο σερβις δωρεαν και επεκταση εγγυησης σαν αντισταθμιση που αντι για καινουριο πηρες ενα εστω ελαφρως τρακαρισμενο.

Κερδισμενος θα εισαι

Link to comment
Share on other sites

Θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για τις συμβουλες σας. Βασικα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι πληρωνεις αρκετα λεφτα για ενα αμαξι καινουργιο και δεν ειναι καινουργιο απο την.στιγμη που ειναι βαμμενο. Εγω το καταλαβα μετα απο μερικες μερες οταν παρατηρησα σε ενα σημειο να κανει μαυρα συνεφακια και το φινιρισμα του βερνικιου να παρουσιαζει εντονα ολογραμματα απο τον αλοιφαδορο. Καθως επιςης τα πλαςτικα που εχει το αμαξι κατω αριςτερα και δεξια στο εςωτερικο του δεν κουμπωνουνε καλα γιατι τα βγαλανε και δεν τα ξαναβαλανε σωςτα.Σαν δουλεια - σβησιμο που εχει κανει η καρεντα η  κοσμοκαρ δεν φαινεται. Το καταλαβαινεις μονο απο τις σκιες που αναφερα πιο πανω στο φως εντονης λαμπας. Θα κοιταξω τι καλυτερο μπορω να κανω και θας σας κραταω ενημερους,,,,,,

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Οσο μπορεις να τους τρεξεις,εχουν δικιο τα παιδια που εγραψαν πριν.

Ε ρε και το ειχες δει στην παραδοση του αυτοκινητου,παπαδες θα σου εκαναν.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Eγώ θα έβαζα ένα δικηγόρο να τους στείλει ένα ωραίο εξώδικο και να επικοινω΄νήσει μαζί τους για τα υπόλοιπα διότι με email και προσωπική επαφή και διαβεβαιώσεις δε θα κάνεις δουλειά.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.