Jump to content
kapebi

Αγορά μετ/νου passat 1.8tsi

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά μετ/νου και έχω μερικές απορίες. Το αμάξι είναι 1.8tsi αυτόματο R-line, 11/2009 με 77000χλμ. Πως ξέρω αν είναι με το DSG6 ή DSG7..? Επίσης τι πρέπει να προσέξω πριν το πάω για έλεγχο?

Ευχαριστώ....

Link to comment
Share on other sites

Τα 1.8 TSI έρχονται με το 7αρι του group. Όσο για αυτά που πρέπει να προσέξεις είναι αρκετά μπορείς πάντα να απευθυνθείς στο μηχανικό σου :-)

Sent from my iPad using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν φίλε αν το αυτοκίνητο έχει τα χιλιόμετρα που λες και δεν είναι γυρισμένα θα πρέπει να έχει αλλάξει λογικά αντλία νερού (υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν αλλαχτεί και στις 30κ) Επίσης αν το αυτοκίνητο το είχε ένας φυσιολογικός οδηγός θα φοράει τις μαμά δισκόπλακες απλά ίσως θέλουν αλλαγή τα τακάκια. Επίσης περί dsg θέλει προσοχή απ ότι έχω ακούσει (δεν έχω γνώμη γιατί έχω χειροκίνητο). Γενικά τα χιλιόμετρα που λες είναι σχετικά λίγα οπότε ούτε τα συνεμπλοκ δεν θα είναι αλλαγμένα. Τσέκαρε να δεις τι ανάρτηση φοράει που λογικά θα είναι μαμά (suchs ή bilstein). Ένα πρόβλημα που έχουν αυτά τα passat είναι οι γρύλοι παραθύρων οπότε ανεβοκατέβασε τα παράθυρα για να δεις αν ακούγεται τίποτα περίεργο. Επίσης το μπουτών του χειροφρένου τα παίζει αλλά το κόστος είναι μικρό (30 ευρώ αντιπροσωπία, 10 ευρώ e bay). Τώρα δεν θυμάμαι κάτι άλλο απλά να το δει ένας μηχανικός που το έχει δουλέψει το αμάξι και ξέρει που πονάει. Πόσο το βρήκες αν επιτρέπεται γιατί οι τιμές παίζουν πολύ.... 

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις....

Το αμάξι είναι αυτό: http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/view/5453156/  Επίσης διάβασα στο car&driver ότι αυτά που είναι παραγωγή 2008-2010 φοράνε DSG6 και ο κινητηρας λέγεται Β6. Μετά το 2010 λέγετε Β7 και φοράνε το DSG7. Εχω μπερδευτεί ρε παιδιά και δεν ξέρω τι από όλλα είναι σωστό. Επίσης κάθομαι και διαβάζω όλα τα topic με τα προβλήματα και εχω πελαγώσει..... Επίσης ο έμπορος μου είπε πως το αμάξι αυτό ήταν στη βουλή. Εχει άλλες αναρτήσεις επάνω και ξένον φώτα και άλλα extra τα οποία δεν με πολυ ενδιαφέρουν. Σε γενικές γραμμές μου τόνισε πως το συγκεκριμένο είναι διαφορετικό από άλλα passat. Δεν ξέρω αλλά θα το ψάξω αρκετά πριν κάνω κίνηση.....

 

Edit: μόλις είδα οτι απαγορεύεται η αγγελία. Το αμάξι κοστίζει 10900€....

Edited by kapebi
Link to comment
Share on other sites

10900??? Κατάλαβα πιο αμάξι είναι το είδα στο car. Κοίτα όμορφο είναι αλλά αυτά περί βουλής μην τα πιστεύεις είναι τρικ και παπάτζες για να δικαιολογήσουν την τιμή. Σαν τιμή είναι αρκετά τσιμπημένη και απο την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρουν τα πολλά extra δεν υπάρχει λόγος να δώσεις αυτό το ποσό. Τα αυτοκίνητα αυτά χωρίς πολλά πολλά φρου φρου τα βρίσκεις και με 7500 εως max 9000.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά το αυτόματο το θέλω, (Καημός μου), έχω αλλάξει 5 αυτοκίνητα μέχρι στιγμής και είπα αυτή τη φορά θα το πάρω..!! Κάτω από 10000€ και μέχρι 80000χλμ, δεν έχω βρει κάτι. Επίσης δεν θέλω κάτω από 2009. Εχω θέσει αυτά τα κρητήρια.....Εχω δει από κοντά μερικά αυτοκίνητα. Δεν μου αρέσουν όλα, άλλα φουλ στη γρατζουνιά, άλλα λίγο χτυπημένα σε κρυφά σημεία κτλ... 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν το έχεις ανάγκη άμεσα το αυτοκίνητο περίμενε λίγο καιρό ακόμα...Ευκαιρίες παρουσιάζονται συνέχεια και οι ευκαιρίες δεν είναι  στις μάντρες.... Το βασικό είναι να έχεις cash λεφτά και να κάνεις υπομονή. Εγώ το δικό μου το πήρα πολύ κάτω από την τιμή που το έχεις βρει εσύ... Απλά ο άνθρωπός που το πήρα δεν είχε ανάγκη απο λεφτά και ήθελε να το ξεφορτωθεί για να πάρει ένα insignia 2.0 οπότε έπιασα την ευκαιρία αμέσως.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.