Jump to content
chris_87

Weekly Day Out @Λάρισα, Κυριακή 16 Οκτωβρίου

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen Οχημάτων σας προσκαλεί σε ακόμα μια συνάντηση της.
Το ραντεβού μας ορίζεται στις 12:00 στο parking του MEDIA MARKET στη Λάρισα και μετά θα κατευθυνθούμε προς το καφέ MIKEL στο 1ο χιλ. ΠΕΟ Αθηνών Θεσσαλονίκης.

Εκεί θα πιούμε τον καφέ μας θα οργανώσουμε μαζί τις επόμενες συναντήσεις και θα συζητήσουμε για την Πανελλήνια συνάντηση που ακολουθεί.

Επίσης θα έχουμε την δυνατότητα παλιά αλλά και νέα μέλη να συζητήσουμε την επικαιρότητα καθώς και ότι μας απασχολεί σχετικά με τα βελτιωμένα ή εργοστασιακής μορφής vw οχήματά μας.
Φορέστε τα αξεσουάρ της λέσχης μας και ελάτε ακόμα και με την δική σας παρέα σε μια συνάντηση του Hellenic VWClub γεμάτη καλή διάθεση και όρεξη για συζήτηση.

Δηλώστε μας την παρουσία σας για την ορθή οργάνωση μας.

 

~~~~
Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες | Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB, 6999 892 582, 17:00 - 19:00

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago , xrigolfakias said:

Τον Θανάση δεν μπορεί να τον φέρει κάποιος;

εννοειτε..εγω ή ο Νικος...Θαναση παρε να μιλησουμε..

Link to comment
Share on other sites

On 6/10/2016 at 0:57 ΠΜ, xrigolfakias said:

Τον Θανάση δεν μπορεί να τον φέρει κάποιος;

Καλησπερα φίλε Χρήστο.Δεν θα μπορέσω να ρθω στη συνάντηση στη Λάρισα για λόγους ανωτέρας βίας αλλά θα μαι στην Πανελλήνια πιο "ανανεωμένος" από ποτέ...

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Πως ήταν; Πως περάσατε; Να ετοιμάσω ένα αλμπουμάκι για φωτογραφίες; :)

Link to comment
Share on other sites

Ήταν όλα πολυ καλά είχαμε λιγο καιρο να βρεθούμε όσοι μπορέσαμε πήγαμε τα είπαμε και τον καφέ μας τον ήπιαμε και την κουβέντα μας την κάναμε και τις επόμενες συναντήσεις κανονίσαμε και για την πανελλήνια μιλήσαμε και φωτο βγάλαμε..!! Είχαμε όμως και αρκετές απώλειες της τελευταίας στιγμής αλλα δεν πειραζει...Στην επόμενη καλυτερα!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.